• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sona geldik

marpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
183
4
33
İstanbul
belki konularımı hatırlayan olmuştur tekrar bi hatırlatma yapayım 6 aylık evliyim ve büyük bir kavga edip ailemin evine gitmiştim sonra tekrar beni almaya geldi ve döndüğümde ailesinden hiçbiri benle konuşmadı 4 aydır konuşmuyorlardı . çok zor zamanlar yaşadım kocamla tartışıyorum onların soğukluklarını çekiyordum kayınvalidem suçunu anlayın bu hafta bana oturmaya geldi 4 ayın sonunda . tabi durum bunla bitmiyor eşim ailesi benle konuşmuyor ve bende yüz vermiyorum diye benim ailemin hiçbir suçu olmadığı halde onlarla konuşmadı bu 4 ay boyunca. bende eşi,me dün dedimki ailen geldiğine göre bizde onlara gidelim bari dedim ,peki benim ailemle görüşmicekmisin hiç utanma duygusu yaşamıyormusun dedim bunun için barışıyorsan hiç barışma ben asla görüşmicem dedi. bu karaktersizliği beni mahfetti. madem öyle ailenle görüşmiyorum aile etkinliklerine gitmiyorum kabul etmiyorsan boşarsın dedim tamam kararımı söyliycem dedi..

belki konularımı hatırlayan olmuştur tekrar bi hatırlatma yapayım 6 aylık evliyim ve büyük bir kavga edip ailemin evine gitmiştim sonra tekrar beni almaya geldi ve döndüğümde ailesinden hiçbiri benle konuşmadı 4 aydır konuşmuyorlardı . çok zor zamanlar yaşadım kocamla tartışıyorum onların soğukluklarını çekiyordum kayınvalidem suçunu anlayın bu hafta bana oturmaya geldi 4 ayın sonunda . tabi durum bunla bitmiyor eşim ailesi benle konuşmuyor ve bende yüz vermiyorum diye benim ailemin hiçbir suçu olmadığı halde onlarla konuşmadı bu 4 ay boyunca. bende eşi,me dün dedimki ailen geldiğine göre bizde onlara gidelim bari dedim ,peki benim ailemle görüşmicekmisin hiç utanma duygusu yaşamıyormusun dedim bunun için barışıyorsan hiç barışma ben asla görüşmicem dedi. bu karaktersizliği beni mahfetti. madem öyle ailenle görüşmiyorum aile etkinliklerine gitmiyorum kabul etmiyorsan boşarsın dedim tamam kararımı söyliycem dedi..

bu kadar kısa zamanda nasıl bu hale geldiniz canım allah sabır versin:44:

bu kadar kısa zamanda nasıl bu hale geldiniz canım allah sabır versin:44:

bende bilmiyorum canım ailesinin bana karşı hiç merhameti yok eşimle kavga edip evden gidiyorum onlar suratıma bakmıyor gelin bizden özürdilicek demişler. bende dilemedim ben çocuk değilimki eşimden özürdiledim yeterli

çok zor durum gerçekten...
keşke biraz zamana bırakıp önce eşinle aranı düzeltmiş olsaydın...
siz birbirinizle iyi olursanız birbirinizin çevresiylede aranız iyi olur kaçınılmaz bu...
boşanma lafını kullanırken dikkatli olmak, iyi düşünmek lazım...
inşallah en hayırlısı olur hakkınızda...

bende bilmiyorum canım ailesinin bana karşı hiç merhameti yok eşimle kavga edip evden gidiyorum onlar suratıma bakmıyor gelin bizden özürdilicek demişler. bende dilemedim ben çocuk değilimki eşimden özürdiledim yeterli

canım kavgalarınızın sebebi ailesimi
kusura bakma çok soru sordum

canım kavgalarınızın sebebi ailesimi
kusura bakma çok soru sordum

evet canım tek sebep ailesi. ailesi hizmet eden bütün gün onlarda oturan bir gelin istedi bende rest çektim bu yüzdende evden gitmemi bahane edip benle konuşmadılar ve eşim sürekli ailem haklı dedi.

