sonra konuşalım

hep bak böyle başta erkekler sonra hatunlar. Çok yorucu bi durum az çok konularını biliyorum canım kendilerine aşık etmeden önce öküzlüklerini gösterseler biz de uğraşmasak

nerdeeee göstermezler üstelik ben iki ay cevap vermedim emin olmak istedim
ama o adar çok seviyorduki
sonra böyle odun oldu

Ben de hemen barışmakisteyengillerdenim. Ne bileyim içim içimi yiyor ya eşim de uzattıkça uzatıyor tipik akrep 3 gün suratsız gezebiliyor Ben dayanamıyorum

aaa bende aynen senin gibiyim yahu
eşim mesela hep der tamda hararet anında sonra konuşalım diye
ama sonraki zamn hiç gelmez :)))
wallahi erteler durur

Ben de hemen barışmakisteyengillerdenim. Ne bileyim içim içimi yiyor ya eşim de uzattıkça uzatıyor tipik akrep 3 gün suratsız gezebiliyor Ben dayanamıyorum

yok canım ya benimkineo kadar laf ederim
insna küsmezmi surat asmazmı
dinler dinler yatar
bişey olmamış gibi davranır
ben kendi kendime söylenirim sinirlenirim
gecer gider

yok canım ya benimkineo kadar laf ederim
insna küsmezmi surat asmazmı
dinler dinler yatar
bişey olmamış gibi davranır
ben kendi kendime söylenirim sinirlenirim
gecer gider

Ya başta öyle yapıyor sakin kalıyor ama unutmuyo 3 gün sonra başlıyo sen böyle yapmıştın diye 3 gün saf kurbanlık koyunlar gibi mee mee diye bir şeyden habersiz geziyorum niye içinde tutuyosun diyorum o zaman sakinleşiyorum sindiriyorum diyor Bak sor hepsini hatırlıyodur

ya benimkininde umrunda olmaz
cevap versene diycek bişeyin yokmu sence haksızmıyıum diyorum
haklısın bitanem diyooo
ötesi yok
bende içimde cevapsız sorularla cebelleşip duruyorum
küsmez öyle ilk defa gecen akşam küstü oda çok büyük olaydı daha iki gün oldu
geceleri sarılmıyordu gecti
onunda nedeni hastaymış ondan başka biri olsa
hayatta öyle yapmaz

o uzun sessizlikleri bilirim ama tek fark sonunda ben çileden çıkartıyom adamı bence benden kaynaklı o problem adam süt liman ama

Sana maşallah sen benden sakinsin demek ki

o uzun sessizlikleri bilirim ama tek fark sonunda ben çileden çıkartıyom adamı bence benden kaynaklı o problem adam süt liman ama

Sana maşallah sen benden sakinsin demek ki

yok canım ya ben çok asabiyim
acayip takan tipler varya hah işte onlardanım
eşimde ohoooo canımlı cicimli
çok pozitif bende dramatik duygusal
eşim çok espirili komik
A ya güler B ye yarılır

yok canım ya ben çok asabiyim
acayip takan tipler varya hah işte onlardanım
eşimde ohoooo canımlı cicimli
çok pozitif bende dramatik duygusal
eşim çok espirili komik
A ya güler B ye yarılır

İşte ben de Ayı kurup Bye inanıp Cye patlayıp D-Z arası kafa bıkbıklıyorum

İşte ben de Ayı kurup Bye inanıp Cye patlayıp D-Z arası kafa bıkbıklıyorum

sizde neşelisiniz vallahi ben çözdüm :))
ama beni mutlu etmek güldürmek zor
eşime söylemiştim bunu evlenmeden önce
ben güldürrüm demişti :))
gercektende öyle oldu çoğu dramatik konuları yada problemleri
nasılda neşeli hale getiriyor

Allah bozmasın o zaman bacım o mutluluğunuzu

biz tartışmayız susarız ilginç bi çiftiz birbirimizi kırmamak için bir iki gün konuşmayız sonra o gelir sırnaşır konuşuruz sorun neyse oturur tartışırız kavga etmeden en iyisi gibi geliyor kavga edip sinirlenip saygısızlaşmaktansa belki oda öyle düşünüyordur sinirliyim ağzımdan bişey çıkar kırarım diyordur sakinleşince sorarsın neden öyle dedin dersin

sıkıcı olmasa da karşındakine kendine güvensiz bir imaj..her yazdığın satırda ben bunu hissettim. ayrıca kaybetme korkusu tabi.
bunu karşındaki insan da kuvvetle muhtemel anlamıştır. o yüzden tartışmalarınız onun canını asla acıtmaz. nasıl olsa barışıyorsun saniyesinde.

evet ben ilişkiler de genelde böyleyim
ama herkesin bir sabrı var

Zamana gerek kalmasa da sen bana öğretsen şunu ne iyi olur =))Haklı olduğum halde özür dilemekten bıktım barışmanın mutluluğunu yaşayamıyorum dediğin gibi evet istediğim oluyor barışıyoruz ama ben alttan alıyorum ben üsteliyorum ben çaba sarfediyorum.. Böyle olsun istemiyorum ama kırgın kalmak da istemiyorum=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…