ooff kızlar of içim o kadar daralıyorki eşimden çok uzaklaştım ciddi ciddi ayrılmayı düşünür oldum. hiç bir davranışı bana sıcak gelmiyor artık ondan çok soğudum... en son kavga nedenimiz şu birlikte dışarı çıkmıştık dışarda eski iş arkadaşlarından biriyle karşılaştık konuştuk ayak üstü konuşurken kadın ya ahmet saçların mıı dökülmüş sanki senin diye eşimin saçına dokundu bu durumda benni rahatsız etti ve eve geldiğimizde kavga kıyamet koptu ben sinirle bu ne şimdi diye eşimme sorduğumda o karşımda gevrek gevrek güldü.. ben ne gülüyosun dedikce tavrın çok hoşuma gitti bilmem ne dedi akşam kavganın boyutu iyice büyüdü ve ayrı yattım... benim ne sucum var ben mi dedim saçıma dokun diye kadının sevgilisi var zaten sacma sapan düşünme falan diye kendini savundu genel olarak umursamaz tavırları beni sinir ettikçe tartışmanın şiddetini artırdım ve bu benim iş hayatım sen hep bana böyle sorunmu çıkaracaksın bilmem ne falan diye saçmaladı sonuçta eskiçalıştığı yerdeki kadın hala iş arkadaşımı olmuş oluyo yani iş hayatına dahil mi kalmalı bu aralr çok soğumuştum zaten ondan bu olaydan sonra iyice ipler koptu bende ve seni artık hiç sevmiyorum dedim vve oturma odasına gittim yattım neerden evlendiysem diye kendi kendime söylendim oda içerden evet ben neden evlendim acaba diye bağırdı kapa çeneni yat zıbar falan dedi soğuma nedenimde gerek ailevi seyler yüzünden kavgalarımız gerek kendi saçma sapan hareketleri şiddet uyguladığı anlarda vardı önceki kavgalarda buda beni ondan çok uzaklaştırdı çocuğum yok yaşım 22 erken evlenmenin pişmanlığını çok hissettim herşey ağır geldiği zamanlar çok oldu ve hala zaman zaman nası eskiye dönebilirim diye düşünürken buluyorum kendimi o kadar salaklık ettimki evlenmekle baba evimi çok özlüyorum eski günlerimi çok özlüyorum bazen geceleri Allahım ne olur sabah uyandığıma geçmişe geridöneyim hersey bi rüya olsun diye dua ediyorum ... kafam çok karışık hiç bişy içimden gelmiyor.sizce sona mı geldik..
Bunları,tartışmanın siniriyle yazdığını düşünüyorum.
Yaşadığınız tartışma,sevgililerin tipik kıskançlık kavgası:)
Sevmiyor veya soğumuş olsan,kıskanmazdın sanıyorum.
Erken evlenmişsin ve yaşadığın gelgitler zaten yeni evliyken zaman zaman olabilir.
Keşke bunu eşine dillendirmeseydin.Karşılık olarak o da elbette aynı şekilde yanıt vermiş.
Sona mı geldik dediğin,zaten yolun başındasınız.
İlk heyecanlar,aşkın büyüsü gibi etkenler bitmiş olabilir.Onlar zaten er veya geç bitiyor.
Önemli olan seviyor musun,anlaşıyor musun,hayatını onunla geçirmek istiyor musun,ikinizi çocuklu bir aile olarak düşünebiliyor musun ?
Ben bu adamla hiç yapamam,hiç düşündüğüm gibi değil diyorsan yol yakınken dönebilirsin.
Canım diğer konularınıda okudum, sadece sorun bu olsa büyütüyorsun derim ama hem bir kere sana şiddet uygulamış, hemde adam gibi davranmıyor anladığım kadarıyla.Sakın üzme kendini annen var bi kere hayatta ne kadar güçsüz gözüksede anneler dağ gibidir onu düşün asla yalnız değlsin.Bunları çekmek zorunda da değilsin o kadar gençsinki evet erken evlenmeseymişsin keşke ama artık olan olmuş evlenmişsin öyle mi olsaydı evlenmesemiydim die düşünmek sadece seni daha çok yıpratır başka da faydası olmaz.İlk önce bi silkelen kendine gel, kimse sana bişey yapamaz.Bi kere eşine kendini asla ezdirme, özgüvenli olduğunu anlasın.Ve şu ara asla çocuk yapma sakın.Kendinden emin davran, sorun çıkarma ama senin dışında sorun çıkarsada olumlu ol ama asla taviz verme.Kötü davrandığında bırakıp gidebileceğini anlasın.Boşan demiyorum ama boşanırsanda dünyanın sonu değil o kadar gençsinki tekrar evlenirsin sakın korkma.ama ilk önce dik dur sakın ezik olduğunu dğüşündürttürme...Senden değerlisi yok.Adam kendim istediğim gibi davranayım ama eşim hiçbirşey yapmasın tavrında..Yok yaaa.Onun sana dayattıklarını sende ona dayat ki anlasın..
canım eşinden soğumanın ne demek oldugunu ben çok iyi biliyorum.. eşinin yaptıgı her hareket gözüne batar..
aileni özlemende cok dogal.. ben şiddet uyguluyor dedıgın zaman çok tuhaf oldum..zaten sen kocandan dayak yemıssen ağzıyla kuş tutsada ısınamazsın bır daha.. ve cok acı bır sey ama eskisi gibi asla olamıcaksınız ..ben şahsen hala düzelemedim ailevi yonden ..gittikçe batıyoruz..uzatmaları oynuyoruz..birbirimizi itekleyerek bu evlılıgı zorla surdukmek bana artık saçma gelıyor ama yapacak pekte bırseyımız yok.. kımse bızim şahsi kararlarımıza saygı duymuyor..haa senın ayrılma gibi bir durumun varsa ,ailen arkandaysa ve gercekten bıttıgını hıssedıyorsan ..uaztam ,gençlıgıne yazık etme derım.. cok kolay gelıyor bızlere boşan demesı ama gidişatınız bunu gösterıyor.. asla eskısı gıbı olamayacaksınız ve uzatmanında alemi yokha şimdi ya bır kaç yıl sonraa herkes yıne bıldıgını okuyacak.. cocugun yokken iyice dusun.. ilerde cocugun olursa daha zor olur senın için boşanmak ıstesende boşanamazsın.. aslada cocuk yapayımda yuvam kurtulsun deme.. hiçbirşey unutulmuyorr cocuk olsada olmasada..
Önceleri ufacık birşeyi nasıl dabüyütmüşsünüz diyerek okurken
En büyük sebebi en sona yazmanızla 'şiddet' kelimenizle irkildim
Sona geldiyseniz bile bu bi kadının eşinizin saçına dokunmasıyla olmamış, ertelediğiniz birşeymiş..
çok teşekkür ederim beni o kadar iyi anlamışsınzki sizlerin düşüncelerinize çok ihtyacım vardı onun bana dayattıklarını ben ona yapsam hemen sen erkek değılsln farkı gör diyor çok yıprandım çok tek tesellim kpssye hazırlanyrm geleceğe dair umutlarım var kariyer acısından eşlm bu konuda destekci ama burdada maas sorunu yasanacağı sinyali verlmşsti alleslyle ortak bütcemz varmş ya dün tartştğğmzda allahım nereye düştm ben dedim oda bana dedi asıl ben sana neden düstm yakama yapıştın falan dlye bende hadl ben cahildim senle evlendim sen evlenmeseydin kaçırmadım ya seni dedim o 28 yasnda bakalım bugün ne olcak dün ayrı o kadar huzurlu uyudumki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?