- Konu Sahibi Hayatsever
-
Siz altında yaşadığınız Türk bayrağına sadıksanız, bu vatan için yapılanlar anlatıldıkça içiniz burkuluyorsa, Vatanın taşına, toprağına dert gelmesin; gerekirse savaşırım diyorsanız türksünüz. Irkçılık basit tabirle, hiç bir değer yargısı olmayan, kafasının içinde dört duvar taşıyanlara özgüdür. Kavimler göçü diye bir olay var, arkadaşa anlatın; dünya üzerindeki ırkların çoğunun kaynaşıp "arı" ırk kalmamasında büyük rol oynar. Ülkemizde de böyle.
Bunu marifet gibi anlatan bir ırkçıdan kurtulmuşsunuz.
O gücü kendinizde görmelisiniz. Sırf Hergün göreceksiniz diye, unutamayacaksınız diye evlenip; en ufak bir lafta geçmişinizden sizi vuran(diğer konuyu okudum, sözlenme durumu), kendisini saf ırk sanan bir lümpenle hayat geçirmek daha mı kolay geliyor?Kolay atlatır mıyım bilmiyorum ama görüyorum sürekli aynı yerdeyiz nasıl aşarım bilmiyorum
Umursamayacaksınız.Onu yok gibi kabul edin.. Öyle biri aslında yok..Çok mantıklı birine benziyorsunuz tek korkum aynı yerde yaşıyoruz görünce üzülürüm diye bu konuda nasıl baş ederim benim için önce Türklük sonra insanlık önemli diyen biri bu kişi
Soy ağacına girip baktı benim babamda Türk ne kadar çirkin özel hassas biliyorum ama iki sevgili bu yüzden ayrıldıailemde kürt var diye işte babamın Türk olması da yetmedi
Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
Bu ülkede kaç tane ırk birlikte yaşıyor. Yüzyıllardır bu böyle. Ermeni rum kürt Çerkes..... kimse Safkan Türk değil önce herkes bunu bi kabullensin. Bu devletin vatandaşı olan herkeste ben Türküm diyebilir bunda da hiçbir sorun yok. Ama ırkçılık yapan kimse de şunu unutmasın ırkçılık şeytandan gelir. Sonuçta ben ateştenim o topraktan diyen o değil miydi?????
Bu zihniyetle, kadın döven zihniyet hep aynı işte. Aman uzak durun bence. Yazacak çok şey var da zaten yukarıda güzelce anlatmışlar.Erkek arkadaşımdan ayrılmıstım burada konumda var, neyse dün benimle buluşmak istediğini söyledi buluştuk ki bende emaneti vardı onu da verecektim. Bana dediği kelimeler aynen şunlar : ben seni seviyorum ama babannenin kürt mü gerçekten, sonra işte ilerde ben evladım olunca Türkçü olacak diğer ırklardan nefret edecek eğer sen buna engel olursan boşanırım ilerde senle dedi.benim idolum bu dedi. Babam Türk olmasaydı zaten benle olmazmıştı öyle dedi. Bunun gibi konuştu işte dinledim ayrıldım ama aklıma işte bana hediye alması ince düşünmesi, ne bilim her sorunumda koşa koşa gelmesi bunlar hep aklıma geliyor sonra aynı yerde yaşıyoruz görüyorum hep iyi yönleri aklıma gelince acaba ilerde düzelir miydi diyorum. Aşabilir miydik ki acabateşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?