Sen allaha sığın senin derdinin dermanı Allah da... Biraz Zaman ver Eşine İnan bu durum geçicektir... Derdin varsa dermanında var..Boyle gelgit bir evlilikte cocuk riskini almam, alamam. Rabbim kendisi vermisti, hamileydim birkac hafta once, ama sukursuzlugumuzden olsa gerek, Rabbim verdigi gibide aldi.
Hep dua ettim icimden o 1 haftalik hamilelik doneminde. Ve kanamam basladigindada 'Rabbim, bu bebek duserse, ozaman ondan vazgecmem gerektigini bana en acik ve net sekilde gostermis olacaksin' di. ve..dustu bebegim.
Inan canim, inan, boyle degildi. Okadar uzerime duserdi ki. Inanamiyorum bu degisiklige, birden ten kokusu cikti." Henüz Teninin Kokusuna Alisamadim "
Iste bu cümlede butun sorunlar sakli aslinda , konusmaktan kaciyorsa , Senden kaciyorsa..
Nasil duzeltebilirsinizki iliskinizi ?
Sorunlar el ele vererek asilir , ama malesef sizde bu yok sanirim...
Sorun taaa Ailene kadar yansimis , oturup konusmaniz gerekiyor birbirinizden kacmak iliskinizi cikmaza sokar.
Bir sure sonra konusmaklada cozemezsiniz...
sevse teninin kokuna alışamadım der mi canım sence?seven insan sevdiğinin kokusuna hayrandır zaten.belki aşık değil ama sana değer veriyordur.herşey bi tarafa ama teninin kokusuna alışamadım demesi çok kötüsevmeyen adamin yapmayacagi bircok seyide yapiyor ama, iyi oldugumuzda tabi. Onun beni sevmedigine emin olsam, inan olsam, vazgecmek oyle kolaylasir ki.
Sen allaha sığın senin derdinin dermanı Allah da... Biraz Zaman ver Eşine İnan bu durum geçicektir... Derdin varsa dermanında var..
Eşinden yeni bosanmis biri olarak söyleyebilirim ki yasanilani duygunu tarif etmen çok zor biliyorum... ama insan istenilmedigini hissedince gitmek zorunda kalıyor ve için bin parça da olsa gidiyorsun...Umarım geçici bir sıkıntıdan kaynaklaniyordur. . .Ben bu dönemde destek alıyorum haklısın aileden bile bir çok şey saklanıyor anlatamıyorsun onların sözlerine tahammül edemiyorsun. ..Yasadiklarimdan cikardigim ya seni istemeyen biriyle hatalariyla her gün can cekişmek ya da bir kere de olsa bu kangreni kesip atmak... Evliliginiz daha yeni rayına oturmamiş şeyler olabilir... Ama bir şekilde diyaloga geçin sakin bir zamanda....Allah yardımcınız olsun... Sizi cok iyi anlıyorum ....
sabahlara kadar içip eve gelmekte neyin nesi ya . Daha yeni evlisiniz . Beraber vakıt geçirmek ister insan . Sıkıntılı bi evlilik düzelir inşallahAklimdan beynimden hic cikmiyor zaten o sozu.
icim patlamak uzere inanin.
Canim, siz galiba tenimin kokusuna alismamasini cinsel uyumsuzluga yormussunuz. Bu ozeldir, girmek istemiyorum o konuya fazla, ama cinsel uyum sorunumuz yok, hic hemde.Sevmiş olabilirsiniz de ten uyumu olmayınca da sorun çıkıyor işte.
Cinsel uyum çok önemli. Teninin kokusuna alışamıyorum demesi her şeyi açıklıyor. =(
Biraz Birbirinizden uzak dursanız? 3,4 gün bir yerlere gidip kalsan?ben omrum boyunca kendime acimadim, kimsede bana acimadi. Ama inan, artik dostlarimin, ailemin, kardeslerimin bana esim yuzunden aciyarak baktigini acidiklarini hissediyorum. Nekadar belli etmemeye calissamda, anliyorlar sanirim. Sukur hep boyle degiliz, ama bu dengesizlikleri beni okadar itiyor ki, okadar zorluyor ki. Yapamiyorum.
Nasil verilir ayrilik karari, ne zaman 'artik bitsin' denir, hic ama hic bilmiyorum. Ama su anda yine okadar istenilmedigimi hissediyorumki. Sordum az once, 'gideyim mi, ne istiyorsun' dedim. 'onunde duran yok, gitmek istiyorsan hic bekleme' dedi. o bu soyledigimi tehdit olarak algiliyor, halbuki ben cidden soruyorum.
Amin canim, cok sagol.
aynen. bu konuda cokkkkkk tartistik ilk aylarda. o kavgalarda soylenmeyecek zehirli sozlerde soyledim, lafta soktum, bir ton sey oldu. o aralar aramiza ciddi sogukluklar olustu, tekrar duzelsede aramiz unutmadik tabikide (ozellikle o unutan tipten biri degil, isitip isitip onume koymaz, ama unutmazda).sabahlara kadar içip eve gelmekte neyin nesi ya . Daha yeni evlisiniz . Beraber vakıt geçirmek ister insan . Sıkıntılı bi evlilik düzelir inşallah
aynen oyle, hani o 18lik asiklar varya, yine o sekilde bir ask istediginden bana flort donemlerinde bahsetmisti. Oyle bir olayin bizi tekrar bulabilecegine inanmadigimi soylemistim, oda hak vermisti bana. Yani kor kutuk asik olarak evlenme olayi bizde olmadi, anlatabiliyomuyum?Ne demek istemişki ozaman aşk yokmu demek istedi acaba
gidersem birdahada donmem. Ama o gidiyor yine is icin yurtdisina onumuzdeki ctesi. Onu aramamak, ona msj atmamak icin kendimi nasil tutacagim. simdiden tasasina dustum.Biraz Birbirinizden uzak dursanız? 3,4 gün bir yerlere gidip kalsan?
haklisin belkide, bilmiyorum. gitsin, onunde durmam, gitme de demem. ama Rabbim biliyorya, hakkima girdigi icinde oteki dunyada elbet yakasina yapisirim.Ten kokusu kisiye ozeldir. Alisamiyorsa simdi mi aklina geldi acaba beyefendinin? Bana gidecekte , kendisine yer hazirliyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?