çok zor durum gerçekten...
keşke biraz zamana bırakıp önce eşinle aranı düzeltmiş olsaydın...
siz birbirinizle iyi olursanız birbirinizin çevresiylede aranız iyi olur kaçınılmaz bu...
boşanma lafını kullanırken dikkatli olmak, iyi düşünmek lazım...
inşallah en hayırlısı olur hakkınızda...

zaten eşimle aramda hiçbir sorun yokki ailesi dışında hep ailem ailem demesinden sıkıldım artık.

yaşadıkların çok üzücü Allah yardım etsin...

lakin her kavgada aile evine gitmek hoş değil,gitmemelisin.

yıkıcı değil yapıcı ol, madem eşin gitmiyor ailene gitmesin.

sende hiçbir şey yokmuş gibi davran iyiliğiden ödün verme bak nasıl kendiliğinden söyleyecek ve gitmek isteyecek.

sen onun ailesine mesafeli ama saygılı davran eşinle uyum içinde ol.

bunları düzeltmek senin elinde az sabır ve hoşgörü yeterli sadece :34:

yaşadıkların çok üzücü Allah yardım etsin...

lakin her kavgada aile evine gitmek hoş değil,gitmemelisin.

yıkıcı değil yapıcı ol, madem eşin gitmiyor ailene gitmesin.

sende hiçbir şey yokmuş gibi davran iyiliğiden ödün verme bak nasıl kendiliğinden söyleyecek ve gitmek isteyecek.

sen onun ailesine mesafeli ama saygılı davran eşinle uyum içinde ol.

bunları düzeltmek senin elinde az sabır ve hoşgörü yeterli sadece :34:
dediklerinizin hepsini yaptım ilk kavgamız değilki bu ailesinin hizmetçisi gibi herşeyini yaptım ama hala onları haklı görmesi beni bitirdi. ve benim ailem eşimi yere göğe sığdıramazken bunları yaşıyor.

evet canım tek sebep ailesi. ailesi hizmet eden bütün gün onlarda oturan bir gelin istedi bende rest çektim bu yüzdende evden gitmemi bahane edip benle konuşmadılar ve eşim sürekli ailem haklı dedi.

ya ben anlamıyorum bu insanları nedir bu geline hizmetçi gibi yaklaşmak
herkesiz kendi evi kendi hayatı var
böyleleri hiç rahat vermez
ama bence sakın özür dileme
ama eşinin onlardan taraf olmasıda bi garip
anasını satıyım sanki çerkez geliniyiz bu nedir
valla ben o hatayı bi kez yaptım sırf sevdiğim için özür diledmek için giitttim kadın benm ağzıma etti
bende ne haliniz varsa görün dedim
şimdi mutfak dolapları temizlencek diyor valla benimkilerde temzilencek diyorum
hayatta yardım etmem yani
:47::47::47::47::47::47::47::47:
bu kaynanaların dünya etrafında dönmüyor malesef kıt insanlar

Tekrar okudum şimdi anladım, sen ailesine karşı bir adım atmışsın ama eşin senin ailene karşı hiç bir adım atmıyor. Sürekli kendi ailesini haklı görüyor sana destek de olmuyor. 6 ayda nasıl bu hale geldiniz? işin içine ailelerde girmiş onların da arası açılmış...

Son düzenleme:
ya ben anlamıyorum bu insanları nedir bu geline hizmetçi gibi yaklaşmak
herkesiz kendi evi kendi hayatı var
böyleleri hiç rahat vermez
ama bence sakın özür dileme
ama eşinin onlardan taraf olmasıda bi garip
anasını satıyım sanki çerkez geliniyiz bu nedir
valla ben o hatayı bi kez yaptım sırf sevdiğim için özür diledmek için giitttim kadın benm ağzıma etti
bende ne haliniz varsa görün dedim
şimdi mutfak dolapları temizlencek diyor valla benimkilerde temzilencek diyorum
hayatta yardım etmem yani
:47::47::47::47::47::47::47::47:
bu kaynanaların dünya etrafında dönmüyor malesef kıt insanlar

eşim sürekli onlara karşı beni ezdi bir kere bile korumadı. evin içinde bana iyi ama dışarda ailesine beni asla korumuyor. böyle nereye kadar bilmiyorum zaten kabul etmiycek dediğimi herşeyi kendi eliyle bitirsin daha iyi

