- Konu Sahibi Nightingale
-
hic takılmayın bunara,
sonucta arakadaslarınıza sizi soran kendisi.
yani herkes onun aldastmak icin kendine av secmeye calıstıgının farkındadır.
gerci farkında olmasalar ne yazar,
onemli olan sizin kurtulmus olmanız.
kız da umarım 5yıl emek verdim diyip goz yummaz. yani aldatmayı affedenler var da bu olay coook cok farklı.
resmen diger kızın uzerine kuma getirmek olmus durum. kusura bakmayın.
diger kadın da sizin kadar kararlı dursa keske...
hatta boyle bir vesileyle siz dost olup onun k.cına tekmeyi basarsanız cok da hos olur
bugünmü öğrendin canım herşeyi..yani o kadar ağlamalar sevgi sözleri hepsi yalandı..
kim ne derse değsin değmiyorlar işte..tek bildiğim en ufak bi şüphe duyuyorsan ardına düşeceksin.sonunda çıkıyor böyle.sen üzülme.hatta sevinki böyle birinden kurtulmuşsun.
Halen seni "umursamasinimi "istiyorsun, soylediklerinin arkasinda durmayip tekrardan sans verirsen daha cok yipranirsin
ŞOKTAYIM
Böyle adamlar umarım evlendiklerinde aşktan deli divane oldukları anda aldatılır ve böylelikle en tepeden dibe vururlar da ah ben şunu yaptım da ondan oldu derler.
Karaktersiz, çok sinirlendim
ohhhaaa yaa bi insan nasıl böyle profesyonel yalan söyler k
hadi yalan söyledi diyelim her iki tarafa da nasıl yalan söyleip hiç söylediği yalanı unutup da kendini ele veremez
pess yani diyecek söz bulamıyorum
Bi'gün bu site yüzünden paranoyak olucam valla
onun yanına gidince onu bir sürü foto çekiyormuş, benim yanımda teline bakıyorum foto yok, her ayrıntıyı ince ince düşünüyormuş demek. Askerde millet bir kişiye yol bekletir, biz ikimiz bekleyip kahrını çekmişiz. üzerine mont alıp yollamış sevgilisi ben çok beğenince sana da benzerinden bakalım demişti bana. Doğum günümde bana kolye almış, kızı da arayıp burda kar tanesi kolye var alayım mı demiş. Hak var ikimizi ayırt etmemiş yani şerefsiz hayvan müsveddesi
onun yanına gidince onu bir sürü foto çekiyormuş, benim yanımda teline bakıyorum foto yok, her ayrıntıyı ince ince düşünüyormuş demek. Askerde millet bir kişiye yol bekletir, biz ikimiz bekleyip kahrını çekmişiz. üzerine mont alıp yollamış sevgilisi ben çok beğenince sana da benzerinden bakalım demişti bana. Doğum günümde bana kolye almış, kızı da arayıp burda kar tanesi kolye var alayım mı demiş. Hak var ikimizi ayırt etmemiş yani şerefsiz hayvan müsveddesi
Kızı çok seviyormuş zaten, acı çekiyormuş kız için. Şerefsiz onu seviyordun madem ben sana aşık oldum izmir patatesim bu şehir sen geldin de anlamlandı sen yokken bomboş , kimseyle ciddi düşünmedim, ölürken bile gözümün önüne gelecek son kare senin yüzün olur unutamam diye neden yavşak yalanlarla beni kendine aşık ettin.
sen kızı bulduğunda oturup karşılıklı mı konuştunuz yoksa net üzerinden falan mı konuştunuz
böyle detaylı anlattığına göre en ince ayrıntısına kadar kızla konuşmuş olmalısın
ben oldum bile
zaten kimseye güvenim yoktu şimdi birine güvenmek bana mucize gibi geliyo
Erkekleri anlayamiyorum ben gercekten bu doyumsuzluk yalancilik 1 gram vicdan sızlamaması rahatlık pişkinlik nerden geliyor ya sebebi nedir acaba gercekten bazen düşünmüyo değilim 2 tür de yani kadinda erkekte gercekten insan mi yoksa erkekler farkli bi varlik mi.istisnalar var tabi onlara lafim yok ama geneli böyle nedir bu ahlaksizligin sebebi anlam veremiyorum ya yaziklar olsun böyle insan sifatina bürünmüş aşağliklara.Allah herseyi görür duyar kimsenin yaptigi yanina kalmaz ve hicbiseyde gizli kalmaz.
Telefonda konuştuk canım. Şerefsiz varken de hoparlörle kız konuştu dinledik. Kız dayanamamış defalarca aradı beni sana aşkım bebeğim diyor mu diyor kız hala; fotoları istedi yolladım ne sorduysa anlattım, facete seni görmek istiyorum dedi gördü. Hak verdim 5 senesi gitmiş. Sonra da artık bu konuyu konuşmayalım, yolun açık olsun dedim kıza
İki buçuk yıllık ilişkim var.
Adam aynı şehirde bir yakada ben bir yakadayım.
Hani birbirimizi Allah göstermesin aldatsak yeminle ruhlarımız duymaz.
Oyüzden bilmiyorum gerçekten Allah karşımıza bizler gibi insanlar çıkarsın. Hakkımızda ne düşünüyolarsa iki katını versin.
Şimdi bile huylandım yahu, insan ister istemez acaba o da yapar mı diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?