- 31 Ağustos 2019
- 36
- 4
- 38
- 33
- Konu Sahibi Hayatsever
-
Mevzu yu anlamadim canmErkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
Asla duzelmezdi ırkçı zihniyetlerden nefret ediyorum biz bir bayragin altindayiz kurt turk laz cerkez alevi ne yani hepimiz insaniz adem ogullariyiz ben olsam cakmistim tokodak o beyinsizeErkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
Aşamazdınız.
Eski erkek arkadaşınız utanmadan hikayeyi kurmuş.
Geriye de size onaylamak kalacaktı.
Geçiniz..
Dogmamis olmamis cocuga irkiciligi nefreti asiliyo zihniyetsiz biri o her turkte kurtlerden nefret etmezErkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
Aynı yerde yaşıyoruz muhakkak karşılaşcz nasıl unutup yoluma devam ederim fikir verir misinizBöyle bir geri kafa ile ne işin varmış ki zaten?
Hayatta korktuğum özelliklerden biri ırkçılık.
O zaman daha kötü..Şöyle aşırı ırkçı hikaye değil her lafı o çünkü takıyor o konuya çok saçma yanlış ama evet takıyordu buna
Aynı yerde yaşıyoruz muhakkak karşılaşcz nasıl unutup yoluma devam ederim fikir verir misiniz
O zaman daha kötü..
Irkçı biriyle evlenilmez.
Seceresine baksanız o da saf bir ırktan değildir ama işte anlayana..
Sizi olduğu gibi kabul etmiyorsa asla kabul etmeyin.
Bence barışmayın.
Soy ağacına girip baktı benim babamda Türk ne kadar çirkin özel hassas biliyorum ama iki sevgili bu yüzden ayrıldıIrk problemi zor alisir bence sen gururlanarak gez sokakta o utansin cok ayip seyler bunlar kurt turk alevi sunni gibi seyler tartismaya kapalidir. Herkes kendi kulturinden insaniyla evlense daha mutlu olur. Benim annem kurt babam turk arada ucurum var yani uzak dur yol yakinken
Valla bunun icin ayriliyorsa gule gule cahil kusura bakmadaSoy ağacına girip baktı benim babamda Türk ne kadar çirkin özel hassas biliyorum ama iki sevgili bu yüzden ayrıldıailemde kürt var diye işte babamın Türk olması da yetmedi
Ayrıca böyle ırkçı biriyle evlensen bile sonunun mutluluk olacağına inanabiliyor muydun gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?