Sona yaklasiyorum galiba

elaide

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
4.277
12.429
208
Arkadaslar,

Dayanamiyorum artik. Evlendigimizden beri (10 ay oldu) inisli cikisli, tuhaf bir evliligimiz var. Ben pervane gibi onun etrafinda donerken, o benim ne ilgimi, ne alakami, nede birseyimi ister duruma geldi yine.
Okadar gelgit ki, bi bakmissin uzerime dusen, ilgilenen adam (ama hep belirli bir duzeyde, kalbini yuzde yuz actigi cok az olmustur, ozelliklede dugune cok yaklastigimiz donemde bir sogukluk olustu onda), bir bakmissin yine aramizda buz gibi havalar (ondan kaynakli ama, sebebsiz).
Ben onu hayatimin en ortasina koymusken o benden oyle uzak ki. Aglaya aglaya yalvardim az once konusmak icin, ustune birde vicdansizca firca atti bana agladigim icin.

Gucume gidiyor, cok hemde. Sosyal olmayi, insanlarla muhabbeti, gulmeyi eglenmeyi seven bir insanim. Rabbime sukur, kendimi ovmeyi sevmem ama bakimi seven, guzel gorunmekten zevk alan bir insanim. Esim tam tersi icine donuk, soguk, mesafeli ve ciddidir. Bunda bir sikinti yok, ama insanlara karsi cok mahcup oldugum zamanlar olmustur bunun yuzunden. Ustunu kapatip, kimselere laf soyletmem ama ona. Yurtdisina is icin cok cikmasi gerekiyor, bu arada belirteyim, baska bir kadinin varligina inanmiyorum. Simdide bu pazar kuzenimin dugunu var, az once bana cumartesi sabahi yine yurtdisina gitmesi gerektigini soyledi. Bende koptular tabi (cunku diger kuzenimin dugunundede yoktu, kardesimin nisanindada yoktu, herkesten bi laf duyar hale geldim hep yanliz oldugum icin).

Esim bana ara ara cok ictiginde 'bir turlu teninin kokusuna alisamiyorum, cok istiyorum ama olmuyor' der.
Isleri cok sikintili bu aralar, buyuk ihtimal iflas edecek sirketi. Ama sukur ben calisiyorum, ustelik maasim bir bayan degil, bu devirde ev gecindiren bir erkegin bile aldigindan daha iyi. Yani iflasta etsek, o bir is bulana/kurana kadar idare ederiz.
Ama bu sikintilari yine bize oyle agir yansiyorki. Iki haftadir kolum koluna degse cekiliyor.

Ailem anlamiyor degil tabi. Birkac ay once annemle babam konusmaya geldiler esimle. Sikintiniz mi var, derdiniz mi var diye. Biz birsey olmadigini soyledik, ama benden degil esimin benim kendi ablamla ickili haldeyken dertlesmesi sonucu ogrendi annemle babam aramizdaki gelgitleri. Esim ablama benimle mantik evliligi yaptigindan falan bahsetmis, annemde al pilini pirtini gidelim dedi.

Eger bu evden gidersem, bir donusum olmaz, olamaz. Ama kahretsin Rabbim benim kalbimi, bu adami cok seviyorum. Tek duam; ya onu bana yonlendirip gonlunu yine benim icin carpmasini saglamasi, yada icime oyle bir guc versin ki, ondan vazgecebileyim.

Uzun oldu, afedersiniz. Ama inanin oyle caresizim ki. Okadar dostum varken hicbirisine tam acilamiyorum, herkes bana zaten defalarca 'sectigin adam bu mu' imaasini yapti bile. Ayril, birak gel diyecekler. Ama iste gonlum...soz gecmiyor. Soyleyin bana, bir hal care gosterin, ne olur..

Rabbim bana bir cikis yolu..

Birbirinizi çok tanımadan mı evlendiniz?

Yani ne bileyim eşiniz neden ablanıza bunu söylemiş ki, siz aşk evliliği diye düşünürken?

