- 24 Ocak 2017
- 103
- 77
- 13
- 36
- Konu Sahibi aksamustugelen
-
canım benim zaten bak bizim oluyo da ne oluyor yine gelmiyor boşuna ağrı çekiyoruz resmen.. benim de 8 marta kadar gelmezse aynı durum var.. üzmemeye çalış kendini, neden moralin bozuk ki hem
Valla bende blmiorum ki bende böyle birşey duydum ama benim bebek kanal a da girmiş inmesi gerekmiormu kafam da deli sorular var valla hele ki zaman geçtikçe hem sabirsizlaniorum hem neden daha doğum olmuo die telaslaniorumZeyka91 benimdr öyle canım ne kadar doğru bu bilgi bilmiyorum ama
anladım canım korkular peşimizi hiçbir türlü bırakmıyor ki ama.. korktukça daha bir öcüleştiriyosun kendi canına yazık yavrukuşa bu gerginliği yaşatma :) sonuçta mecburen sezeryan olcaz.. yani ameliyat olmak zorunda olsan olmican mı.. napalımsezeryandan asiri korktugum icin bozuk moralim..benimde hafif kasik ve bel agrim var ama normal hayatimi etkilicek kadar degil..Gidicem yaticam 4unde buyuk ihtimalle hastaneye alicaklar sezeryanla yapicak hicbisi yok
aşağıya inmesi demek aslında mide kısmını rahatlatması demek.. mideniz bir nebze rahatladı mı? nefes darlığınız rahatladı mı? benim midem de nefesim de rahatladı.. aşağıya indikçe diz ağrılarım başladı.. doğum kanalına girince de çarpık çurpuk yürümeye başladım.. yani bendeki tüm belirtiler bunlar kızlarValla bende blmiorum ki bende böyle birşey duydum ama benim bebek kanal a da girmiş inmesi gerekmiormu kafam da deli sorular var valla hele ki zaman geçtikçe hem sabirsizlaniorum hem neden daha doğum olmuo die telaslaniorum
Midem rahatladı tabi önceden nefes nefes e kalıyordum şimdi biraz daha iyiyim tabi ama hastane de bazı bayanları göruorum aşırı inmis aşağıya belli ama benim öyle bi inmesi yokaşağıya inmesi demek aslında mide kısmını rahatlatması demek.. mideniz bir nebze rahatladı mı? nefes darlığınız rahatladı mı? benim midem de nefesim de rahatladı.. aşağıya indikçe diz ağrılarım başladı.. doğum kanalına girince de çarpık çurpuk yürümeye başladım.. yani bendeki tüm belirtiler bunlar kızlar
anladım canım bence herkesin farklıdır o görüntü ya.. benim mesela göbeğimin altında aşağıya sarkan böyle bıngıl bıngıl oynayan bir kısım var kimsede öyle bir şey yok çok kilo almaktan sanırım..Midem rahatladı tabi önceden nefes nefes e kalıyordum şimdi biraz daha iyiyim tabi ama hastane de bazı bayanları göruorum aşırı inmis aşağıya belli ama benim öyle bi inmesi yok
anladım canım korkular peşimizi hiçbir türlü bırakmıyor ki ama.. korktukça daha bir öcüleştiriyosun kendi canına yazık yavrukuşa bu gerginliği yaşatma :) sonuçta mecburen sezeryan olcaz.. yani ameliyat olmak zorunda olsan olmican mı.. napalım
Aminnn canım benim rabbim sna da tez zaman da bu duyguları yaşatır inşallahAyy ne güzel herkez hamile allahım artık banada nasip etsin allahım hepiniz bi hıkta doğurur inşallah.
2 yıldır olmuyor lütfen bana dua edin tatlı hamişlerrAminnn canım benim rabbim sna da tez zaman da bu duyguları yaşatır inşallah
Amiiinnn canııımmmKurban olduğum rabbim isteyip de olmayan herkese rabbim tez zaman da nasip eder inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
hayırlısı olsun kuzum valla herkesin her şeye sabrı çok farklıSu yere oturup bacagini diger bacaginin ustune atma olayi var ya..az once onu denedim ve şok oldum atamiyorum..oysaki iki gun once rahaaat rahaat atabiliyodum..
yok zaten alistirmaya calisiyorum kendimi surda en kotu 8 gun sonra yaticam hastaneye oyle yada boyle sezeryan olucak..
valla çok fena dakka başı aklıma bir şey geliyorHerkesin belirtisi farklı tabi ama biz sabırsız olduğumuz için herkesin bi belirtisinden hemen nem kapıp neden bende yok die panik oluyoruzZz ahh biz biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?