Sona yaklasiyorum galiba

Arkadaşlar ,hemen başkasını unutamadı falan demeyin,sanmıyorum ben,konu sahibinin yazdıklarından eşinin böyle bir karakteri olduğunu anladım sadece,yani öyledir büyük ihtimalle,kendimi gördüm bir an ..
Umarım aranız düzelir..

Kendini çook seven adamlar bana aşırı itici geliyor. Sözleri çok kırıcı. Hala çok seviyorum Rabbim diye yakarışlarınız, hayatınıza aldığınız ilk erkek olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? O ise sık sık alkolik gezen, bir çok kadın teni koklamış biri mi?

Yağmur yağıyor burada, inşallah herşey gönlünüzce olsun. Eşiniz sizin kıymetinizi anlasın, alkol bağımlılığından kurtulup, sizin yanınız da mutluluğu bulsun.

evlilikte bu çok önemli ama ten uyumu yüzünden boşanan var ya kendine aşık edicen bi şekilde yada iş işten geçmeden yol vericen

Canim benim esin "bi turlu teninin kokusuna alisamiyorum " derken soylemis son sozunu.

Ustune de ablanla dertlesmis mantik evliligi yaptigini.
Acikliyim sana bunun ne demek oldugunu

Esin: evli olmak icin evlendim, belki evlenince severim diye dusundum ama sevemedim.

Ben kimseye kolaylikla bosan demem ama sana sabr et duzelicek demek gelmiyor icimden.

valla bir an kendimi gördüm sende tek kanatla uçulmazzz bir zaman sonra sende benim gibi pes edeceksin
sabır sabır sen birşeyleri düzeltmeye çalışırken onun tepkisiz kalması gerçekten çok zor bir durum
Aynen katiliyorum sana. Tek tarafli caba sarf etmek yipratir insani.

Pervanelerini durdur.Egosunu şişirme.Bırak kaybetme korkusunu yaşasın da aklı başına gelsin.Ne demek mantık evliliği,teninin kokusuna alışamadım.Çok fazla yüz vermişsin,çaplı çapsız konuşmaya başlamış.Evlenmeseymiş.Silah mı dayadın.Senin debir hayatın,hayallerin var.Olay ten kokusuna mı kaldı.

bu işaretin üzerinde düşün benimde ilk aklıma gelen bu oldu çünkü bebeğin düşmesinde var bir hayr senin için

Evliligimiz döneminde gittiğim uzmana "bittiğini nasıl anlar insan demiştim " şöyle bir cümle kurmuştu "Gün gelir her şey biter ve siz kenardan sessizce izlersiniz" Sonunda bitti ve gerçekten hiç bir şey yapamadım elden yürekten hiç bir şey gelmiyor....Şu an acı çekiyorum ama geriye dönüp baktığımda en güzel yaşanacak zamanlarda ben hep mahvolmusum.... Sevgi bitse iki taraf içinde böylesine zor olmaz belki ama hemen bitmiyor.... Severek ayrılmak" zorunda"kalmak çok zor... Evet özlüyorum agliyorum kabullenemiyorum ama gitmek zorunda kalıyor insan ....

canim evliligin ilk 1 1.5 senesi böyle geciyor.. esim ilk zamanlar beni yaninda hicbiryere götürmezdi 2 sene bitti alistim onla gitmemeye gezmemeye.. simdi kendisi diyor sen yanimda olmayinca zoruma gidiyo.. seni soruyor herkes diye... evlilik böyle iste dengesizz.. alisma zamanlariniz daha..biraz alttan al canimsin cevap verilince erkekler 2 katini yapiyo..

hani özeleştiri yapayim demişsiniz ya, işte aynılarını söyleyeceğim.. bazen sorunlar sözle daha da büyür ve sessizlikte kendiliğinden çözülür, erir, gider, biter.. sessizlik çok kıymetlidir. sessizliğin de bir sesi vardır. siz hele bir çekilin, ağzınızı kilitleyin, konuşmayın sorunlar üzerinde.. bekleyin.. dinlenin.. birbirinizin biraz da sessizliğini dinleyin.. sonra bir şeyler duyacağinizi düşünüyorum.. her ikinizin de hakkında en hayırlısı olsun ..