bi an konuyu ben actim zannettim bu es tarafi hep bole canm maalesef ben esimle tartistim evden gittim uc ay sonra geri geldim oda kizim icin sirf ama kv lerle hic bi sorunum yoktu evden gidince bi kez olsun aramadilar dondum eve bu olayin uzerinden iki yil gecti hatta birde oglum oldu hala konusmazlar bi tek dogumda geldiler oda elgun ne der diye benle yine dogru durust konusmadilar benim anlamadigim ben onlara kotu tek kelime etmedim sorunum esimleydi onlar neden bu kadar tepkililer anlamiyorum vallaha simdide esimde dahil toplanip yiyip icip geziyolar ama bana sen necisin demiyorlar disliyorlar bosuna kendini yipratma derim ben ama esini seviyorsanda sirf bu konu yuzunden bosanma derim bu benm fikrim yinede en dogrusunu sen bilirsin allah yardimcin olsun

Tekrar okudum şimdi anladım, sen ailesine karşı bir adım atmışsın ama eşin senin ailene karşı hiç bir adım atmıyor. Sürekli kendi ailesini haklı görüyor sana destek de olmuyor. 6 ayda nasıl bu hale geldiniz? işin içine ailelerde girmiş onların da arası açılmış...

işin içine aileler girdi ama benim babam olur böyle şeyler mazur göreceksiniz kendi kızınız gibi görün dedi ama onlar düşman olmayı tercih ettiler. 12 yaşındaki görümcem beni görünce suratını çeviriyor.ve eşim o çocuktur diyo. ailem bu kadar açık görüşlüyken eşimin onlara tepkili davranmasını bile bişey olmaz kızım sen iyi ol yeter diyip sustular ama bu kadar karaktersizliği ben kaldıramıyorum artık

bi an konuyu ben actim zannettim bu es tarafi hep bole canm maalesef ben esimle tartistim evden gittim uc ay sonra geri geldim oda kizim icin sirf ama kv lerle hic bi sorunum yoktu evden gidince bi kez olsun aramadilar dondum eve bu olayin uzerinden iki yil gecti hatta birde oglum oldu hala konusmazlar bi tek dogumda geldiler oda elgun ne der diye benle yine dogru durust konusmadilar benim anlamadigim ben onlara kotu tek kelime etmedim sorunum esimleydi onlar neden bu kadar tepkililer anlamiyorum vallaha simdide esimde dahil toplanip yiyip icip geziyolar ama bana sen necisin demiyorlar disliyorlar bosuna kendini yipratma derim ben ama esini seviyorsanda sirf bu konu yuzunden bosanma derim bu benm fikrim yinede en dogrusunu sen bilirsin allah yardimcin olsun

eşim zorluyor aile etkinliklerine sende geliceksin diyor ben o insanlarla hiçbiryere gitmek istemiyorum çünkü biliyorum çok sinsiler kayınpederim en son böyle bi gelinim yok benim daha dedi. ben nasıl hiçbişey yokmuş gibi davranayım eşim beni haklı görse katlanıcam oda sırf onları haklı görüyorç

eşim sürekli onlara karşı beni ezdi bir kere bile korumadı. evin içinde bana iyi ama dışarda ailesine beni asla korumuyor. böyle nereye kadar bilmiyorum zaten kabul etmiycek dediğimi herşeyi kendi eliyle bitirsin daha iyi

canım sen sıkma canını
erkeklerin hiç değiştiklerini görmedim anneci belli
sakın kendinde ödün verme
yarın öbür gün çocugun olursa
çok pişman olurdun belki bilinmez
her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır
ama sen sen ol sakın kendini ezdirme

canım sen sıkma canını
erkeklerin hiç değiştiklerini görmedim anneci belli
sakın kendinde ödün verme
yarın öbür gün çocugun olursa
çok pişman olurdun belki bilinmez
her hayırda bi şer her şerde bi hayır vardır
ama sen sen ol sakın kendini ezdirme

bi koca için değmiyor onu anladım eğer hakkımda hayırlıysa ayrılmak kendi bitirsin.

umarım hakkında hayırlsı olur boşver sen kendini ezdirmede kötü gelin
bunlara böylesi müstehak oluyor malesef
anladıgım kadarıyla yaşında küçük:44:

24 yaşındayım. inanın ailesinin ne laflarını kaldırdım market alışverişime laf ettiler tatile gittik iki gün laf ettiler neler neler

Back
X