Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Konuşup ikna ediyor gibi onu. Ona gidip ağlamış, yalvarmış. Fotonuz varsa yolla dedi, yolladım kıza. Zorla çıkmış ya benimle ne kadar zorlaymış gör dedim. Yaşadıklarımı anlattım. İster inanır ister ona inanır. Seçim onun, şimdi giden 5 senesi olur ama devam ederse ömrü gider. Nasıl isterlerse öyle yapsınlar, bildiğim tek şey 2 sene sonra ilk defa bir gece şüphe olmadan rahat uyuyacağım. Yarın sadakamı da dağıtırım okulda biter gider.

ŞOKTAYIM
Böyle adamlar umarım evlendiklerinde aşktan deli divane oldukları anda aldatılır ve böylelikle en tepeden dibe vururlar da ah ben şunu yaptım da ondan oldu derler.
Karaktersiz, çok sinirlendim

Bu gün öğrendim canım, iyiyim aslında sanki 2 senedir bu gerçeği ortaya çıkarmak için onunla çıkmışım gibi çok rahatladım inan.

Halen seni "umursamasinimi "istiyorsun, soylediklerinin arkasinda durmayip tekrardan sans verirsen daha cok yipranirsin

Yaşadıklarımız hiç olmamış gibi davranmasaydı keşke. ona da eyvallah. Şansı benden değil o kızdan istemiş. Ben bir hiçmişim işte. O da bir hiç oldu bana. Şimdi bunu yapan ileride karısının üzerine kuma da getirir. Benden uzak cehenneme direk olsun.

ohhhaaa yaa bi insan nasıl böyle profesyonel yalan söyler k
hadi yalan söyledi diyelim her iki tarafa da nasıl yalan söyleip hiç söylediği yalanı unutup da kendini ele veremez
pess yani diyecek söz bulamıyorum

ŞOKTAYIM
Böyle adamlar umarım evlendiklerinde aşktan deli divane oldukları anda aldatılır ve böylelikle en tepeden dibe vururlar da ah ben şunu yaptım da ondan oldu derler.
Karaktersiz, çok sinirlendim

Kızı çok seviyormuş zaten, acı çekiyormuş kız için. Şerefsiz onu seviyordun madem ben sana aşık oldum izmir patatesim bu şehir sen geldin de anlamlandı sen yokken bomboş , kimseyle ciddi düşünmedim, ölürken bile gözümün önüne gelecek son kare senin yüzün olur unutamam diye neden yavşak yalanlarla beni kendine aşık ettin.

ohhhaaa yaa bi insan nasıl böyle profesyonel yalan söyler k
hadi yalan söyledi diyelim her iki tarafa da nasıl yalan söyleip hiç söylediği yalanı unutup da kendini ele veremez
pess yani diyecek söz bulamıyorum

onun yanına gidince onu bir sürü foto çekiyormuş, benim yanımda teline bakıyorum foto yok, her ayrıntıyı ince ince düşünüyormuş demek. Askerde millet bir kişiye yol bekletir, biz ikimiz bekleyip kahrını çekmişiz. üzerine mont alıp yollamış sevgilisi ben çok beğenince sana da benzerinden bakalım demişti bana. Doğum günümde bana kolye almış, kızı da arayıp burda kar tanesi kolye var alayım mı demiş. Hak var ikimizi ayırt etmemiş yani şerefsiz hayvan müsveddesi

sen kızı bulduğunda oturup karşılıklı mı konuştunuz yoksa net üzerinden falan mı konuştunuz
böyle detaylı anlattığına göre en ince ayrıntısına kadar kızla konuşmuş olmalısın

Öyle iyi oyuncuymus ki oscarlik

Erkekleri anlayamiyorum ben gercekten bu doyumsuzluk yalancilik 1 gram vicdan sızlamaması rahatlık pişkinlik nerden geliyor ya sebebi nedir acaba gercekten bazen düşünmüyo değilim 2 tür de yani kadinda erkekte gercekten insan mi yoksa erkekler farkli bi varlik mi.istisnalar var tabi onlara lafim yok ama geneli böyle nedir bu ahlaksizligin sebebi anlam veremiyorum ya yaziklar olsun böyle insan sifatina bürünmüş aşağliklara.Allah herseyi görür duyar kimsenin yaptigi yanina kalmaz ve hicbiseyde gizli kalmaz.

