sona mı geldik..

umut99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
67
0
16
Bursa
ooff kızlar of içim o kadar daralıyorki eşimden çok uzaklaştım ciddi ciddi ayrılmayı düşünür oldum. hiç bir davranışı bana sıcak gelmiyor artık ondan çok soğudum... en son kavga nedenimiz şu birlikte dışarı çıkmıştık dışarda eski iş arkadaşlarından biriyle karşılaştık konuştuk ayak üstü konuşurken kadın ya ahmet saçların mıı dökülmüş sanki senin diye eşimin saçına dokundu bu durumda benni rahatsız etti ve eve geldiğimizde kavga kıyamet koptu ben sinirle bu ne şimdi diye eşimme sorduğumda o karşımda gevrek gevrek güldü.. ben ne gülüyosun dedikce tavrın çok hoşuma gitti bilmem ne dedi akşam kavganın boyutu iyice büyüdü ve ayrı yattım... benim ne sucum var ben mi dedim saçıma dokun diye kadının sevgilisi var zaten sacma sapan düşünme falan diye kendini savundu genel olarak umursamaz tavırları beni sinir ettikçe tartışmanın şiddetini artırdım ve bu benim iş hayatım sen hep bana böyle sorunmu çıkaracaksın bilmem ne falan diye saçmaladı sonuçta eskiçalıştığı yerdeki kadın hala iş arkadaşımı olmuş oluyo yani iş hayatına dahil mi kalmalı bu aralr çok soğumuştum zaten ondan bu olaydan sonra iyice ipler koptu bende ve seni artık hiç sevmiyorum dedim vve oturma odasına gittim yattım neerden evlendiysem diye kendi kendime söylendim oda içerden evet ben neden evlendim acaba diye bağırdı kapa çeneni yat zıbar falan dedi soğuma nedenimde gerek ailevi seyler yüzünden kavgalarımız gerek kendi saçma sapan hareketleri şiddet uyguladığı anlarda vardı önceki kavgalarda buda beni ondan çok uzaklaştırdı çocuğum yok yaşım 22 erken evlenmenin pişmanlığını çok hissettim herşey ağır geldiği zamanlar çok oldu ve hala zaman zaman nası eskiye dönebilirim diye düşünürken buluyorum kendimi o kadar salaklık ettimki evlenmekle baba evimi çok özlüyorum eski günlerimi çok özlüyorum bazen geceleri Allahım ne olur sabah uyandığıma geçmişe geridöneyim hersey bi rüya olsun diye dua ediyorum ... kafam çok karışık hiç bişy içimden gelmiyor.sizce sona mı geldik..

Önceleri ufacık birşeyi nasıl dabüyütmüşsünüz diyerek okurken

En büyük sebebi en sona yazmanızla 'şiddet' kelimenizle irkildim

Sona geldiyseniz bile bu bi kadının eşinizin saçına dokunmasıyla olmamış, ertelediğiniz birşeymiş..

Bunları,tartışmanın siniriyle yazdığını düşünüyorum.
Yaşadığınız tartışma,sevgililerin tipik kıskançlık kavgası:)
Sevmiyor veya soğumuş olsan,kıskanmazdın sanıyorum.

Erken evlenmişsin ve yaşadığın gelgitler zaten yeni evliyken zaman zaman olabilir.
Keşke bunu eşine dillendirmeseydin.Karşılık olarak o da elbette aynı şekilde yanıt vermiş.

Sona mı geldik dediğin,zaten yolun başındasınız.
İlk heyecanlar,aşkın büyüsü gibi etkenler bitmiş olabilir.Onlar zaten er veya geç bitiyor.
Önemli olan seviyor musun,anlaşıyor musun,hayatını onunla geçirmek istiyor musun,ikinizi çocuklu bir aile olarak düşünebiliyor musun ?
Ben bu adamla hiç yapamam,hiç düşündüğüm gibi değil diyorsan yol yakınken dönebilirsin.

kadının yaptıgı hos olmamıs ama kıskanıldıgını bilmek eşinizin cok hosuna gtmiş.

