Son hediye fikir..

Neden olarak aslimda biraz degisik. Belli bir neden yok. Yani soyledigi. Artik sevmiyorum demiyor anlasamiyoruz demiyor baska biri var demiyor. Sadece ayrilmak istiyor.ilk baslarda cok sorguladim ama sonra yoruldum.Ne olur olsun ayrilmak isteyen bir adam var. Ve nedenini soyleyip cozumde aramadigina gore bi evlilik bitiyor..kabullendim zorda olsa.
Inanin daha fazla bisey canimi acitamaz cok uzuldum cok agladim cok cok.. simdi iyiyim biraz daha.

Cok karakteriyle bagdasmayan sadece hediye gibi bisey istedigim icin buraya actim konuyu. Aklima gelen hicbir fikir yok. Bir anlami da olsun istemiyorm ama iste..

En son ailesinden duyduğum kadarıyla pişman olmak istemediği için biraz daha zaman vermek istiyormuş kendisine.
Bu sözleri söyleyen bir insan ne kadar bencildir!Kendi kendiyle mi evlenmiş?
Ayrıca duygusallığınızı anlıyorum ama biraz gerçekçi olun,inanın bir hediye değil,bizi bu duruma sokan insana tırnağımı oynatmam!

kişiye özel kalemler var.üzerine istediğiniz fotoğraf veya cümle herhangi bir şey konulabiliyor.böyle birşeyt yaptırın ve yanında sözleşmeyle gönderin.
bu arada ben boşanma sebebini de anlamadım.durup dururken ben ayrılmak istiyorum dedi evleri ayırdınız sonra da düşünmek içimn 4 aydır bekliyor öyle mi??saçma değil mi?

Evet canım okadar saçma ki:) neresinden başlasam da anlatsam.. çok fikir de yürütülemiyor zaten oyüzden çok açmadım. Durup dururken ben ayrılmak istiyorum dedi ve evden gitti. Her gün yarın açıcam davayı yarın dedi 4 ay oldu. hala bir adım yok. Ben hiç muhattap olmuyorum kendisiyle kafamda da içimde de bitirmeye çalıştım bu sürede. Artık neden de sorgulamıyorum..

bence hiç bir şey yapmayın.
onun için değerliyseniz, birşey yapmamanız zaten büyük etki bırakacaktır..
sen varken ve sen yokken... bırak sade boş ve anlamsız geçsin..

İyi de nereye kadar ki.. bir yerde dur demek lazım değil mi.. bukadar beklememin sebebi benim bu fikre ve onsuzluğa alışmaya çalışmamdı. Sanki bu doğumgünü fırsat gibi geliyor

Bence size bu ayrılığı yasatan birine hediye göndermenize hiç gerek yok, tamamen bencilce gitmiş ve birşeyler hesabına uymayınca emin olayım bari diye beklemeye almış sanki... yerinizde olsam tamamen tepkisiz kalırdım.

Bitmiş bir evlilik, muhtemelen adamın hayatında biri var.

Hediye gayet gereksiz.

Hediye göndermeyerek içini cız ettirebilirsiniz yani gönderince gene beni umursadı canımı acıtmaya çalışıyor diye düşünecek göndermezseniz unutmuş demek ya da tenezzül etmedi der daha çok üzülür emin olun

Kötü bir evlilik ve es değildi madem siz de ayrılma istegine tamam demişsiniz bence bozmayın gidişatı.. hediye sonrası edeceği bir laf ömür boyu asıl sizin içinize oturur pişman olursunuz.. Bu ihtimal de var.. sözleşmeyi de o gün yollamam ben olsam.. belki sevinecek en güzel doğum günüm bu oldu diyecek 4 yıldır geçen güzel dogumgunleri diyorsunuz bir hiç olacak hepsi..

başka bir konu aklıma geldi şimdi,ne kadar benziyorsunuz..hatırlayan varsa konunun sonu ne oldu bilmiyorum.onun da eşi bu şekilde ayrılmış.konu sahibi de bir sğre sonra hamile olduğunu öğrenmişti...
o adım atmıyorsa siz atın boşanma konusunda ilk adımı.

Ve etrafımızdaki herkes bizim doğum günlerimizi konuşurdu.

Bu mantıkta bakarsak o doğumgününden sonra elalem nasıl boşandığınızı da konuşucak.

Nedemek istediniz anlamadım. bizi seven ailemiz dostlarımız demek istemiştim. zaten bilenler pek inanamıyorlar ayrılacağımıza. Çok elalem kavramı yoktur hayatımızda.

Hediyede olmayabilir, insanın ruhuna dokunabilecek bir kaç kelime not bile olabilir.

Barışmak mı istiyorsunuz.
Bunu sorma nedenim de adam bildiğin bencil.
Kendisine biraz daha zaman tanıyıp karar almak istiyor.
Peki senin kararların nolucak?
Senden emin dönsem kabul eder diye düşünüyor.
Kesinllikle o gün hiçbirşey yapmayın.
Onsuz da bir hayat kurabildiğinizi gösterin.
Başka durumlar da olabilir daha fazla kırılmazsınız en azından.

seni sevip sevmediğini, artık seninle yaşayıp yaşayamayacağını anlamak için 4 ay uzun bir süre. sen bile alışmışsın yokluğuna ve ayrılma düşüncesine, büyük ihtimalle o da pişman olmaktan korktuğundan adım atamadığı için değil pek umrunda olmadığı için hala dava açmadı. doğum gününü de bekleme sen o sözleşmeyi yolla doğum gününden önce zehir olsun doğum günü. biraz da o düşünsün bizim doğum günlerimiz ne güzel geçerdi, şimdi elimde boşanma sözleşmesi desin bakalım.

seviyosun adamı, tapusu d a sende bence boşama, hediye de alma, sessizliğebürünşımarmasın

Hediye şu zaman gereksiz diye düşündüm ben de
Boşanma kağıdı üstüne iliştirilmiş not kağıdında '' İmzalayıp avukata verirsin Ha bu arada Nice yıllara...'
Gayet net kesin bi tavır

çok hayalperestsiniz gerçekler hiç düşündüğünüz gibi değil

Hanımlar kesinlikle evliliğe devam etme gibi bir niyetim yok. Bende sağlam adımlarla kendi hayatıma bakıyorum. Sadece bunca emek, sevgi, anı hatrına azıcıkta olsa içini sızlatacak bişey yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…