'bir turlu teninin kokusuna alisamiyorum, cok istiyorum ama olmuyor' bu cümle üzerinde konuşmanız gerek baya bi hemde
konussa. icine kapandi, bildiginiz gibi degil. Yarin tum gun goremeyecegim, gecede cok gec donecegim. Ctesi sabahta gidecek. Bana yine eziyet dolu birkac gun ve gece...'bir turlu teninin kokusuna alisamiyorum, cok istiyorum ama olmuyor' bu cümle üzerinde konuşmanız gerek baya bi hemde
degilim canim. Planlanmadik bir sekilde hamile kaldim, ama Rabbim verdigi gibide aldi. Dusuk yaptim hemen..Bir de hamileymişsin. İşin daha zor. Allah kolaylik versin.
Esimde bende yasca kucuk degiliz, o 35ine girdi yeni, bende 30uma. Evlenirken koru korune evlenebilecek karakterler degiliz, ayrica kor kutuk asik yaslarimizi coktan gectik. Daha oturakli sevdik birbirimizi, mantigimizada baktik yani. Ama sevdik, kesinlikle. Hissetmeseydim, zaten evlenmezdim.Birbirinizi çok tanımadan mı evlendiniz?
Yani ne bileyim eşiniz neden ablanıza bunu söylemiş ki, siz aşk evliliği diye düşünürken?
Oyle guzel, oyle rahatti ki yasantim. Ozamanlar neyden mutlu oluyordum, inan unuttum.İnsanların duygu ve düşünceleri zaman içerisinde şartlara bağlı olarak değişebiliyor. Umarım zaman senin lehine geçer ve eşin bir bakmışsın sana kör kütük aşık olmuş olur.
Şu an ayrıl diye akıl veremem, sevgine sarıl peşini bırakma da diyemem.. Seni ne mutlu edecekse onun arkasndan git diyebilirim sadece.
sevmeyen adamin yapmayacagi bircok seyide yapiyor ama, iyi oldugumuzda tabi. Onun beni sevmedigine emin olsam, inan olsam, vazgecmek oyle kolaylasir ki.maalesef eşin seni severek evlenmemiş.kendiside demiş mantık evliliği yaptım diye.severim zamanla diye düşündü sanırım.teninin kokusuna alışamadım sözünden bunu anladım ben
Boyle gelgit bir evlilikte cocuk riskini almam, alamam. Rabbim kendisi vermisti, hamileydim birkac hafta once, ama sukursuzlugumuzden olsa gerek, Rabbim verdigi gibide aldi.Benim kayınpederim,eşim doğduktan sonra ısınmış kayınvalideme.. Gidip dert yakınırmış elaleme... Pişman olmuş hepde dile getirir.. Keşke Öyle konuşmasaydım Vs..Vs.. Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?