ben sizin yerinizde olsaydım kadına lafı carpar gecerdim. bende hiç hoslanmam bu tür seylerden

kac yıllık evlisiniz?? yasadıgınız sorunları kapatıp ileriye dönemiyorsunuz sanırım hala gecmişte olanlar aklınızı kurcalıyor.,,

eşinizle sakince konusmayı deneseniz

Canım diğer konularınıda okudum, sadece sorun bu olsa büyütüyorsun derim ama hem bir kere sana şiddet uygulamış, hemde adam gibi davranmıyor anladığım kadarıyla.Sakın üzme kendini annen var bi kere hayatta ne kadar güçsüz gözüksede anneler dağ gibidir onu düşün asla yalnız değlsin.Bunları çekmek zorunda da değilsin o kadar gençsinki evet erken evlenmeseymişsin keşke ama artık olan olmuş evlenmişsin öyle mi olsaydı evlenmesemiydim die düşünmek sadece seni daha çok yıpratır başka da faydası olmaz.İlk önce bi silkelen kendine gel, kimse sana bişey yapamaz.Bi kere eşine kendini asla ezdirme, özgüvenli olduğunu anlasın.Ve şu ara asla çocuk yapma sakın.Kendinden emin davran, sorun çıkarma ama senin dışında sorun çıkarsada olumlu ol ama asla taviz verme.Kötü davrandığında bırakıp gidebileceğini anlasın.Boşan demiyorum ama boşanırsanda dünyanın sonu değil o kadar gençsinki tekrar evlenirsin sakın korkma.ama ilk önce dik dur sakın ezik olduğunu dğüşündürttürme...Senden değerlisi yok.Adam kendim istediğim gibi davranayım ama eşim hiçbirşey yapmasın tavrında..Yok yaaa.Onun sana dayattıklarını sende ona dayat ki anlasın..

Birde sanırım sen artık eşini sevmiyorsun bunun sebebide biraz eşin olmuş..ya kendini düzeltmeli senin sevgini yenden kazanmalı yada hiç sevmediğin bir adamla ömür geçirmek zor biraz daha sakince düşün ve davran boşanmakta tabiki kolay değil..Onun değişmesini sağla baktın olmadı o zaman tekrar düşünürsün..

eşin kaç yaşında bilmiorum ama senin yaşın baya küçükmüş. aslında yaşadıınız çok büyük bir problem diil. şiddet konusu ayrı tabi ona o şekilde yaklaşamam ama eski iş arkadaşı saçına dokundu die bu kadar büyümemeli bence. sanırım çalışmıosun. soudum diosun ama belliki kıskanmışsın eşini. bence biraz başka şeylerle oyalan kendine vakit ayır. kaç yıllık evliydiniz?

Kız saçına dokundu diye eşini kıskanmışsın, senin kıskanman da eşinin hoşuna gitmiş, "arada uyguladığı şiddet" diyorsun onun dışında büyütülecek bişey yok.

kaç yıllık evlisin canım eşimden soğudum diyorsun ama öyle olsa başka kadının saçına dokunmasına bu kadar sinir olmazdın.demek ki eşine karşı içinde hala birşeyler var.aranızdaki sorunlar neler bilmiyorum ama ilişkinizin düzelmesi için biraz çaba sarfet canım kocanın iyi yönlerini görmeye ılımlı güleryüzlü olmaya çalış baktın eşinde ilişikinizde düzelme yok o zaman ayrılığı düşün

basit bi kıskançlık kavgasının ötesine geçmiş artık...
işin içinde şiddette olunca artık ne denir bilemedim...
çok gençsin daha...
ne kadarlık evlisiniz çocuğunuz varmı bilemiyorum ama ciddi bi silkelenme zamanınız gelmiş ikinizinde...
oturup güzelce konuşmanız lazım..

daha hayatta yasaman gereknler varken sen birden hooop evlilik denizine atmissin kendini
herseyin sirasi var
erken evlilik !!!
bak baba evimiz özledim diyorsun cok normal erkenden ayrilmissin annenin babanin yanindan
bu yaslar flört zamanlari
evlilik icin daha cok zaman vardi
ama madem evlendin ya evliligin icin cabala yada yol yakinken vazgec
dayak demissin
bu olmaz iste
esimin bana dayak attigini düüsnüyorum bir daha ona eskisi gibi olamam sanirim

Herşey bir yana şiddet denildiği zaman benim kanım donuyor.Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok hele ki kocanın,bundan sonra ömrünü paylasacağın adamın o olmasına karar verip daha sonrasında adamın canavara dönüştüğünü görmek ne bütük acı...
Şuan 2 yıllık nişanlıyım.Şimdiye kadar bişey görmedim ama Allahım korusun evlendikten sonra bana aynı şey olursa bir saniye durmam o evde.Sana git ya da kal demiyorum.Bence bir süre yalnız kal ve düşün toparlayabilirmisiniz?Bundan sonrası bundan önce ki gibi olur mu?
Ondan sonra karar ver.Bunca insan sana fikrimizi söylesekte gerçekte yaşayacak olan sensin canım.Allah sabır versin.Herşeyin hayırlısı olsun hakkında.

