- 23 Ocak 2016
- 34.678
- 50.640
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Evsel atık bizde de var geri dönüşüm falan eklendi hatta bizim de baya zamlıydı da belediye başkanı değişinceAtık su vardida evsel atık ve başka kalemler yeni eklendi sonradan burda indirim yok aksine zam var.
Sen hangi şehirdeydin sizin de baya ucuzmuş bizim kaç acaba hiç bilmiyorum babama sorarım bakalım hiç faturaları incelemem direkt rakama bakıyorum benTonu 10 tl
Sanırım sahil kesimlerinde ve tatil sehrilerinde pahalı.Tonu 10 tl
Yazın paralar bizim burda elektrik ve suya gidiyorEvsel atık bizde de var geri dönüşüm falan eklendi hatta bizim de baya zamlıydı da belediye başkanı değişincegerçi baska yerden geçiriyorlar değişen bir şey pek de yok
Biz de Bursa'da yazın klimayı hiç kapatmiyoruz geçtiğimiz yaz birçok kişi klima taktırdı evine doğalgaz bitiyor ardından 1 2 ay sonra klima ile soğutmaya geçiyoruz bizYazın paralar bizim burda elektrik ve suya gidiyorklima 24 saat çalışır hiç kapanmaz yazın daha çok yakıyor mübarek su desen zaten 50 derece sıcaklık ta banyodan çıkılmiyor günde 2-3 kere duş alsan hele kalabalık nufussa vay haline
Ben Ege Bölgesinde bir ilçe merkezindeyimSen hangi şehirdeydin sizin de baya ucuzmuş bizim kaç acaba hiç bilmiyorum babama sorarım bakalım hiç faturaları incelemem direkt rakama bakıyorum ben
Uygun gelmiş doğalgaz burada cok yüksek geliyor sıcak illerde metreküpü soğuk illere göre daha yuksekmiş.Doğalgaz faturası 1485 tl
Metreküpü 9 tl yi geçiyor buradaUygun gelmiş doğalgaz burada cok yüksek geliyor sıcak illerde metreküpü soğuk illere göre daha yuksekmiş.
Günaydın hayırlı sabahlarGünaydın kızlar
Çok iyi yaElektrik faturası 167.30 tl gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?