Arkadaşlar hepinizin fikri çok önemli benim için teşekkür ederim ama ben hediye fikrinde kararlıyım sanırım. yani illa yollamak istiyorum. Ama bir fikir bulamazsam sadece sözleşmede olabilir.
Doğum günü çok anlamlıydı bizim için hatta etrafımızdaki arkadaşlarımız ailelerimiz ay bu sene napacaklar acaba diye beklerlerdi.(benimki de 1 aralık) o yüzden biraz da takıntılıyım sanırım bu mevzuya. Bu da böyle olsun istedim.
Yani bu da unutulmasın diğerleri gibi ama bu evlilik içinde son gün olsun.
Bence de hediye gereksiz.Sadece sözleşme olabilir.Sözleşmeyle yetinmiyorsanız doğumgünü kartı yazabilirsiniz.Bu sene böyle kutlamak nasipmiş,herşey için teşekkürler anlamında bir veda notu olabilir.Çok da abartılı dramatik olmasın tabii:)
Kimse durduk yere ayrılmak istemez .
Ya sevmiyordur ya da başkası vardır hayatında veya aklında.
Boşanma dilekçesini gönder "hayatında mutluluklar dilerim aylardır bekliyorum davayı açacaksın diye ben açtım artık ikimizde yolumuza bakarız doğum günün kutlu olsun " falan yaz .
İçinin ciz etmesini istiyorsan kararlı görünmen lazım, hala onu beklediğini bildiğinde rahat olur hala aşık bana bekliyor beni diye düşünür.
Bencede gerek yok hediyeye ama yinede gondermek istiyorsan kina gonder bi taraflarina yaksin not dusmeyide unutma istedigin oldu kinayi kullanirsin diye
Bencede gerek yok hediyeye ama yinede gondermek istiyorsan kina gonder bi taraflarina yaksin not dusmeyide unutma istedigin oldu kinayi kullanirsin diye
Ben sözleşmeyi imzalayıp beyefendiye yolladım ve üstünden de bir 18 gün geçti bana ne gelen ne giden bir şey var. Birdaha da sesini dahi duymak istemediğim için telefondan engelledim. 4,5 gün ara ara aramaları geldi ama engelli olduğu için konuşmadık. Sözleşmeyi yollarken en kısa sürede imzalayıp yollarsan davayı açıcam dedim. Tek bir kuruşta istemedim. Boşanmak isteyen o ama davayı bile açmaya tenezzül etmedi hala daha uzatıyordu ben adım attım.
Şimdi bu durumda ne yapmalıyım.. Ev işi de henüz olmadı. Kafama uygun bir ev bulamadığım için eşyaları taşıyamadım. Ailemde kalıyorum sözleşmeyi yolladığımdan beri eve gelipte görüşmeyelim diye.