Sona geldik, aldatıldığımı öğrendim.

Bende cok gördüm o kendinden emin bi sekilde yalan oldugunu bildigi halde kurana el basanlari seni cok cok iyi anliyorum birak merhamet olmasin yuzunde sana bu yaptiginin hesabini verirken Allahta merhamet etmez ona en güzeli hic kendini sıkmadan Allaha havale etmek dedigim gbi kimsenin yaptgi yanina kalmiyo.bi insan nekdar yalan söylerse söylesin karsisindakini kandirirsa kandirsin o 2 yil boyunca seni kandirdi diye aptal olan sen degilsin.bukdar şeytana karışmış insanliktan cikmis oldugu icin adi serefsiz olan kendisi sen hic kendinde 1 gram hata arama cnm bnm o seni kandirmadi kendini kandirdi bi laf söz var yalanci Allaha karsi kafa tutan fakat insanlardan korkan bir serseridir aynen bunun icin soylenmis.iste

Sok oldum. :s Bravo! Övgü dolu bisey yapmis tebrikler.erkek iste gerisi muamma.geçmiş olsun canim ya. Üzüldüm senin adina.

eski konularını okudum da....

inşallah en kısa sürede anlatırsın durumu.
sanırım aynı okulda öğretmensiniz, eğer öyleyse bir an evvel okul değiştirin. bu adamı her gün görmek sizi daha çok yaralayacaktır...
geç kalmış bir ayrılık gibi gözüküyor. çok geç kalmış.

💑💓

Öncelikle geçmiş olsun. Geçmiş olsun diyorum çünkü güvensizlik hastalık gibidir. Ama kadın güvenmiyorsa biliyordur da güvenmiyordur. Iki sene uzun bir zaman evet ama zararın neresinden dönülse kardır bu durum için kaba bir tabirle. En azından önünüze bakabilirsiniz.

Leyla

Geçmiş olsun, bence artık kurtulduğunuza şükretmelisiniz.
Böyle bir adam evlenince de rahat durmazdı, sizi kısıtlar kendisi istediğini yapardı. Artık önünüze bakma zamanı, sizin de karşınıza size değer veren, gerçekten sizi seven biri çıkacaktır

Yalnız ah etmeyin, pişman olup size döneceği günü beklemeyin. Ben de 2.5 yılın sonunda aldatıldım. Hep pişman olsun, bana çektirdikleri yüzünden mutlu olmasın dedim ama adam gayet mutlu. Çoktan başkasını buldu, yakında da evlenir. :)

Siz artık kendi hayatınıza bakın, bırakın geçmiş yerinde kalsın. Geleceğinizi mahvetmesine izin vermeyin.

Üzülmeyin,şükredin...çocuk sevindirin,birine yardım edin..rabbim size rahmetini göstermiş..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu okuyunca oldukça üzüldüm diğer konularında baktım
Hayırlısı olan olmuş bence dil din ırk her şey ayrı emin olun hayırlı bir evlilik te olmazdı
Zaten kendini ele vermiş çoğu yerde aşık olduğunuz için görmek istememişsin
Zararın neresinden dönülse kardır
Insanlar eşlerinden boşanıyorlar sevgili dediğin nedir ki (üzülmemen için söylüyorum yanlış anlama)
Su an yapacağın tek şey basın dik okula git senin hiç bir suçun yok o serefsizliğinden utansın
Fırsatını bulduğun an tayin iste

Bu çocuğun işi gücü yoksa güzel meslek yapabilir. Ülkede pek yaygın değil ama Hollanda da falan erkekler yaygın olarak yapar bu mesleği.

okuyunca bile insanın sinirleri bozuluyor bide bunları yaşamak Allah ım tez zamanda bu olanları unuttursun...
hep yazıyorum ama inan ki ALLAH onun yanına bırakmaz bu yaptıklarını senin 2 senen gitmiş benim 9 senem ziyan oldu ama şimdi diyorum ki iyiki o yalancı adamla olmamışım giden 9 senem olsun şimdi mutluluğu aşkı buldum evleniyorum
yaşadıklarımı bilenleri dediği tek sey o kadar çok şeyler yaşadın kı hüzüntüler hayal kırıkları Allah ım hepsnini unutturdu bana öyle güzel bir hediye verdiki evlenmek için gün sayıyorum
umarım seninde hayatına bu günleri unutturan adam gibi adam çıkar

kesin bı kaç kız daha vardır teklif ettiği falan bunlar böyle on kız da idare etseler doymazlar Allah ıslah etsin

Aaa hatırladım senin konuna yorumda yapmıştım. Tatlım kendimden anlattım sana. Teline bakmadım kuzenim dedi ama parmagındaki yüzüğü çıkarıp geliyormus yanıma dedim. Belliydi ama sen anlamak ıstemedın. Güveniyorum dedin. Neyse olan oldu bırak üzülme sakın.. Karaktersiz herif ya yüzüne tükürmek lazım!

Diyecek söz buladım

Eski konunu okudum, o kadar ortadaymis ki aldattigi.. Gerci sen de anlamissin da iste sevda olunca kendini kandirmissin. Gecmis olsun. Tayin isini ne yaptin

Bir insan bir insana nasıl bu kötülüğü yapabilir? Aklım almıyor. Böyle insanın insanlığından şüphe ederim. Çok şükür Allah gerçek yüzünü göstermiş de kurtulmuşsun.

erkekler o kadar detaylı yalan söyleyemez ki nasıl anlayamadın :26:
Hem de 5 senelik sevgili. Of yani, baya profesyonel yalancıymış...

Hayatımda böyle profesyonel aldatan bir erkek duymadım 5 yıl o kızla üstüne 2 yıl senle yuh be ! Bu kadar karaktersizlik olamaz. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. Ama bence o kızla barışıcaklar ben kızın tavırlarından bunu anladım
Paronayak oldum iyice bu konuları gördükçe ya sabır yarabbi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…