- 2 Ocak 2021
- 2.465
- 1.178
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
siz nasıl bitirdiniz. Böyle cevapsız mı kaldıGecen sene bende böyle soguk bir tiple tanismistim. Hic sevmem, hala yazar ara ara geri bile dönmem öyle degersiz bir tip gözumde.
Iliski filanda yasayamazsin bu arada böyle bir tiple.
Bitirdim zaten. Daha iyi gördüm her şeyi. Artık kendi bilir. Yazsa dahi cevap alamaz benden bu saatten sonra. Bu kadar değersizlestirmedi kimse beni. En azından bir sonuca ulaştı.Maalesef şahıs sizinle bir ilişkisi olduğunu düşünmüyor açıkçası. İlişki dediğin böyle planlı gitmez ki on gün ara veririz arada, bir hafta konuşmayız falan. Böyle bir şey yok yani. Bilmiyorum gerçi herkesin ilişki dinamiği farklı ama size çok değer veriyormuş çok önemsiyormuş gibi gelmedi üzülerek söylüyorum. Bence en iyisi önünüze bakın emin olun vakit kaybı bu kişi.
Ben de artık birisi olduğunu düsünüyorum. Varsa da biri benimle de onu aldatıyor demektir. Hala ekliyim çünkü. Bilmiyorum çok üzüldüm. Yazmayı düşünmüyorum. Evet sormak hesap sormak çok geliyor içimden. Biri varsa neden benle buluşmak istedin diye ama yine yalanlayacak.Öncelikle hata olarak görmeyin ve kendinizi suçlamayın bir ilişki yaşamak istemiş olmak ya da adım atmak hata değildir sakın bir adamın bu saçma tavrı ile kendi değerinizi belirlemeyin siz her zaman değerlisiniz benim tavsiyem size asla yazmayın yerinizde olsam evet çok bozulurdum haklısınız ama asla yazmayın bakın seven ya da sizi tanımak isteyen insan kendini belli eder asla şüpheye düşmezsiniz ve üzülerek söylüyorum böyle tiplerin hep zaten birisi olur kafasında ve yakın zamanda haberini alırsınız siz o hiç hayatınıza girmemiş gibi yok sayın onu
Ben de artık birisi olduğunu düsünüyorum. Varsa da biri benimle de onu aldatıyor demektir. Hala ekliyim çünkü. Bilmiyorum çok üzüldüm. Yazmayı düşünmüyorum. Evet sormak hesap sormak çok geliyor içimden. Biri varsa neden benle buluşmak istedin diye ama yine yalanÖncelikle hata olarak görmeyin ve kendinizi suçlamayın bir ilişki yaşamak istemiş olmak ya da adım atmak hata değildir sakın bir adamın bu saçma tavrı ile kendi değerinizi belirlemeyin siz her zaman değerlisiniz benim tavsiyem size asla yazmayın yerinizde olsam evet çok bozulurdum haklısınız ama asla yazmayın bakın seven ya da sizi tanımak isteyen insan kendini belli eder asla şüpheye düşmezsiniz ve üzülerek söylüyorum böyle tiplerin hep zaten birisi olur kafasında ve yakın zamanda haberini alırsınız siz o hiç hayatınıza girmemiş gibi yok sayın onu
engellemedim silmedim deEngelleme de bence hayatına bak. Onu çok önemsediğini gösterir engellemek
ne ilişkisi?.
Bir ilişkinin bitmesi için bitti demeye gerek yok biliyorum ama bir açıklamayı da hak ettim.
Belkide adam ciddi görüştüğü bı kadin var evlilik arifesinde de olabilir. Bu tür olayları burada çok gördük. Sizin intagram whatspata hala ekli miMerhaba arkadaşlar. Öncelikle hata yaptığımı, salak bir insan olduğumu biliyorum. Kendimi bu yüzden üzüyorum suan zaten. Hatalıyım.
Geçen kasım ayında arkadaşım uzak mesafede yaşayan biriyle tanıştırdı beni. İkimiz de öğretmeniz. O boşanmış ben evlenmedim. Baştan da mesaj atmazdı, sonradan yüz yüze görüşene kadar konuşmayalım dedi. Ama söylediği sürede gelmeyince sildim. Sonra ulaştı, ısrar etti sebepler sundu. Bana biletimi aldı, çünkü ben gelemiyorum. Farklı işler de yapıyorlar yaşadıkları yerde.
Gittim görüştük, iyi hoştu. Fakat o geleceğim deyince, gelmedi. Tartıştık bitirdim ben. O hiç bir zaman silmedi beni. 2 ay boyunca ayrı kaldık ama iletişim de hep sürdü. Yazdı arada. Bir on gün önce geleceğini, görüşmek istediğini söyledi. Benim zayıflığım bu da. Görüştük. Güzel geçti. Kendi memleketi yakın bir ildeydi. Bir hafta on gün güzel geçti. Gitmeye yakın, bir gün boyunca mesaj atmadı. Ben sordum, işlerim var dedi. Fakat ben bu durumdan rahatsızdım hep. O da her gün konuşmaya ne gerek var, arada bir hafta on gün de konuşmayabiliriz falan diye zırvalıyordu. Tartışmalarımız bu yüzdendi hep.
Neyse tartıştık, üstüme geliyorsun dedi. O ara hikaye attığını ama göremediğimi gördüm. Tartıştığımız için yazmamıştım o da yazmadı zaten. Sonra da bunu sormak için yazdım bir hafta önce. Yine sinirlendi. Beni suçluyorsun, Nasıl olmuş bilmiyorum falan dedi. Açtı hikayeyi. Aklını başına al diyor bir de salak herif. Bir haftadır ne o yazdı ne de ben.
Bitti mi bitmedi mi bilmiyorum. Hayatına başkasını mı aldı, ne olduğuyla ilgili bir fikrim yok. Evet hatalıyım bir daha görüşmemeliydim fakat, hala silmedim bir yerden.
Bir ilişkinin bitmesi için bitti demeye gerek yok biliyorum ama bir açıklamayı da hak ettim. Sizce yazmalı mıyım, artık görüsmek istemediğimi, bir daha bana hiç bir şekilde ulaşmaması gerektiğini söylemeli miyim? Yoksa tamamen uzaklaşmalı mıyım? Yazmaz ama yazarsa da bittiğini nasıl dile getirmeliyim. Düzelir diye hep şans verdim ama düzelmeyecek. Artık dönüşü yok. Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Ekli. Hikayelerime beğeni atıyorBelkide adam ciddi görüştüğü bı kadin var evlilik arifesinde de olabilir. Bu tür olayları burada çok gördük. Sizin intagram whatspata hala ekli mi
Sinir hastası olacağım sırada yazdım.Ben bu hikayenin başını üye olmadan önce dışardan takip ediyodum te o zaman belliydi olmıycağı. Evlenseniz şimdiye çocuğunuz olurdu , Allah korusun , hala aynı adamda mı takılı kaldın bacım? Hiçbir şey yapma bütün yapacağın hamleler adamın totosunu kaldırır , bu hırta vereceğin en iyi tepki tepkisizlik olur. Bir de sanırım benim gibi gece 3 ten sonra yazdın konuyu anlamsız yerler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?