Sona yaklasiyorum galiba

ben o soylediklerinden guc alamiyorum, tam tersi dermansizligima derman katiliyor.
Aynen, bana kim anlatsa boyle bir iliskiyi, son soyledigin cumleni tekrarlarim. Olmazmi, elbet olur ve beni hak edenide bulurum. Ama konu o degil, konu ilk goz agrim, sevdigim, erim, evimin diregi, gonlumun sahibi olan adamdan vazgecemiyor olmam. Armudun sapi, uzumun copu var diye diye diye diye vara vara gittinde buna mi vardin dediler, dedilerde dediler.

en kotusude sanirim disariya belli etmemek icin deliye vurup vur patlasin cal oynasinlarda olmam.

Insallah canim, bende bu bir donem, sabret diye kendimi avutmaya calisiyorum.

Sevinemedik. Biraz cekistik, planlanmamisti, neden boyle bi supriz oldu simdi diye. O beni bende onu sucladim filan (sanki bir suc vardi ortada). Bir gun sonrada yine yurtdisina cikmisti.

Güçten kastım mecazen idi.. Kararlılık manasında söylemiştim.. Seni sevmeyen bir insandan vazgeçmemen yalnızca sana şuan yaşadığın duyguların tekrarını yaşatır hayatın boyunca.. İnsanların ne dediğini önemseme.. Desinler ne olacak? Kime ne? İnsanlar konuşacakları bir başka konu bulana kadar seni konuşur sadece.. Yanış anlama yorumum sert çıkışmak değil kesinlikle.. Sadece "körü körüne"liklere karşıyım..

Konu açıklamasında eşinizin sizden soğuduğu yönünde bi profil oluşmus ama ben eşinizin sizi sevdiğini düşünüyorum.bi çok arkadaşın aksine aranızdaki sorunları konuşarak halledemezsiniz gibi görünüyor çünkü zaten yapı olarakta soğuk ve içe dönük biri olduğundan bahsetmişsiniz.
Ortada bi şirket, bi emek bi adanmışlık var ve iflas edebilir ama maaşımla idare edebiliriz diyorsunuz.bu eşiniz için bu kadar kolay bi mesele olmasagerek.eminim kafasını bu yönde çok yorup evlilik hayatına adapte olamamış olabilir.
Zaten çok geç evlenmiş uzun süre bekarlık yaşamış elbette gelgitler yaşar üstüne bide evlilik tam oturmadan (ki ilk 1.5 yıl müthiş zordur) işle alakalı sorunlar çıkmış.. ben anlayabiliyorum eşinizi ve belki kızacaksınız ama hak veriyorumda.
Sosyal hayatınızın yoğun olması (onun hayatınında yoğun olması bisey degistirmez) eşiniz rahatsız etmiş gibi.vardır ya öyle tipler paylaşamayan ama paylaşamadığınıda dile getiremeyen.işte bu tipler itici hareketlerle, soguk ve uzak davranışlarla kendilerini doğru ifade ettiklerini zanneder ve karşı tarafın anlamasını beklerler.
Ben biraz daha sessiz kalıp sabredip izlemenizi öneririm.zaman geçtikçe evlilik oturdukça isleri yoluna girdikçe daha sağlıklı bi ilişki yasiyacaginizi ve yine söylüyorum eşinizin sizi gercekten sevdigini düşünüyorum.

Eşinizle severek mi evlendiniz çünkü teninin kokusuna alışamıyorum derken sanki geçmişte yaşanılan bir ilişkinin izi var gibi geldi bana ve insanlar içtikleri zaman hislerini olduğu gibi dile getirirler.

Anlattıklarınız normal bir ilişkiyi geçin sorunlu ilişkilerde de olamayacak kadar duygusuzluk taşıyor ..
Aranızda ciddi bir kopukluk var ...
İnsan sakin bir liman istikrar istediği için evlenir birazda ...
Ama siz 18 liklerin aşkını yaşamasanızda gelgitlerini yaşıyorsunuz maalesef ..
Eşinizin kişiliği oturmamış ayrı mesele ama sizden kaynaklı olarak da sizi hep elde bir bilmiş ..
Ben ne yaparsam ne söylersem hep yanında izlenimi vermişsiniz ...
Tepki versenizde istikrarlı olamamışsınız ..
Siz illaki bu evliliği düzeltmek istiyorsanız size tavsiyem önce Allah a sığınıp hakkınızda hayırlı olanı dileyin..
Sonra da bir terapiste gidin bence ..
Sizin kadar sosyal iyi bir iş ve mevki sahibi arkadaş ve aile ilişkileri iyi olan bir bayana bu denli bir ilişkiyi
kabullenmek yakışmıyor ..
Allah yardımcınız olsun ..
Eşinizin size ayıpları çok çok fazla ... Hiç kolay sizin için eminim ..
Olgun bir adam karısının ablasına bu tarz bir konuşma yapması eşinin gözünün içine baka baka söyledikleri ...
Eşiniz aynı 18 likler gibi hatta onlar beter üzgünüm ...
Artık izin vermeyin yutmayın .. Sizde iyi değilsiniz belli ki bir terapistte gidin ..

ben ortada bir ilişki dahi göremedim konu sahibi,evlilik terapistine gitmeniz gerekiyor,dile kolay diyeceksiniz ama olmayan ten uyumunu ne çözer bilemedim..işin ehli bir uzman evliliğinizi kurtarablir belki..
inşallah eşinizin(ki kesinlikle tekilsiniz eşlik kavramı yok ortada)ruhu sizin için atar birgün..
tek taraflı sevgiyle ömür tüketilmez zira,kendinize bir şans verin..