Yalnız aldatanlarda şunu farkettim.
Abartılı aşığı oynuyolar.
Mesela ablamın iki yıl önce bi'sevgilisi vardı. Çok bağlı gözükürlerdi hatta annem tanışınca bundan bi'cacık olmaz dedi ablam gizli gizli yürüttü falan...
Sonra ablamın okul bitti İstanbul'a döndü adam sürekli özledim deyip 9-10 saatlik yoldan otobüsle günübirlik gelirdi.
Akşam kavga ederlerdi adam soluğu burda alırdı.

Kilit yer şu kısım: Kamera açıkken tartışıyolar mı kamerada ağlardı hatta ben erkek dediğin belli etmek istemez bu da gözüne sokuyo hee der dalga geçerdim. Sürekli evlenelim, evlenince şöyle olacak, çok mutlu olucaz, çocuğumuzun adı ayşe fatma bla bla bla.

Adamın feci ingilizcesi vardı bizimse okuldan öğrendiğimiz çat pat... Lanet ingilizce yüzünden kız iki yıl aldatıldığını anlamadı. Çünkü bu uyanık arkadaş yurtdışından bi'kızla ablamın yanında ingilizcenin dibiyle konuşarak cilveleşiyodu. Ablama da ordaki X(erkek) arkadaşımla konuşuyorum, bana para gönderiyo diyodu. (hayali de o ülkeye gitmekti zaten, durumu da kötüydü) Biz de ne iyi arkadaş her sıkıştığında sana para gönderiyo diyoduk.

Sonra yakaladık. Ablama çok pişman olucaksın, hakkımı yedin haram olsun vs derken geçen öğrendik ki o kızla evlenmiş

Telefonda konuştuk canım. Şerefsiz varken de hoparlörle kız konuştu dinledik. Kız dayanamamış defalarca aradı beni sana aşkım bebeğim diyor mu diyor kız hala; fotoları istedi yolladım ne sorduysa anlattım, facete seni görmek istiyorum dedi gördü. Hak verdim 5 senesi gitmiş. Sonra da artık bu konuyu konuşmayalım, yolun açık olsun dedim kıza

ben oldum bile
zaten kimseye güvenim yoktu şimdi birine güvenmek bana mucize gibi geliyo

İki buçuk yıllık ilişkim var.
Adam aynı şehirde bir yakada ben bir yakadayım.
Hani birbirimizi Allah göstermesin aldatsak yeminle ruhlarımız duymaz.
Oyüzden bilmiyorum gerçekten Allah karşımıza bizler gibi insanlar çıkarsın. Hakkımızda ne düşünüyolarsa iki katını versin.
Şimdi bile huylandım yahu, insan ister istemez acaba o da yapar mı diyo

Hayatımda senden başka kimse yok diye kurana el basan insan bunları da yapar canım. Zaten ondan tamamen iğrendiğim an, bu gün bu olayları konuşurken yüzünde tek bir vicdan azabı, merhamet olmayışını gördüğüm zaman oldu. hep kızınca Firavun gibisin derdim yanılmamışım.

kız da umarım gerçeği görmüştür de 5 seneme yazık etmeyim diyip devam etme kararı almaz umarım
her şeye iyi tarafından bakmak lazım belki o 5 senelik ilişkiyi yaşayıp aldatılan sen olabilirdin
nerden yırtarsam kar hesabı.en azından sen gerçekleri gördün.

o şüphe işte insanı mahvediyo
amin canım inşallah kalbi temiz birileri çıksın karşımıza

ne kadar iyi niyetli düşünmeye çabalıyoruz dimi? ya doğruysa ya haksızlık yaparsam. fakat ne kadar belli olmasa da bu işler, ben şeffaflıktan yanayım yine de, güvenmiş falan, yok ben güvenmem.
böyle profesyoneller var ne yazık ki. özgürlük güvenme özel alan derken adam kendini dışarıdan bakanlara bile haklı gösterdi.
ama bir şeyler vardı yine kızın mesajlarını görme bilmem ne demeler, saçma ve panik anlar. onu da yanında her şeyi açarak yumuşatıyordu.
bir de bizi paranoyak vs. yaparlar ki kendimizi suçlayalım.
sonra gelip de ayrılamıyordun benden ayrıl diye oyun yaptım derse şaşırma, yaşadım :) belki o yapmaz daha profesyonel çünkü
Allah sabır versin inşallah mutlu olacaksınız ileride :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…