- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.831
- 798
- 35
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
İşte eşim yaptırmış. Bana kalsa yaptırır mıyım. Ailesine demiş. Bakım vergiyi de siz halledersiniz diye
Sizin eşiniz arada derede bakımını da yaptırır , vergisini de öder :)Dedim ya kaynım yanaşmıyor diye. Bırakacağım demiştim. Bıraktık işte
Bana da yazmıyor yalnız değilsin.yazdıklarım görünmüyor gene galiba.zira bir tek bana cevap vermiyor konu sahibi.
Dedim ya kaynım yanaşmıyor diye. BırakacagımHani arabayı sattırıyordunuz ya ?
Şimdiki hedefim eşimin tüm kredi kartlarını kapatmakSizin eşiniz arada derede bakımını da yaptırır , vergisini de öder :)
Konuda rütbe aldıysan saygıdan karşılık vermiyo olabiliryazdıklarım görünmüyor gene galiba.zira bir tek bana cevap vermiyor konu sahibi.
Maaşına da el koyup günde 10 lira harçlık verin derim.Dedim ya kaynım yanaşmıyor diye. Bırakacagım
Şimdiki hedefim eşimin tüm kredi kartlarını kapatmak
10 lira çok onaMaaşına da el koyup günde 10 lira harçlık verin derim.
Aynen siz de bu eşe baya çoksunuz bence.10 lira çok ona
Aslında eşim haksız oldugunu biliyor. Açık açık kardeşin çalışmasın, ben enayi gibi ödeyeyim, o gezsin arabayla dedim.Girsin işe, 2 asgari ücret versin yıllık arabaya göreyim dedim. Sadece susup haklısın diyor.Aynen siz de bu eşe baya çoksunuz bence.
Çok haklısınız neyse ki eşiniz de görmüşAslında eşim haksız oldugunu biliyor. Açık açık kardeşin çalışmasın, ben enayi gibi ödeyeyim, o gezsin arabayla dedim.Girsin işe, 2 asgari ücret versin yıllık arabaya göreyim dedim. Sadece susup haklısın diyor.
Bilmiyorum insan evladına hiç mi acımaz, üzülmez.
Bende bunu dıyorum. Kv kp ve eşim oturup konuşsa eyvallah.Allahın adaletine bırakıyorum artık.Bundan sonra gidip gelme konusu da açmam. Bayramda gidersem giderim o kadarÇok haklısınız neyse ki eşiniz de görmüş
Araba alınırken hakkı olan insanlar konuşşun sadece.
Aynen kv,kp ve eşiniz değil siz ve kaynınız konuşup tartışıyorsunuz en çok. Ben de onu diyordum aynı şeyi diyormuşuz:)Bende bunu dıyorum. Kv kp ve eşim oturup konuşsa eyvallah.Allahın adaletine bırakıyorum artık.Bundan sonra gidip gelme konusu da açmam. Bayramda gidersem giderim o kadar
Ya hemşire allasen nereye eşin aldı? Kp. in eski arabasını satıp, üstüne kv. nin bileziklerini ekleyip, üstüne kp. de birikmiş ekleyip, üstüne kp in annesi hasebiyle engelli indirimi yaptırıp, kalanı da taksitle az az kocan ödemiş.... Arabada hakkınız onda biri filan bence ama hadi senin hatrın için 5 te biri diyelim...hepsini sen anlattın daha önce defalarca ya, ordan biliyoruz...Yok kayınla degil. Eşim bekarken araç aldı, aile destek oldu. Herşeyi biz ödüyoruz. Araba bir hafta orada bir hafta burada. Evler uzak.Satalım parayı ikiye bölelim dedik. Kayın yanaşmadı, aşırı yüksek miktar söyledi. Sonuç eşim arabayı temelli bıraktı.Sigortayı 1 hafta önce ödedi.
Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.
Yani yine çıkan sizden çıktı. Ellerini ceplerine atmadan arabayı kullanmaya devam ediyorlar.Geçen araba konusu açmıştım.Eşim kredi kartıyla sigortayı ödedi.3400 TL.Babası rahatsızmış.Eşimde arabayı götürüp bıraktı. Sizde kalsın falan demiş. Üstelememişler.
Eşim bir arkadaşına kredi kartını vermişti.O da evini sattı.Kartı kapatıp verdi.Gene lazım olursa isterim dedi.Tabiki vermem.Sonucu yazmak istedim.
Boşver bizi gören görüyor.yazdıklarım görünmüyor gene galiba.zira bir tek bana cevap vermiyor konu sahibi.
Tatlım senin koca ek işe çıkar yine öder o arabanın masraflarını.Dedim ya kaynım yanaşmıyor diye. Bırakacagım
Şimdiki hedefim eşimin tüm kredi kartlarını kapatmak
Kâtip sen de kudurtup durma şunuYani yine çıkan sizden çıktı. Ellerini ceplerine atmadan arabayı kullanmaya devam ediyorlar.
Çok beklersin.Bir de başlığa ithafen arabayla ilgili son konu da olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?