Son zamanlarda ayrilip yeniden yalniz olan bayanlar dertleselimmm

Ne guzel sen kurtulmussun uzgunlugunden. Benim 9 ay olacak yakinda. Halen kurtulamadim. 8 ay nisanli kaldik ayrildik ama sankidaha dun ayrildik gibi hâlâ ayni uzgunum
Birkaç gün öncesine kadar hüngür hüngür ağlıyordum. Fakat ağlamak geri getirmiyor...
Ailem, arkadaşlarım, kitaplarım, okulum ondan çok ama çok önemli :)
Birkaç gün içinde bana aldığı her şeyi çöpe atacağım. Mektuplar da dahil.
Sadece fazlalık yapıyorlar. Lütfen sen de böyle yapma. Belki acı olacak ama aklına geldiğini düşünmüyorum...
Erkekler böyle işte. Onun yüzünden kaç kilo verdim ben ve ne üzüntüler yaşadım. Bir kere geliyoruz dünyaya, gençliğimizi yaşayıp mutlu olmak varken üzülmek neden? Evet, güzel şeyler yaşadık ama geride kaldı onlar. Yaşadığımız ana ve geleceğe bakmak gerek. Geçmişte yaşamak çare değil hatta fayda değil zarar.

Ben atacaklarimi sileceklerimi yapali cok oldu. Ama yinede cok uzgunum

Ben atacaklarimi sileceklerimi yapali cok oldu. Ama yinede cok uzgunum
Benimki de sebepsiz yere ayrıldı. Ayrılmadan önceki gün buluşmuştuk. Gözlerimin içine bakıyordu, ilgileniyordu, üstüme düşüyordu....
Bunları düşündükçe daha da nefret ediyorum ondan bu karaktersizliğinden. Madem ayrılacaktın neden bir süre önce davranış ve konuşmalarınla hissettirmedin?

Insallah iclerine bi ates dussunde bizden baskasini sevemesinler

4 sene once bi erkek arkadasimdan ayrildim. Ve unutmasi cok zor oldu. Bende hep merak ediodum ne zaman bu gunlerimi gulerek hatirliycam diye. Simdi o umrumda bile degil ama hala o gunleri gulerek hatirlamiyorum. Ne saf salakmisim diyorum anca :)

Geciyor ama aci

Ne guzel sen kurtulmussun uzgunlugunden. Benim 9 ay olacak yakinda. Halen kurtulamadim. 8 ay nisanli kaldik ayrildik ama sankidaha dun ayrildik gibi hâlâ ayni uzgunum
Insan uzulmekten de bikiyor. Bazen de malankolik yasam bi yasam stili halini aliyor. Anca yerine baskasi geldiginde tam olarak kurtuluyorsun..

Neden ayrildiniz siz?

Yani sende haklı olarak tabi iyi yapmışsın canım

Neden ayrildiniz siz?
Onun annesi zaten istemiyodu beni. Bi geldiler dugun yok bu sene paramiz yok dediler. Bi ay sonra dalga gecer gibi geldiler dugun yapcaz dediler. Tabi bu arada ben calismaya baslamistim. Bana kredi cektirip dugun yaptiracaklarmis cunku ogullari calismiyor. Tabi annesi beni istemediginden oglunuda doldurmus evde. Evlenince karini calistirma diye. Topuklu yasakmis pantolon yasakmis. Ben istesemde istemesemde basimi kapatacakmisim etek giyecekmisim. Evden disari adim atarken kocami arayip ben adim attim diyecekmisim.
Bunlari sadece oglu diyo bana zannediyodum meger annesi doldurup gonderiyomus bana.
Neyse. Dugun tarihi belirlemek icin onlar bize geldiler yani kaynana kayinbaba. Damat yok. Ertesi gun biz onlara gittik. Onlarin evde kiyamet koptu eteklerindeki taslari doktuler. Hepside. Sonra nisanlim dedigim kisi bana git surdan hadi dedi. Bende gitmek oyle olmaz madem git diyosun yuzugude birakip gidiyim dedim bu dedigim suc olmus kendi git dedigi suc olmamista. Boyle iste

Üzülüyorsun ama ayrılmak isabet olmuş...
Esir hayatı yaşatmakmış niyetleri, daha senin arkanda duramıyormuş ki bir de onunla hayatını birleştirmek istemişsin ve hala onun için üzülüyorsun...

