- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
SANIRIM. PAKETİ HAZIR. PARASINI ÇIKINCA YOLLAYACAĞIM. KEİSN DEDİ ÇÜNKÜ. PEMPE GYMBOORE ELBİSE SİZE OLMAZ BENCE. O BÖYLE TMA OTURUR BİR MODEL DAR GELEBELİR. DİĞERLERİ OLURayrıltılan panço elbise kesin alınacakmı
teşekkür edrim asık almak istediğim elbiseydi .eğer bir aksilik çıkaarsa panço elbise için haber verirmisiniz iyi günlerSANIRIM. PAKETİ HAZIR. PARASINI ÇIKINCA YOLLAYACAĞIM. KEİSN DEDİ ÇÜNKÜ. PEMPE GYMBOORE ELBİSE SİZE OLMAZ BENCE. O BÖYLE TMA OTURUR BİR MODEL DAR GELEBELİR. DİĞERLERİ OLUR
elbette. görüşmek üzereteşekkür edrim asık almak istediğim elbiseydi .eğer bir aksilik çıkaarsa panço elbise için haber verirmisiniz iyi günler
HANGİLERİ CNMmerhaba.beyaz ayakkabı satıldı mı?
panço elbise gitmedimi yoksaBEKLEYEDURUN BEN DE SİZİNLE BİRLİKTE BEKLEYENLERDENİM
HANGİLERİ CNM
CONVERSE İSE KASTIN DURUYORçiçeklı
SATILDI CANIM O. BU SEZONUN ÜRÜNÜYDÜ. NEFFİS BİŞİYDİ. Bİ TON PARA VERDİMDİ AMA 2 KERE GİYEMEDİ. YIĞINLA ALMIŞIM. GÜLE GÜLE KULLANSIN ALAN ARKADAŞIM.panço elbise gitmedimi yoksa
neyse nasip değilmiş pembe elbisenin bedeni kaç siz ne kadarken giydiniz onuSATILDI CANIM O. BU SEZONUN ÜRÜNÜYDÜ. NEFFİS BİŞİYDİ. Bİ TON PARA VERDİMDİ AMA 2 KERE GİYEMEDİ. YIĞINLA ALMIŞIM. GÜLE GÜLE KULLANSIN ALAN ARKADAŞIM.
sizden birşey rica edebiliremiyim çiçekli conversi tabanından pembe elbiseyide belinden metreyle ölçüp yazarmısınız teşekkürlerpembe elbise 2 yaş. gymboore marka. tam yaşına uygun bence. üstte duruş için aşağıya resim atıyorum. düğüne bayrama alayına giydirilir:) ayrıca yine gymboorenin 2 yaş seti vardır. onun resmi de aşağıda
günaydın canm. yalnız çiçekli converse satıldı. elbiseyi ölçer yazarım. ben o elbisyei dore babetle giydirmiştim.sizden birşey rica edebiliremiyim çiçekli conversi tabanından pembe elbiseyide belinden metreyle ölçüp yazarmısınız teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?