1.g yıllık eviym ve sanki yıllar olmuş gibi aslında kıskanmak değilde bana yapılan saygısızlık olarak görüyorum evli bl erkek için fazla bi samimiyet degilmi sonuçta yüz vermese kim elin adamına dokunur sacına başına boşanmak çok zor çok meşakkatli gel gitli bazen öyle bi denen yaratsınki hersey kesip atılsın bitsin istyrm bazen onun baskasıyla olduğunu ve benm annemin evinde olduğumu düşünüyrm acı vermiyo bu bana anlaştığğmız konular bana yakın hareketleri bazen anlayğşlı olduğu anlarda yok değil ama bu artık hoşuma bile gitmiyo beni seviyo biliyrm oda biliyo benm artık ondan uzaklastğımı hatta senden istedlğim tek sey beni çok sev deyp ağlamıştı bile ama sevgimi çok kullandı ondan yz buldu ve sonuc bu oldu keşke gecmişe dönsem keşke

çok teşekkür ederim beni o kadar iyi anlamışsınzki sizlerin düşüncelerinize çok ihtyacım vardı onun bana dayattıklarını ben ona yapsam hemen sen erkek değılsln farkı gör diyor çok yıprandım çok tek tesellim kpssye hazırlanyrm geleceğe dair umutlarım var kariyer acısından eşlm bu konuda destekci ama burdada maas sorunu yasanacağı sinyali verlmşsti alleslyle ortak bütcemz varmş ya dün tartştğğmzda allahım nereye düştm ben dedim oda bana dedi asıl ben sana neden düstm yakama yapıştın falan dlye bende hadl ben cahildim senle evlendim sen evlenmeseydin kaçırmadım ya seni dedim o 28 yasnda bakalım bugün ne olcak dün ayrı o kadar huzurlu uyudumki anlatamam

canım eşinden soğumanın ne demek oldugunu ben çok iyi biliyorum.. eşinin yaptıgı her hareket gözüne batar..
aileni özlemende cok dogal.. ben şiddet uyguluyor dedıgın zaman çok tuhaf oldum..zaten sen kocandan dayak yemıssen ağzıyla kuş tutsada ısınamazsın bır daha.. ve cok acı bır sey ama eskisi gibi asla olamıcaksınız ..ben şahsen hala düzelemedim ailevi yonden ..gittikçe batıyoruz..uzatmaları oynuyoruz..birbirimizi itekleyerek bu evlılıgı zorla surdukmek bana artık saçma gelıyor ama yapacak pekte bırseyımız yok.. kımse bızim şahsi kararlarımıza saygı duymuyor..haa senın ayrılma gibi bir durumun varsa ,ailen arkandaysa ve gercekten bıttıgını hıssedıyorsan ..uaztam ,gençlıgıne yazık etme derım.. cok kolay gelıyor bızlere boşan demesı ama gidişatınız bunu gösterıyor.. asla eskısı gıbı olamayacaksınız ve uzatmanında alemi yokha şimdi ya bır kaç yıl sonraa herkes yıne bıldıgını okuyacak.. cocugun yokken iyice dusun.. ilerde cocugun olursa daha zor olur senın için boşanmak ıstesende boşanamazsın.. aslada cocuk yapayımda yuvam kurtulsun deme.. hiçbirşey unutulmuyorr cocuk olsada olmasada..

çocukları çok severim miletin çocuklarına bile çok düşkünümdür ama içlnde bulunduğum durumdan sonra kendi çocuğumn olması fikri çok uzak ne acı..

ufacık bir şey mi karısının yanında saçına dokunacak kadar lakayıtlarsa yalnızken ne oluyordur kim bilir ne kadar RAHATSINIZ

Şlmdi içerder oturuyo bende ders çalışıyrm diğer odada. Oda bende konuşmuyrz mecbur kalmadıkca bakalım sonumuz ne olcak böyle düşüneyim bi süre diyrm artıları eksileri son olaydan sonra onunda tavrı çok saçma değlmi sonuçta suclu taraf

Canım bu kadar huzursuz isen neden boşanmayı düşünmüyorsun ekonomik nedenlerle mi yoksa değişeceğine umudun olduğundan mı? Kpss olayına da çok sevindim ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…