- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Cokopremses
Çok zor. Allah yardımcınız olsun. Umarım hakkınızda hayırlı kararlar alırsınız. Mutlu olursunuz.merhaba ben se su an ayni durumdayim bosanma karari icerisinseyim kendisi ankara disinda bi kac gune gelecek ve konusacagim.
bosanmak icin illaki siddet olmasina gerek yok gercekten. benim evliligimde ilgisizlik, icki, haftada iki ya da bir bara gitme, gecenin 3 de 5 de eve gelme ustelik ben 9 aylik hamileyken ve bir de 17 aylik cocugum varken, surekli ailesinin memnuniyetsizligi surekli benden ilgi beklemeleri (ki kendisi benim ailem hic arayip sormaz ilgilenmez) iletisimsziligimiz sohbet etmeye calisdiginda da tersleyerek cvp verir, borsa oynar para kaybeder, kibirlidir herkeai kucumser vs. say say bitmiyor yaptıkları.
bende kac defa annemin evine gittim kavgaki oldugumuzda ama hep o aramadan geri donmek zorunda kaldim cocugum babasiz kalmasin diye. sonra ikinciye hamile kaldim plansiz oldu. devisir mi diye cok bekledim ama nafile. artik canima tak etti benimde en sonunda bosabma karari aldim.
Konu biraz eski bir konuydu. Biz şu an evlilik terapistine gidiyoruz. Çok şükür faydasını görmeye başladık. İnşallah daha güzel olucak herşey. Sizin durumunuz biraz daha farklı nasıl olur bilmiyorum. Eşiniz kabul ederse kesin karar vermeden önce bir terapisti gidin derim.