Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Bu kadarını da duymamıştım gerçekten Allah ıslah etsin , zaten sana yaptığını Allah biryerden çıkarır cezasız kalmaz ....

Benden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama bu işin sonu olmayacak diye epey tartışmıştık.

Senin adına sevindim.Allah göstermiş çünkü.Kurtulmuşsun.

İnşallah bundan sonra hayırlı,mutlu,sorunsuz bir ilişkin olur.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum, ucuz kurtulmuşssun. Ben daha beterini yaşadım, yaşıyorum sen haline yat kalk şükret bence...

Benimkisi arkadaşlarının aklına uyup pavyona gitmiş ve alkolun dibine vurup ( Tabi alkol bahane) Beni bir hayat kadınına değişmişti. Öğrendiğimde onla tartışmadım ve önce Allah a sonra vicdanına havale ettip ayrıldım.

Barışmak için kapımda köpek oldu ama ben affetmedim...

Sonrası hüsrandı...

Kafasına sıkıp intihar etti

Dediğim gibi haline şükret, ben karnımda bir yetimle hayatta tek başıma kaldım

Okuduklarima inanamadim sadece dizilerde filmlerde boyle seyler olur sanirdim ama varmis demekki nasil profesyonel yalan soylemis yillarca idare etmis pes artik ya gercekten insanoglundan korkulur. Ama senin adina sevindim arkadasim boyle bir pislikten kurtulmussun zararin neresinden donersen kardir ya evlenseydin huylu huyundan vazgecmez daha kotu olurdu hayatin kabusa donerdi bencede sadaka ver boyle bir pislikten kurtuldugun icin.Allah iyilerle karsilastirsin.

Kafasına sıkıp kendinimi öldürdü??????

bu erkek milletinden korkulur yaa. bu nasıl bi zevktir. şizofrenmisiniz nesiniz anlamadımki. iki kızı bi arada idare etmekte neyin nesidir. nasıl bi vizdandır. nasıl bi ahlaktır. valla diyecek bişe bulamıyorum.

insanoğlu çiğ süt emmiş derler ya olmayacak hiç birşey yok bu hayatta...

geçmiş olsun allah hayırlı insanlrla karşılastırsın sizide..

vay be ne adamlar var ya !!!

bu adam evlense de rahat durmaz

durmaz tabi. ha alkolik ha bu. içi kımıl kımıl eder bunun duramaz. yataktan çıkar gider yine yapar tiryaki olmuş töbeee bismillah yaaa

Zararın neresinden dönülse kardır, ucuz kurtulmuşsunuz arkadaşım. Lütfen iyi tarafından bakmaya çalışın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza keşke daha önce farketseymişsiniz ama olsun nereden dönsen kardır.
Hayat devam ediyor, inş sizin değerinizi bilen bir"erkek" karşınıza çıkar.

Ay bi heyecanla okudum hikaye okuyomusum gibi sonuna sok oldum hic beklemiyodum yuh yanii ay agzim acik kaldii...

E peki bu eleman telde konusurken ablaniz yanindaymis ya kiz sesi oldugunu hic mi duymamis telefonu calarken ekrana hic mi bakmamis..
Ben ekrani gorene kadar acsa sevgilim el kol isaretiyle kim? derim cevap vermeyip telde devam etse hemen yanibasinda biter kulagimi telefona dayarim :)))
Bana ne kardesim cevap versin...

Ve hakikaten dediginiz gibi paranoyam artik hat safhada benimde malesef 3 bucuk yillik sevgilim son bir yildir kk da takila takila kafamda donmeyen tilki kalmadi :/

Nolur uydurdum diyin ((((

tebrikler, bir ş.sizden kurtulmuşunuz..

Allah bildiği gibi yapsın adi şerefsiz.

yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim ne güzelde idare etmiş bide düşünceli san hediye aldıysa onada almış öküz adi herif böyleleri yüzünden nefret ediyorum erkek milletinden allah belasını versin

9 sene miiiiiii :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…