Son kez buluşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayatsever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
36
4
38
33
Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acaba teşekkür ediyorum

Mevzu yu anlamadim canm

Asla duzelmezdi ırkçı zihniyetlerden nefret ediyorum biz bir bayragin altindayiz kurt turk laz cerkez alevi ne yani hepimiz insaniz adem ogullariyiz ben olsam cakmistim tokodak o beyinsize

Dogmamis olmamis cocuga irkiciligi nefreti asiliyo zihniyetsiz biri o her turkte kurtlerden nefret etmez

Şöyle aşırı ırkçı hikaye değil her lafı o çünkü takıyor o konuya çok saçma yanlış ama evet takıyordu buna
O zaman daha kötü..
Irkçı biriyle evlenilmez.
Seceresine baksanız o da saf bir ırktan değildir ama işte anlayana..
Sizi olduğu gibi kabul etmiyorsa o iş olmaz.

Bence barışmayın.

Aynı yerde yaşıyoruz muhakkak karşılaşcz nasıl unutup yoluma devam ederim fikir verir misiniz

Valla öyle düşünmesi bile benim soğumama yeterdi.
Kimse kürtlüğü de türklüğü de kendi seçmiyor.
Ve ikisi de birbirinden üstün değil, insanlık önemli.

O zaman daha kötü..
Irkçı biriyle evlenilmez.
Seceresine baksanız o da saf bir ırktan değildir ama işte anlayana..
Sizi olduğu gibi kabul etmiyorsa asla kabul etmeyin.

Bence barışmayın.

Çok mantıklı birine benziyorsunuz tek korkum aynı yerde yaşıyoruz görünce üzülürüm diye bu konuda nasıl baş ederim benim için önce Türklük sonra insanlık önemli diyen biri bu kişi

Irk problemi zor alisir bence sen gururlanarak gez sokakta o utansin cok ayip seyler bunlar kurt turk alevi sunni gibi seyler tartismaya kapalidir. Herkes kendi kulturinden insaniyla evlense daha mutlu olur. Benim annem kurt babam turk arada ucurum var yani uzak dur yol yakinken

Soy ağacına girip baktı benim babamda Türk ne kadar çirkin özel hassas biliyorum ama iki sevgili bu yüzden ayrıldı ailemde kürt var diye işte babamın Türk olması da yetmedi

Siz altında yaşadığınız Türk bayrağına sadıksanız, bu vatan için yapılanlar anlatıldıkça içiniz burkuluyorsa, Vatanın taşına, toprağına dert gelmesin; gerekirse savaşırım diyorsanız türksünüz. Irkçılık basit tabirle, hiç bir değer yargısı olmayan, kafasının içinde dört duvar taşıyanlara özgüdür. Kavimler göçü diye bir olay var, arkadaşa anlatın; dünya üzerindeki ırkların çoğunun kaynaşıp "arı" ırk kalmamasında büyük rol oynar. Ülkemizde de böyle.
Bunu marifet gibi anlatan bir ırkçıdan kurtulmuşsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…