- Konu Sahibi Nightingale
-
Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.
Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.
Hayatımda senden başka kimse yok diye kurana el basan insan bunları da yapar canım. Zaten ondan tamamen iğrendiğim an, bu gün bu olayları konuşurken yüzünde tek bir vicdan azabı, merhamet olmayışını gördüğüm zaman oldu. hep kızınca Firavun gibisin derdim yanılmamışım.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum, ucuz kurtulmuşssun. Ben daha beterini yaşadım, yaşıyorum sen haline yat kalk şükret bence...
Benimkisi arkadaşlarının aklına uyup pavyona gitmiş ve alkolun dibine vurup ( Tabi alkol bahane) Beni bir hayat kadınına değişmişti. Öğrendiğimde onla tartışmadım ve önce Allah a sonra vicdanına havale ettip ayrıldım.
Barışmak için kapımda köpek oldu ama ben affetmedim...
Sonrası hüsrandı...
Kafasına sıkıp intihar etti
Dediğim gibi haline şükret, ben karnımda bir yetimle hayatta tek başıma kaldım
Kafasına sıkıp kendinimi öldürdü??????
Bi'gün bu site yüzünden paranoyak olucam valla
vay be ne adamlar var ya !!!
bu adam evlense de rahat durmaz
Yalnız aldatanlarda şunu farkettim.
Abartılı aşığı oynuyolar.
Mesela ablamın iki yıl önce bi'sevgilisi vardı. Çok bağlı gözükürlerdi hatta annem tanışınca bundan bi'cacık olmaz dedi ablam gizli gizli yürüttü falan...
Sonra ablamın okul bitti İstanbul'a döndü adam sürekli özledim deyip 9-10 saatlik yoldan otobüsle günübirlik gelirdi.
Akşam kavga ederlerdi adam soluğu burda alırdı.
Kilit yer şu kısım: Kamera açıkken tartışıyolar mı kamerada ağlardı hatta ben erkek dediğin belli etmek istemez bu da gözüne sokuyo hee der dalga geçerdim. Sürekli evlenelim, evlenince şöyle olacak, çok mutlu olucaz, çocuğumuzun adı ayşe fatma bla bla bla.
Adamın feci ingilizcesi vardı bizimse okuldan öğrendiğimiz çat pat... Lanet ingilizce yüzünden kız iki yıl aldatıldığını anlamadı. Çünkü bu uyanık arkadaş yurtdışından bi'kızla ablamın yanında ingilizcenin dibiyle konuşarak cilveleşiyodu. Ablama da ordaki X(erkek) arkadaşımla konuşuyorum, bana para gönderiyo diyodu. (hayali de o ülkeye gitmekti zaten, durumu da kötüydü) Biz de ne iyi arkadaş her sıkıştığında sana para gönderiyo diyoduk.
Sonra yakaladık. Ablama çok pişman olucaksın, hakkımı yedin haram olsun vs derken geçen öğrendik ki o kızla evlenmiş
durmaz tabi. ha alkolik ha bu. içi kımıl kımıl eder bunun duramaz. yataktan çıkar gider yine yapar tiryaki olmuş töbeee bismillah yaaa
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum, ucuz kurtulmuşssun. Ben daha beterini yaşadım, yaşıyorum sen haline yat kalk şükret bence...
Benimkisi arkadaşlarının aklına uyup pavyona gitmiş ve alkolun dibine vurup ( Tabi alkol bahane) Beni bir hayat kadınına değişmişti. Öğrendiğimde onla tartışmadım ve önce Allah a sonra vicdanına havale ettip ayrıldım.
Barışmak için kapımda köpek oldu ama ben affetmedim...
Sonrası hüsrandı...
Kafasına sıkıp intihar etti
Dediğim gibi haline şükret, ben karnımda bir yetimle hayatta tek başıma kaldım
Bilenler bilir, benim meşhur güven problemim. Sevgilimin teyze kızı vs. Sonunda ortaya çıkardım. 2 senedir çıktığım sevgilimin 5 senelik sevgilisi varmış. Üstelik aynı şehirde, aynı mahallede. Benden çıkıp ona gidiyormuş ondan çıkıp bana geliyormuş. Teyzemde kalıyorum diye kızın evinde kalmış 20 gün, ve yine o kıza da akrabalara gidiyorum arama deyip benim yanıma geliyormuş. O kızın aldığı tişörtle yanıma gelip beni öpüp kokluyormuş, benim aldığım parfümle kıza sarılıyormuş. Her ikimize de tavşanım, ömrüm, gülüm diyormuş. ikimizi de sevmiş.
Nickini hatırlayamadım, bu iş olmaz diyen biri vardı, tartışmıştım. Özür dilerim canım, sen haklıydın.
okuyunca bile insanın sinirleri bozuluyor bide bunları yaşamak Allah ım tez zamanda bu olanları unuttursun...
hep yazıyorum ama inan ki ALLAH onun yanına bırakmaz bu yaptıklarını senin 2 senen gitmiş benim 9 senem ziyan oldu ama şimdi diyorum ki iyiki o yalancı adamla olmamışım giden 9 senem olsun şimdi mutluluğu aşkı buldum evleniyorum
yaşadıklarımı bilenleri dediği tek sey o kadar çok şeyler yaşadın kı hüzüntüler hayal kırıkları Allah ım hepsnini unutturdu bana öyle güzel bir hediye verdiki evlenmek için gün sayıyorum
umarım seninde hayatına bu günleri unutturan adam gibi adam çıkar
Evet aynen öyle oldu. Telefonuma gelen son sms ''SONUMDUN SONUMSUN'' duAma tabi sondan 1 önce ki gerçeğim değişmedi değişmez !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?