Maddi durumunuz yerinde. İkinizde eğitimli kişilersiniz. Eşiniz ten kokunuza alışamadığını söylüyor ama sizden ayrılmak gibi bir niyeti yok gibi. Bu acaba sizin garantili maaşınızla da alakalı olabilirmi. Aile Terapisi düşündünüzmü. Bu sayede ya evliliğinizi yoluna koyar yada birbiriniz için doğru olmadığınızı net olarak anlayıp yolunuzu çizersiniz. Bence şu anda yapabileceğiniz en doğru şey aile Terapisi.

Ablanlara mantik evliligi yaptigini soylemesi, sana flort donemlerini anlatmasi, teninin kokusuna alisamadigini itiraf etmesi... Bu adam birini cok sevmis, kavusamamis, seninle de mantik evliligi yapmis (maasinin cok yuksek olmasi hos bi kadin olman vs) su an da cok pisman, seni gercekten sevmiyor, ama ayrilmak da maddi manevi problem oldugu icin seni bosamiyor, buldugu her firsatta yurt disina cikarak kaciyo senden simdilik. Isten cikarsa da baska yol bulur artik. Benim gordugum tablo bu. Sen de farkindasin da kendine itiraf edemiyosun

Bosan bosanma diyemem ama asla cocuk yapma kisa vadede

Esim islerinin kotu gitmesini cok fazla yediremiyor kendine. Bu konuyu zaman zaman konustugumuzda nekadar agrina gittigini farkediyorum, ama bana 'benim artik bir ailem var, ben yiprandikca senide yipratiyorum, sorumluluklarim var artik' dedigi zamanlarda oldu. Yani islerini onu okadar cok etkiliyorki, onun etkiside bizim iliskimize cok vuruyor. Ayiramiyor, is yuzunden dibe vurdugunda okadar karamsarlasiyorki, hayatindaki herseyi dibe vuruyor. Daha dogrusu analizlerim bu yonde, belkide diger arkadaslar 'seni sevmiyor bosuna ugrasma' dedikleri sozlerde haklilar. inan bilmiyorum. Insallah haklisindir, insallah oyledir. Ctesi sabahi gitti, su an ofisteyim, birazdan ucagi inecek ve aksam eve geldigimde oda evde olacak. Bu surede hic gorusmedik, sadece ucaginin kacta oldugunu sordum msjla, oda saatini soyleyip benim onu havaalanindan almama gerek olmadigini, babasinin alacagini soylemis. Bir aksam daha aramistim, cevaplamadi geride aramadi. Ustelemedim bende, sonradan msj flnda atmadim.

amin canim, amin. Dedigin gibi, ben onu helalim diye sevdim, esim erim diye evlendikten sonra dahada buyuk bir sevgiyle sevdim. Haklisindir belkide, umdugunu bulamadi. Belki mantik evliligi yaptim dedigi o ickili aninda gercekten dogruyu soyledi ve umdugunu bulamadigi icinde bukadar gergin ve kizgin.
Oluruna birakmaya karar verdim. Oturup izliicem, neler olacak..

Kiyametleri koparmadim gelmedigi icin ama tabikide tartistik, kizdim, uzuldum falan.
Belkide, gecmiste elbet onunda yasadigi buyuk asklari olmustur. Unutup unutamadigiyla ilgili birsey bilmiyorum, bilmekte istemiyorum aslinda.

Benim bir arkadasimda tipki senin anlattigin gibi, ve esiminde oldugu gibi, biraz gelgit. takmamak elde olsa keske..

Aynen. Buyuk bir azimle pervanelerimi kirmakla mesgulum. Kaybetme korkusu yasar mi yasamaz mi bilmiyorum, ama onun artik hicte benim hayatimin ortasinda olmadigini gormesi lazim. Kac gundur yok ya yanimda, oyle rahatimki. Dun gece yine stres yapmaya basladim yarin geldiginde gerilicez, ben gerilincede konuyu yine acacagim, yine tartisacagiz diye stres yapmaya.

Insallah. Buyuk bir cabayla insallah biraz susup, kendimle mesgul olup, onun ustune hic ama hic gitmeyip, idare etmeye calisacagim. Bunu basarmak icinde kendimi biliyorum, kendimi evden disari atmaya basliicam, bu sefer o yine gerilecek evde az durup kafama gore takildigim icin. O yuzden bi sekilde dengeli davranmam lazim.

herkese cevap yazamadim, yorumlar icin cok sagolun, dualariniza kocaman AMIN diyorum. Rabbim bana hem sabir versin, hemde onu bir an once benim omrume hayirli eyleyip gonlunu gozunu omrunu bana dogru cevirerek yasamayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…