- 28 Ocak 2009
- 34.467
- 57.932
- 1.123
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Doğalgaz devlet desteği nedir ilk defa duydumDoğalgaz 1260
İnternet 450
Elektrik 280
Su 220
Bu ay faturalar bu şekilde
Doğalgaz devlet desteği olduğu için böyle gelmiş. Normalde 2800 liraymış
Gelen mesajda öyle yazıyordu. 1600 liralık devlet desteği varmış. İlk defa böyle geldi bize deDoğalgaz devlet desteği nedir ilk defa duydum
Yaa ilk defa duydumGelen mesajda öyle yazıyordu. 1600 liralık devlet desteği varmış. İlk defa böyle geldi bize de
Gelen mesajda öyle yazıyordu. 1600 liralık devlet desteği varmış. İlk defa böyle geldi bize deDoğalgaz devlet desteği nedir ilk defa duydum
Çok iyiymiş, hangi operatörü kullanıyorsunuz? Telefon 250 geliyor benim, 9 gb internet varTelefon faturam 200 civarıydı YouTube premium Google fotoğraflar yedek hafıza derken 300.2 gibi bir ücret ödüyordum kaç gündür 555 li no arıyor hep reddettim bugün açayım dedim neden arıyor bu kadar anlaşma bitimine de daha var diye bana sunduğu seçenek 15 GB olan internet 20 ye çıkıyor+1000 dk bilmem kaç SMS paket 287 TL ilk 3 ay YouTube premium bedavaymış kabul ettim
Türk Telekom kullanıyorumGelen mesajda öyle yazıyordu. 1600 liralık devlet desteği varmış. İlk defa böyle geldi bize de
Çok iyiymiş, hangi operatörü kullanıyorsunuz? Telefon 250 geliyor benim, 9 gb internet var
Bizim genelde 1200-1400 arasi geliyor. Bazende 700 falan.Normalde 300 400 tl gelen faturamız bu ay 783 tl geldi 224 olan kotayı aştığımız için kw başına iki katı ücret oluyormuş klimamız 7/24 bir ay boyunca hiç kapanmaz böyle iken bile en fazla 300 küsür ödüyorduk bu ay nasıl bu kadar fazla oldu anlayamadık bulaşık makinasını bu ay fazla çalıştırdım keza fırın da öyle bunlara bağlıyorum sizlerin faturası kaç TL geldi?
Güncelleme Mart ayı elektrik faturası 227 TL
Bizim de 500 den aşağı gelmez iki aydır bir hâller oldu hicbir kısıtlama tasarruf da yapmadım sadece klima kapalı kurutma makinem 2 günde bir çalışıyorBizim genelde 1200-1400 arasi geliyor. Bazende 700 falan.
Bizim ev bir bucuk ay bos kaldi. 700 tl geldi o bos oldugu ayda. Sadece buzdolaplari calismisti. Kacak ceken falanda yok kontrol ettik. Anlamadim gitti bende. Bu dedigim olayda 7-8 ay oncesi olmasi lazim.Bizim de 500 den aşağı gelmez iki aydır bir hâller oldu hicbir kısıtlama tasarruf da yapmadım sadece klima kapalı kurutma makinem 2 günde bir çalışıyor
Bir yıl önce falandı babam bir buzdolabı 150 TL yakıyor demişti 2 tane buzdolabı var babamlardaBizim ev bir bucuk ay bos kaldi. 700 tl geldi o bos oldugu ayda. Sadece buzdolaplari calismisti. Kacak ceken falanda yok kontrol ettik. Anlamadim gitti bende. Bu dedigim olayda 7-8 ay oncesi olmasi lazim.
Elektriği hiç anlayamıyorum acaba ölçen kişi acemi falan mı oluyorBizim ev bir bucuk ay bos kaldi. 700 tl geldi o bos oldugu ayda. Sadece buzdolaplari calismisti. Kacak ceken falanda yok kontrol ettik. Anlamadim gitti bende. Bu dedigim olayda 7-8 ay oncesi olmasi lazim.
Bilemiyorum. Koca binada millete geliyor 250 lira bize geliyor 1200 lira mesela. Hani bakiyorum tamam 2 dolap var, 300 olsun. Hava temizleme cihazi var hadi 200 de o yaksin. Kurutma falanda yakiyor diyelim. Gelsin 800 falan ama bize o fatura ev bosken geldi yani o yuzden bende bazen bunlara bu geliyor diyip sallamasyon fatura kesenler mi var acaba diye dusunmuyor degilim.Elektriği hiç anlayamıyorum acaba ölçen kişi acemi falan mı oluyorgerçekten çoğu ay degisik fatura geliyor üstelik her zaman aynı kullanıyorum
Başlığa bakma canım ben onu güncelleyim çok gelmiş gerçekten bu ay ki doğalgaz henüz gelmediKizlar başlık elektrik faturası ama bir sorum olacak son doğalgaz faturanız ne kadar geldi bizde anormal şekilde yüksek X2 gelmiş. İki katı olacak şekilde asla yakmadim aksine 3 günde kapalı kaldı. 2600 gelirdi 5200 gelmiş.
Devlet desteği ile 2600e düşüyor mu tekrar? Toplam ödemeniz gereken mi bu şekilde?Kizlar başlık elektrik faturası ama bir sorum olacak son doğalgaz faturanız ne kadar geldi bizde anormal şekilde yüksek X2 gelmiş. İki katı olacak şekilde asla yakmadim aksine 3 günde kapalı kaldı. 2600 gelirdi 5200 gelmiş.
Hangi şehirde yasıyorsunuz sıcak yerlerde yüksek geliyor mesela Ankara'da 2000 bin Adana'da 3000 bin metrekupu yüksek buralarda tabi ki tüketim soğuk illere göre düşük oluyor sıcak illerde 3 ay soğuk illerde 6 ay mesela yakılır şimdi doğalgaz da yeni dönem olacakmış katlamalı fatura çok yakan cok ödeyecekmiş .Kizlar başlık elektrik faturası ama bir sorum olacak son doğalgaz faturanız ne kadar geldi bizde anormal şekilde yüksek X2 gelmiş. İki katı olacak şekilde asla yakmadim aksine 3 günde kapalı kaldı. 2600 gelirdi 5200 gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?