- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
Bugüne kadar ben de faydalı olur diye düşünüyordum ama bugün fikirlerim değişmeye ümidim tükenmeye başladı.Ben nedense aile danışmanı işe yarayabilir diye düşündüm. Bazen insanlar evliliğe adapte olamıyorlar o yüzden ilk dönemler sancılı geçebiliyor. Yine de nir değişim olmazsa elbette bu da bir boşanma sebebidir. Mutlu olmadığınız bir evliliği sürdürmenin bir anlamı yok.
Bir örnek vereyim. Karşımdaki insan işten gelir ve genelde akşamları uyur. Hep yorgun olduğunu hep işinin yoğun olduğunu söyler ama bu ilk tanıştığımız günden beri böyle. Yani işle pek alakası yok kendi uykucu. Ayrıca kendisi devlet memuru 5 tek çıkar işten. Ben yalnız kalırım hep. Ve ben bunu dile getirdiğimde " sen de ben iş gittikten sonra uyuyorsun" diyen bir insan. Ya ben kalkmışım sana kahvaltı hazırlamışım. Öğle yemeğini hazırlayıp yanına koymuşum. Yolcu etmişim. Sonra yalnız başıma evde 7buçukta kalkıp ne yapayım. İşim varsa kalkarım o ayrı ama işim yoksa yatar uyurum. Ama o kendi suçunu tembelliğini bastırmak için beni suçlayacak birşey buluyor. Bugün babama bile " o da sabahları uyuyo" diyormuş