'bir turlu teninin kokusuna alisamiyorum, cok istiyorum ama olmuyor' bu cümle üzerinde konuşmanız gerek baya bi hemde
konussa. icine kapandi, bildiginiz gibi degil. Yarin tum gun goremeyecegim, gecede cok gec donecegim. Ctesi sabahta gidecek. Bana yine eziyet dolu birkac gun ve gece...

ve..zorlayamam ki. tenimin kokusuna alismasi icin. ama o kendini oyle zorluyor ki, var olan sevgisinide zorlamasiyla yok ediyor sanki.

Birbirinizi çok tanımadan mı evlendiniz?

Yani ne bileyim eşiniz neden ablanıza bunu söylemiş ki, siz aşk evliliği diye düşünürken?
Esimde bende yasca kucuk degiliz, o 35ine girdi yeni, bende 30uma. Evlenirken koru korune evlenebilecek karakterler degiliz, ayrica kor kutuk asik yaslarimizi coktan gectik. Daha oturakli sevdik birbirimizi, mantigimizada baktik yani. Ama sevdik, kesinlikle. Hissetmeseydim, zaten evlenmezdim.

Haline çok üzüldüm canim Mevlam yardimcin olsun. Nacizane tavsiyem herşeyi acik acik konuşmaya dene. Henüz bebekde yok saniyorum konuşmakdan başka çare gelmiyor aklima

maalesef eşin seni severek evlenmemiş.kendiside demiş mantık evliliği yaptım diye.severim zamanla diye düşündü sanırım.teninin kokusuna alışamadım sözünden bunu anladım ben

İnsanların duygu ve düşünceleri zaman içerisinde şartlara bağlı olarak değişebiliyor. Umarım zaman senin lehine geçer ve eşin bir bakmışsın sana kör kütük aşık olmuş olur.
Şu an ayrıl diye akıl veremem, sevgine sarıl peşini bırakma da diyemem.. Seni ne mutlu edecekse onun arkasndan git diyebilirim sadece.

Aklimdan beynimden hic cikmiyor zaten o sozu.

icim patlamak uzere inanin.

Oyle guzel, oyle rahatti ki yasantim. Ozamanlar neyden mutlu oluyordum, inan unuttum.
tek derdim tasam halimizin ne olacagi. dogru olanin ne oldugunu bulamiyorum.

Benim kayınpederim,eşim doğduktan sonra ısınmış kayınvalideme.. Gidip dert yakınırmış elaleme... Pişman olmuş hepde dile getirir.. Keşke Öyle konuşmasaydım Vs..Vs.. Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin.

maalesef eşin seni severek evlenmemiş.kendiside demiş mantık evliliği yaptım diye.severim zamanla diye düşündü sanırım.teninin kokusuna alışamadım sözünden bunu anladım ben
sevmeyen adamin yapmayacagi bircok seyide yapiyor ama, iyi oldugumuzda tabi. Onun beni sevmedigine emin olsam, inan olsam, vazgecmek oyle kolaylasir ki.

" Henüz Teninin Kokusuna Alisamadim "

Iste bu cümlede butun sorunlar sakli aslinda , konusmaktan kaciyorsa , Senden kaciyorsa..
Nasil duzeltebilirsinizki iliskinizi ?

Sorunlar el ele vererek asilir , ama malesef sizde bu yok sanirim...

Sorun taaa Ailene kadar yansimis , oturup konusmaniz gerekiyor birbirinizden kacmak iliskinizi cikmaza sokar.
Bir sure sonra konusmaklada cozemezsiniz...

Boyle gelgit bir evlilikte cocuk riskini almam, alamam. Rabbim kendisi vermisti, hamileydim birkac hafta once, ama sukursuzlugumuzden olsa gerek, Rabbim verdigi gibide aldi.

Hep dua ettim icimden o 1 haftalik hamilelik doneminde. Ve kanamam basladigindada 'Rabbim, bu bebek duserse, ozaman ondan vazgecmem gerektigini bana en acik ve net sekilde gostermis olacaksin' di. ve..dustu bebegim.

Rabbim yardımcın olsun canım benim. İnşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun, dünyan aydınlanır. Rabbim eşini de düşüncelerindeki bulanıklıktan kurtarsın yüzünü gönlünü ve güzel düşüncelerini sana ve yuvanıza çevirdin inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…