Son hediye fikir..

Bence siz bu hediyeyle barisma geri donme ihtimalini istiyosunuz. Ve bu anormal birsey degil. Elle tutulacak bir sebep yokmus sonucta Oyleyse soyleyin ona gore yorum yapalim.

Ha yok kararim kesin diyorsaniz hicbir sey yapmayin o gun. Sozlesmeyi baska gun yollayin, hediye zaten almayin. Yillarca cok guzel, birlikte kutladiginiz dogumgununu, eger o da sizin gibi hissediyorsa, sizsiz ve bombos gecirdiginde en cok ici sızlayacaktir.

Nedensiz ayrılıkları anlayamıyorum
Ya o bir hata yaptı. .. Ya siz bir hata yaptınız...

Ama bu ayrılığın bir sebebi var. Nedensiz değil bilesin...

Hediye fikrini Empati yapıyorum yapıyorum hani belki hala çok seviyorsun ondan bu israrin... Etrafimizda bile bunu konusurlardi yerine hala seviyorum onu de...

Çocuk muhakkak var ki adam pişman olmak istemiyorum demiş...

Hediye konusunda fikir çok alabileceğini sanmıyorum. Ve sen bildiğini uygulayacaksin... Bundan eminim...

En güzel hediye eski gunlerinize ait bir fotoğraf karesi olsun...

Anlaşmalı boşanma dilekçesi hiç unutulmaz ama bunu düşün... Bir arkadaş yazmış kalpli kutuda diye... :)))

hediyeye gerek yok.
sözleşme yeterince manidar olacaktır.

Kol düğmesi yolla
Barış manconun iki küçük kol düğmesi şarkısını dinle ne demek istediğimi anlayacaksın.
O şarkının sözlerini de içine not yazarsin

Aynennn

Kol düğmesi yolla
Barış manconun iki küçük kol düğmesi şarkısını dinle ne demek istediğimi anlayacaksın.
O şarkının sözlerini de içine not yazarsin

İşte sanırım bu tarz bişeyler arıyorum.. Anlamlı manidar.. teşekkür ederim..

Ben eziklik olarak görmüyorum bu meseleyi.

Direk bunu yapacağımdan değil de bir söz bile ekleyebilirim sözleşmenin yanına. (kol düğmesi kullanmaz normalde)

Belki de haklısınız saçma bir fikirdir ben biraz daha düşüneyim daha zamanım var.

İnsan yeri gelir sevdiğine paspas bile olur. O ayrı.

Ama 4 aydır sebepsiz yere benden ayrı yaşayan adama, keyfine göre boşanmak isteyen adama değil hediye boşanma dilekçesini o güne kadar bekletmek bile lütuf.

Yapmayın böyle şeyler.

Bu arada nedensiz değildir ayrılmak istemesi başka birine ilgi duyuyor ama ilgisinin gelip geçici mi kalıcı mı olduğundan emin olamıyor seni yedekte tutuyor anlayacağın böyle adama laf soksan da canı acımaz ki canı acıyan tek adam seven adamdır üzgünüm...

Hanımlar kesinlikle evliliğe devam etme gibi bir niyetim yok. Bende sağlam adımlarla kendi hayatıma bakıyorum. Sadece bunca emek, sevgi, anı hatrına azıcıkta olsa içini sızlatacak bişey yapmak istiyorum.

Icini sizlatacak bir sey yapmak istiyorum diyorsunuz. Iste tam olarak da bunun icin hicbir sey yapmayin. Gecen o kadar yilin ve sizin onda bir degeri varsa o ici baya bir sizlar sizin dogum gununu unutmaniza. Tavrinizi en iyi gostereceginiz yol dogum gununu hatirlamayarak olacaktir. Sizi de anliyorum, kadinlik ic guduleriyle alinabilecek bir hediyenin onun icini acitacagini, pismanlik duyacagini dusunuyorsunuz. Ama bu dogru degil, bu kadar insan da size bunu diyor. Bence bir kulak verin yazilanlara...

bu durumda ben olsam ikimizin en mutlu olduğu güldüğü fotoğrafı sözleşmeyle birlikte kutuya koyar gönderirdim

Arkadaşın biri söylemiş en güzeli kalem.
Güzel bir kalem al.
Sözleşmeyi de koy yanına.
Hiç bir not yazma.

Oda sana doğum gününde imzalar gönderir sözleşmeyi.

Hiçbir neden sunmadan sizi terkeden adam nasıl bir hediye gönderirseniz gönderin, ki şu ana kadar doğum gününüzde aldığı bütün şeyleri gönderebilirsiniz anı olsun derseniz veya o günlere ait fotoğrafları, hiçbir şey koymayacaktır ona. Siz pişman olsun üzülsün istiyorsunuz yaptığından dolayı ama içinde azıcık bile duygu olan insan zaten böyle bir şey yapmazdı.
Utanmadan bir de hala bekliyorum pişman olur muyum diye demiş sizi o kadar cepte görüyor ki...
Belli ki bu doğum günü sizin için son çırpınış ama işe yarayacağından şüpheliyim. Umarım en kısa sürede atlatırsınız...

Bosanin ve önünüze bakın. Talipleriniz çıkacaktır.

Geri dönmesi için bir hareket yapmak istesem kesinlikle hediye gönderirdim ancak bi adam bana neden sunmaksızın 'muhteşem' giden evliliğimizi sonlandırmaya teşebbüs etmişse onun Doğum gününde arkadaşlarımla plan yaparım insan nasıl güzel unutulurmuş onu öğretirim bu da son katkım olur kendisine
İyi düşünün bazı fırsatlar göz ardı edilerek değerlendirilmeli..

Burada bazı konular evlilik kurumuna olan inancımı,daha çok sorgulamama sebep oluyor.
Size hiçbir sebep göstermeden boşanmak istediğini söyleyen bir erkeğin aslında o kapıyı tamamen kapatmadığının hepimiz farkındayız bu da tamamen bencilce,size garanti cepte gözüyle bakması çok incitici ve acımasızca!
Siz onun içinin sızlaması için manidar birşeyler yapmak mı istiyorsunuz,burada tüm arkadaşlar bu iç sızlamasına neden olacak şeyin sessizliğiniz olduğu konusunda sanırım hemfikir!Siz cepte olmamalısınız bence,artık kaygı duymaya başlaması gereken de o olmalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…