sonra konuşalım

Seni konularından biliyor ve tanıyorum sende beni :)
Ben de tam tersi sinirlendiğimde ezik durmak yerine öyle bir cadılaşıyorum ki tahmin dahi edemezsin.
Bazen haksızsam bile üste çıkıyorum falan ilk anda ama, sonra sakinleşiyorum.
Karşıdaki de öğrendi artık bunu sanırım ama, benim duygusal durumumu anlatmak istersem bir erkek bana "seni seviyorum" deyip istediğim sevgiyi göstermiyorsa eğer ben o erkeği direkt beynen terkediyorum.
Bende ilk ilişkimde aynı zamanda evlendiğim adamda aynı senin gibiydim.
adam bir hafta aramazdı telefonları kapatırdı umursamazdı ben salak salak sadece açmasını bekler açınca da dünyalar benim olurdu.
nasıl hastalıklı bir sevgiiydi anlatamam.
kaybetmekten aşırı korkuyordum onu kaybettikten sonra ( kaybetmek derken soğudum nefret ettim bıktım) artık hiç kimseyi kaybetmekten korkmuyorum.
Bence hayatının merkezine kendini koy artık.
ben çoookk uzun bir yalnızlık yaşadım kırılan yanlarımı tamir etmem uzun sürdü o boşanmadan sonra.
bu yalnızlığın bana şöyle bir faydası oldu; kendimi sevmeyi gerçekten kendimi sevmeyi öğrendim.
hala aranmadığımda buhranlara giriyorum ama, sonra konuşalım diyen de kesip atanda yine benim.

bir de telefonu duymadım diye bana öyle bir muamele yapsa erkek arkadaşım ilk lafım; "senin karşında çocuk mu var sen kimsin olur"
ki haklı olduğu zamanlarda sesini yükselttiğinde bile lafına sesine dikkat et sen kimsin demişliğim çoktur.
sen bence bu ilişkide kendini ifade edemediğin için biraz daha eziliyorsun.
kendi kendini kendin eziyorsun farkında mısın?
arkadaşım ezme kendini eğer verdiği tepsi sence yanlışsa en sert dille bunu ona bildir.
gidecekse de defolsun gitsin yani.

Ayyy o durum igrenc biseee.. esimlee sevgiliyken bnde oyleydimm. Hataymis megersm yaptigim.. kavga sirasinda ustune gidince durum daha da uzuyordu. Ustune gitmesem belki de daha kisa surede barisicaktimk.. ama yoookk iste o hissettgm duyguu cok caresizliktii..
Yapmaaa bence.. simdii ewliyz tartissak ustune gtmiorum hee snsin diorum konu uzamioor. Snraa 5dk geciorr aradaan bakiorm hcbisee olmamis gibi davraniorrr

erkekler evlenene kadar küs kalmayı başarabilen kadınları evlendikten sonra da hiç küs kalamayan kadınları seviyorlar.

çünkü bekaerken sonra konuşursanız kendince biraz kafasını dinleyeceğini düşünüyor, sen onun görmediği yerde suratını dilediğince asabilirsin. ama evlendikten sonra senin asılan suratın onun tam görüş açısında olduğundan hemen konuşma barışma derdinde oluyor, çünkü surat çekmek istemiyor.

Aynı ben yaaa :) 5 senelık sevgılım ve artık 2 haftalık nısanlımla tartısma boyutuna gırdıgımız anda o askım sonra konusalım der. Ben hayır sımdı konuscaz kapatma telefonu derım. O daha cok sınırlenır baslar soylenmeye. Cunku o bıraz sakınlesınce konusmayı tercıh edıyor. Zaman gecınce unutuyo tartısmayı :) bense bunu bıldıgım halde tartısınca sonra konusmayı kabul etmem ılla sımdı konuscaz derım sankı benden ayrılcakmıs gıbı hıssedıyorum....

diyelim ki gerçekten ayrıldı.
siz buncacık küçük bi sebeple sizden ayrılan bi adamı kaybetmekten zaten korkmayın.
hani ergenlerin bi lafı bırak sevdiğini sönerse diye cidden öyle bırakın bakalım dönüşü nereye oluyor.

anlamıyorum gerçekten o kadar mantıksız geliyor ki
saatlerdir aramıyor,aradım sorunun ne diye
konuşmak istemiyorum dedi
çok vurdumduymaz birisin
senden bi krem istedim 2 ayda getirdin bir şeyi 40 kere söylemeden yapmıyorsun dedi
bugün bunu unutan yarın evde çocuğunu unutur dedi
bende mesaj attım
bir nesneyi unutmakla bir çocuğu unutma vicdanını aynı kefeye koyamazsın.konuşmak istemiyorum diyip beni arafta bırakamazsın.bazen benimde bir kalbim olduğunu ve fazlaca kırıldığını unutuyorsun dedim.sadece tamam yazmış

aynen bende de aynı his oluyor
da bu neyin kaybetme korkusu anlamıyorum kendi adıma özellikle

Sizi çok iyi anlıyorum çıkarken eşimle ben de sizin gibiydim...
Hiç küs kalamam sanki bitivericek ayrılıcak yada soğukluk giricek sanarak o an hemen pişman olup barışmaya çalışırdım..
Tabi sonra yaşanılan duygu barışmanın vermiş olduğu rahatlık duygusunda öte kendi gururumu ayaklar altına aldığımı düşünüp kendi içimde bir pişmanlık yaşardım... Ama zamanla sonra konuşalım demeye başladım, tartışma anında susmayı , küsmeyi , öğrendim... Zaman her şeyi öğretiyo canım inan bana

evet sonra en büyük acı bu gurursuzmuşum gibi

bende sen gibiyim ama artık küs kalmak için zorluyorum kendimi

off hepsi uyuz

lütfen nasıl küs kalınacağını bulduğunda bana da söyle :18:

dün 5 saat kendimi tutup konuşmadım,
sonra ben aradım
ama konuşmadı bende cevap yazmadım sonra gittimtv izledim yemek yaptım
demekki olay uğraş bulmak
sonra kendi aradı canım ben arkadaşla şuraya gidiyorum haberin olsun,
sonra gittiği yerden aradı felan filan
alışmaya başlıyorum küs kalmaya

aynen ya eskiden peşimden koşan adam bu mu diye soruyorum kendime

hep bak böyle başta erkekler sonra hatunlar. Çok yorucu bi durum az çok konularını biliyorum canım kendilerine aşık etmeden önce öküzlüklerini gösterseler biz de uğraşmasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…