Ay bu ne? evlenseymissin hayatin kayacakmis zaten. Senelerce uzulup aglayacagina, simdi uzulmen daha iyi bence. Acin taze oldugundan uzuluyorsun ama boyle is mi olur? Hem ekmek kazanan taraf sen ol, hem de ezil. Hayatin uzerinde senin disinda herkesin soz hakki olacakmis desene? Walla yazdiklarini soyle kendin bir oku, bir baskasi gibi gor yasayani, sen de goreceksin nasil bir hayattan kurtuldugunu.

Üzülüyorsun ama ayrılmak isabet olmuş...
Esir hayatı yaşatmakmış niyetleri, daha senin arkanda duramıyormuş ki bir de onunla hayatını birleştirmek istemişsin ve hala onun için üzülüyorsun...
Ben zaten ayrildigima uzulup aglamiyorumki. Ben ona duydugum sevgiye ona duydugum guvenin bosa cikmasina 3 senemi ona harcadigima agliyorum. Icimi yakan bu. Onu iki sokak ötemde hergun karsima cikacak olmasina anilarimizin hergun ayni seyleri gorup uzuldugume ben bu kisinin gercek yuzunu goremeden nasil boyle guzel seyleri bu gereksiz kisiyle yasadim diye agliyorum

Benimde 2 yıllık ilişkim vardı. Haziran ayında ayrıldı benden. O an yaşadığım acıyı hatırladıkça hala nefes alamam. Birlikte yaşıyorduk çünkü. Aynı anda acıkan aynı anda uykusu gelen, sindirim sistemi bile artık aynı çalışan bizi terketti. Ne kadar aradıysam yalvardıysam olmadı. Canımı çok yaktı ve bunları bana göstermekten çekinmedi. Sonra aramız tekrar iyi oldu. Hatta sevgili olduk. Ben başka şehirdeydim biz ayrılınca o gitti çünkü. Geldi birkaç gün vakit geçirdik. Sonra bana olmuyor dedi arkadaşlar. Barışmak isteyen o, olmuyor diyen o. Günlerce kendime gelemedim hep ağladım. Yaptıklarını hazmedemedim. Sonra nereye kadar üzülcem dedim kendime. Birgün ağlarken gözümden yaş akmamaya başladı göz pınarım kurumuş meğersem. O sekiz aylık süreçte benimle sevgili olmak isteyen çok kişi oldu ben gördüğüm an kalbimin atacağı birisini istedim. Ve o kişi çıktı karşıma. İnanın eski sevgilim aklıma bile gelmiyordu. Bu da biraz sevgili olduk sonra ayrıldı. Eski sevgilisini unutamamış. Yaşadığım hayalkırıklığını anlatamam. Aylarca kimseye duygularımı açamamışken birisine güvendim ve sonucu ne çıktı. Bir gece çok ağladım. Astım krizi yaşadım ertesi gün doktora gittim astımım olduğunu öğrendim.. Artık hava kullanıyorum. Onun için döktüğüm son gözyaşı buydu. Seviyor muyum? Evet. Ama bir süre sonra hissizleşiyorsun malesef

Ne kadar zaman sonra barışmak istedi tekrar?
Erkek için hiçbir şey değmiyor.... Olan bize oluyor malesef...

Aynı his bende de var... Fakat hissişleştirdi beni tamamen. Dün tribe gireyim dedim onun için tribe bile giremedim.
Artık özlemiyorum bile, sadece içimde kin ve nefret var ona karşı. Beni birden bırakması, üzmesi.... Aklıma geldikçe deli oluyorum. Nasıl daha önce hissettirmeden böyle birden sevmiyorum diyip ayrıldı? Benden ayrılmadan önceki gün aşkla bakan insanın böyle yapması... Sadece çok iyi bir oyuncuymuş diyorum :)

çok haklisin. bizde ayni. tartismadan bi gun once dugun hazirligi var falan diye heyecanlaniyoduk. yada o oyle yapiyomus. ki ben gerçekten heyecanliydim.
ama o dugun isine karismam kim neyi nasil organize ediyosa ben bilmem annemle babam yapar dugunu ben damatligi giyer cikarim ortaya hic bisey beni ilgilendirmez diyodu. ondan sonrada boyle oldu iste

O kadar çok kırgınım ki ona... Kırgınlık geçmiyor bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…