Son kez buluşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla ama asla duzelmezdi. Başta boyle seyleri sorun edenler evliliklerinde de sorun yaşıyor. Ki bu cok sacma ve karaktersizce geliyor bana

Daha iyi anlatılamazdı...

Bu şahıs doktor falan olsa bakmayacak heralde! Ne bu ırkçılık? Allah bişeyler biliyor da nasip etmiyor işte.

Bu kadar cahil birinin tıp bitirme şansı yok zaten. :) nedense gözümün önünde kedi köpek tekmeleyen iğrenç bir tip canlandı konuyu okuyunca.

Yoo bu düşüncede ırkçı doktor bi sevgilim vardı. Kürtleri 2. Sınıf vatandaş olarak görür kendini geliştirmiş bir kürt görse hayret ederdi

Balayına da Almanya'ya gider Nazilerin Yahudilere eziyet ettiği kampları gezerdiniz artık.

Ne demek bütün insanları ırkına göre ayırıp kendi ırkı hariç diğer tüm ırklardan nefret eden bi insan yetiştirmek, buna karşı çıkacak kadını daha evlenmeden boşanmakla tehdit etmek, canınıza mı susadınız?! Yapmayın ne olur, gençliğinize, insanlığınıza yazık.

Konu sahibi kürtlükle hicbir alakasi olmasa bile bu düsünceye sahip biriyle beraber olmamasi gerekir. Bir insani en itici yapan sey.

Konu sahibi kürtlükle hicbir alakasi olmasa bile bu düsünceye sahip biriyle beraber olmamasi gerekir. Bir insani en itici yapan sey.
Kesinlikle, herhangi bi yanlışa karşı çıkmak için o yanlışın kendisine yapılmasını beklerse konu sahibi zaten ohooo yani.

Birinden ırkı, milliyeti, dili, dini, cinsiyeti vs. için nefret etmek, aşağılamak, hor görmek ağır rahatsızlık ve bu rahatsızlığı açıkça yüzlerine vurmak lazım her zaman.

Her şeyi geçtim ırkçılık yapan biri baba olup evlat yetiştirmesin minicik çocuğun aklına neler sokacak ne çirkin, ne ayıp şeyler.

Insan kanini,etnik grubunu secemez. Bundan dolayi yargilanmak veya es olarak secilmemek hasta bir kafanin urunu. Ailelerin anlasamayacagini dusunuyorum dese anlarim da bu laflari ile dayagi hakediyor. Gordugunuzde midenizin bulanmasi gerekir birakin iyi yonlerini. Cocugum 3 etnik kan tasiyor. Babasinda 2 farkli etnik koken vardi. Ileride sevgilisi ona buna benzer sey soylerse o kizin canini fena yakarim. Once oglumu ve beni tanisin sonra fikir uretsin. Yillar once evlilige gidebilecek bir arkadasim meslegime laf dokundurmustu. Adam gozumde oyle bir kuculdu ki. Bakisim yetti. Yanlis anladin diyip cark etti. Uzman doktordu kendisi. Diyecegim o ki meslegimi ben sectim ona laf edeni gozum gormedi kanima laf edeni once yerin dibine batiririm sonra onu gormem bile.

Kaç yaşlarındasınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…