Sonradan bir şeyler hissetmek mümkün mü ?

aslında sen şu an onu oyalıyor falan değilsin. o kendi isteği ile senin yanında duruyor. insan belli etmesine rağmen karşılık almadıysa karşısındaki insanda bir his olmadığını anlar. bence o da anlamıştır senin farklı bakmadığını ama bazı erkekler kendisine bakmayan, ilgi duymayan kadınların peşinden koşmaya bayılıyor. muhtemelen karşılık vermeye başladığın an aslında seni elde etmiş kafasına girecek ve aynı değeri vermekten vazgeçecek. bu genelde böyledir, saçma da olsa. uzaklaşmak isteyen adam mesafe koyar, bu kadar yanında olmaz. aslında bu tamamen karşındaki kişinin sorunu. sen umut vermiyorsan alttan alta, senlik bir konu değil.

Ben hissedemem. Ama hisseden arkadaşlarım oldu mu oldu...
Bu daha çok hiç aklından böyle bir şey geçmeyip birden bir şeyler hissetmeye başlayınca oluyor. Siz arkadaşımdı şu an farklı hissediyorum heyecanlanıyorum deseydiniz hisleriniz değişmiş derdim. Ama zorla, acaba hisseder miyim, iyi bir insan haksızlık mı ediyorum diye düşünürseniz size hisleri olan karşı tarafı üzmekten başka bir şeye yaramaz ilişki deneyiminiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…