eşiniz sizinle evlilik için sadece kağıt üzerinde evet demiş gönlünden evet dememiş ki.. seven adam sevdiğinin değil ten kokusu sevabıyla günahıyla sever.. evlilikte varsa bozukluklar oturup birlikte düzeltmek için elinden geleni yapar.
bu adam kaçıyor sizden, evinden, evliliğinden.. mantık evliliği yapmış fakat istediği gibi beklediği gibi olmamış sinirlenmesi isyanı buna aslında... sizinde kendisini ne kadar çok sevdiğini biliyor onun içinde size içinden geçenleri söyleyemiyor.. üzerine fazla gitmeyin bırakın biraz kendi haline kendisiyle başbaşa kalsın belkide henüz kendisine bile itiraf edemediği şeyler vardır ki toparlanmak istiyordur..
Allah sabır versin işiniz çok zor...

Sevdiğniz insanın saçına aşagıda gelen duayı 21 kere okuyup üzerinde taşıyana matlup büyük bir sevgi ve aşk duyar. Saçını bulamayan insan yakında ise hissettirmeden 21 defa okuyup o kişinin yüzüne hissttirmeden üfürüse aynı etkiyi görür. Uzakta yanına yaklaşamdıgı birisi ise o insanın hayalini göz önüne getirip niyet üzere okusa ve bu duaya 21 gün devam etse muradı hasıl olur. Duada ısrar edin. Bizde hangi şekilde olursa olsun 21 gün bu duayı 21 kere okuyalım. Çok kısa bir sürede karşınızdaki insanın size karşı hareketlerinin değiştiğini görürsünüz.

Bismillahirrahmanirrahim huvel kadirü vel kahirun hemudin el cebbar ya hayyu ya kayyum ya rabbim. 21 defa okuduktan sonra ya rabbi falan oglu veya kızı falanın aklını gönlünü muhabbetini ve aşkını benim üzerime kıl...amin.

bak kardeşim bunu oku ve dua et bol bol emin ol senin kıymetini anlayacaktır. Yer gök bile dua üzerine kurulmuştur unutma. Allah görüyo Allah biliyo sıkma tatlı canını. Lakin aklında gönlünde başka biri varsa eşinin ki tenine alışamamış durumlar kötü :8 ve siz yeni evlisiniz

valla bir an kendimi gördüm sende tek kanatla uçulmazzz bir zaman sonra sende benim gibi pes edeceksin
sabır sabır sen birşeyleri düzeltmeye çalışırken onun tepkisiz kalması gerçekten çok zor bir durum

Eski askini unutamamis, sizi onun yerine koymaya ugrasiyor, zaman zaman iyi oldugunuzda basardim saniyor, sonra unatamadigini anlayinca ickiye vuruyor yine...

Yorumlariniz bana bugün cok agir geldi.

Bugun yogun bir is gununun ardindan laylaylom arkadasimin bekarliga veda partisine gidecegim. Bana sabir dileyin su mubarek cuma gunu duama amin deyin olmaz mi. Degerli yorumlarinizada insallah sakin kafayla yorum yapmak istiyorum, sagolun arkadaslar.

allah yardımcın olsun
cok zor
sana alısamaması,konusamamnız,aranızdakı cınsel sorun,her yere tek basına gıtmen hele yenı evlıyken cok zor.
aılen arkanda ama aıleye muhtacta degılsın işin var.bosanmaktan once bı terapı alın ıkınız.
gıdısata gore sekıl al.ama sakın ılıskımız cocukla duzelır mı dıye bu sure zarfında bırde cocuk yapmayın bana gore.ıyı gunler.

Bazen olmayınca olmuyor sevmeye çalışıyor ve sevmiyor demekki bence evliliğini bi gözden geçir derim insan sevmez se anlarım ama sevilmedigi zman Daha kötü hisseder çok üzüldüm allah yardimcin olsun

kuzenin düğünü kardeşimin nişanı takılmayın arkadaşım böyle şeylere,adam keyfinden değil işinden dolayı gelmemiş, kendinizde diyorsunuz işleri kötü diye demekki gitmesi gerekiyorki gidiyor..İnsan böyle drumlarda eşini ister yanında tabiki ama bunu kıyametleri koparıcak olaya dönüştürmeyin..

tenine alışamadım demesi,geçmişte yaşadığı uzun bir flört vs varmıydı aceba onla ilgilimi?

Evlenmek için evlenmiş... Unutamadığı birisi var.. Kesin ve net..

Ablacım eşin de sen de birbirinizi seviyorsunuz ama bazı insanlar böyle.Ben öyleyim mesela,o yüzden düşünüyorum hep ,napıcam diye.Mesela ben kendime duvarlar ördüm birsürü ,o duvarları kim yıkar bilemiyorum,aşık olursam sanırım,sonra bazen çok mutlu oluyorum,bazen hiç kimseyi görmek bile istemiyorum,şuan 3 gündür böyleyim ben de depresyondamıyım anlamadım,eşiniz de böyle galiba..
Eğer böyleyse sizin yapacağınız gerçekten bir şey yok,kendi haline bırakın,eve gelince gülümseyin,böyle huzurlu bir ortam olsun..
Kendimden biliyorum,böyle garip ruh hallerim olduğu zaman kimseyi görmek istemiyorum ,kendi en çok sevdiklerimi bile..
Takmayın kafanıza,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…