Son faturalarınız kaç TL geldi?

Su faturası geldi 530 lira.

Elektrik gelmedi daha elektrik bu ay düşük gelir klima kapalı çünkü yaz moduna gecince elektrik çosar tabi burada suda aynı sekilde çoğalır.

Telefon faturam 200 civarıydı YouTube premium Google fotoğraflar yedek hafıza derken 300.2 gibi bir ücret ödüyordum kaç gündür 555 li no arıyor hep reddettim bugün açayım dedim neden arıyor bu kadar anlaşma bitimine de daha var diye bana sunduğu seçenek 15 GB olan internet 20 ye çıkıyor+1000 dk bilmem kaç SMS paket 287 TL ilk 3 ay YouTube premium bedavaymış kabul ettim

Doğalgaz devlet desteği nedir ilk defa duydum
Gelen mesajda öyle yazıyordu. 1600 liralık devlet desteği varmış. İlk defa böyle geldi bize de Çok iyiymiş, hangi operatörü kullanıyorsunuz? Telefon 250 geliyor benim, 9 gb internet var

Bizim genelde 1200-1400 arasi geliyor. Bazende 700 falan.

Bizim de 500 den aşağı gelmez iki aydır bir hâller oldu hicbir kısıtlama tasarruf da yapmadım sadece klima kapalı kurutma makinem 2 günde bir çalışıyor
Bizim ev bir bucuk ay bos kaldi. 700 tl geldi o bos oldugu ayda. Sadece buzdolaplari calismisti. Kacak ceken falanda yok kontrol ettik. Anlamadim gitti bende. Bu dedigim olayda 7-8 ay oncesi olmasi lazim.

Bizim ev bir bucuk ay bos kaldi. 700 tl geldi o bos oldugu ayda. Sadece buzdolaplari calismisti. Kacak ceken falanda yok kontrol ettik. Anlamadim gitti bende. Bu dedigim olayda 7-8 ay oncesi olmasi lazim.
Elektriği hiç anlayamıyorum acaba ölçen kişi acemi falan mı oluyor gerçekten çoğu ay degisik fatura geliyor üstelik her zaman aynı kullanıyorum

Elektriği hiç anlayamıyorum acaba ölçen kişi acemi falan mı oluyor gerçekten çoğu ay degisik fatura geliyor üstelik her zaman aynı kullanıyorum
Bilemiyorum. Koca binada millete geliyor 250 lira bize geliyor 1200 lira mesela. Hani bakiyorum tamam 2 dolap var, 300 olsun. Hava temizleme cihazi var hadi 200 de o yaksin. Kurutma falanda yakiyor diyelim. Gelsin 800 falan ama bize o fatura ev bosken geldi yani o yuzden bende bazen bunlara bu geliyor diyip sallamasyon fatura kesenler mi var acaba diye dusunmuyor degilim.

Kizlar başlık elektrik faturası ama bir sorum olacak son doğalgaz faturanız ne kadar geldi bizde anormal şekilde yüksek X2 gelmiş. İki katı olacak şekilde asla yakmadim aksine 3 günde kapalı kaldı. 2600 gelirdi 5200 gelmiş.

Başlığa bakma canım ben onu güncelleyim çok gelmiş gerçekten bu ay ki doğalgaz henüz gelmedi

Devlet desteği ile 2600e düşüyor mu tekrar? Toplam ödemeniz gereken mi bu şekilde?

Hangi şehirde yasıyorsunuz sıcak yerlerde yüksek geliyor mesela Ankara'da 2000 bin Adana'da 3000 bin metrekupu yüksek buralarda tabi ki tüketim soğuk illere göre düşük oluyor sıcak illerde 3 ay soğuk illerde 6 ay mesela yakılır şimdi doğalgaz da yeni dönem olacakmış katlamalı fatura çok yakan cok ödeyecekmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…