Bence doğru yoldasınız. Bir ilişkiyi kafanızda bitirmeden diğerine (ileride olur vb) başlarsanız hem size hem adama yazık olur. Sonu hüsran olur.Ortak arkadaşımız(erkek) aracılığıyla biriyle tanışıp arkadaş olduk. 2 ay olacak. Aramızda çok iyi sağolsun nerede olursa olsun her zaman bir telefonuma çıkar gelir her zaman beni anlar dinler paylaşır. Fakat hissediyorum anlamazlıktan geliyorum ama ilk zamandan beri bende bir ilgisi var ortak arkadaşımız(en yakın arkadaşı) bile bana gelip x senden hoşlanıyor farkında mısın demişti. Ben öyle şey olmaz diye konuyu kestirip atmıştım. Ama şu aralar düşünüyorum hayatımda hiçbir erkek ya da kadın bana bu kadar iyi davranmamıstı, her sıkıntımda yanımda ilgisi olduğunu bilmeme rağmen ilgisiyle beni boğmuyor ,üzülsem yanımda, sevinsem yanımda beni mutlu etmek için sürekli dört dönüyor. Ama sorun şu ki ben kendisine karşı hiçbir şey hissetmiyorum yokluğunu aramıyorum,özlemiyorum. O da bunun farkında hal hareketleriyle laf aralarında belli etse de sözel olarak gelip açıkça diyemiyor senden hoşlanıyorum diye. Sadece ona da değil genel olarak kimse beni heyecanlandırmıyor. 4 ay önce kalbimi kıran bir ilişkim bitmişti. Hala aynı kişiye aşık olmasamda aklımda ve kalbimde o ilişkiyi tamamen bitiremedim. Ailemle ve kendimle olan sıkıntılarımı tamamen çözmeden Bir ilişki de istemiyorum. Önceki iliskilerimde hep daldan dala atladigim bir boşluğu öbür boslukla doldurmaya calistigim için hüsranla bitti hep. Bir yandan bana karşı bu kadar iyi olan değer veren birini kaybetmek istemiyorum diğer yandan da kimseyi oyalamak istemiyorum. Birine zamanla bir şeyler hissetmek mümkün mü ?
İyi olmak aşık olmak için geçerli değilOrtak arkadaşımız(erkek) aracılığıyla biriyle tanışıp arkadaş olduk. 2 ay olacak. Aramızda çok iyi sağolsun nerede olursa olsun her zaman bir telefonuma çıkar gelir her zaman beni anlar dinler paylaşır. Fakat hissediyorum anlamazlıktan geliyorum ama ilk zamandan beri bende bir ilgisi var ortak arkadaşımız(en yakın arkadaşı) bile bana gelip x senden hoşlanıyor farkında mısın demişti. Ben öyle şey olmaz diye konuyu kestirip atmıştım. Ama şu aralar düşünüyorum hayatımda hiçbir erkek ya da kadın bana bu kadar iyi davranmamıstı, her sıkıntımda yanımda ilgisi olduğunu bilmeme rağmen ilgisiyle beni boğmuyor ,üzülsem yanımda, sevinsem yanımda beni mutlu etmek için sürekli dört dönüyor. Ama sorun şu ki ben kendisine karşı hiçbir şey hissetmiyorum yokluğunu aramıyorum,özlemiyorum. O da bunun farkında hal hareketleriyle laf aralarında belli etse de sözel olarak gelip açıkça diyemiyor senden hoşlanıyorum diye. Sadece ona da değil genel olarak kimse beni heyecanlandırmıyor. 4 ay önce kalbimi kıran bir ilişkim bitmişti. Hala aynı kişiye aşık olmasamda aklımda ve kalbimde o ilişkiyi tamamen bitiremedim. Ailemle ve kendimle olan sıkıntılarımı tamamen çözmeden Bir ilişki de istemiyorum. Önceki iliskilerimde hep daldan dala atladigim bir boşluğu öbür boslukla doldurmaya calistigim için hüsranla bitti hep. Bir yandan bana karşı bu kadar iyi olan değer veren birini kaybetmek istemiyorum diğer yandan da kimseyi oyalamak istemiyorum. Birine zamanla bir şeyler hissetmek mümkün mü ?
Hayır bambaşka bir meslekten. Göresim geliyor aslında onunla vakit geçirmeyi de seviyorum. Hiç beğenmiyorum da diyemem. Ama öyle kelebekler ucmuyor varlığı iyi gelse de yokluğunu hissetmiyorum.Bir ilişkiye başlamaktan da korkuyorum açıkçası. Sağolsun kendisi de bu durumları biliyor beni zor durumda bırakmamak için sadece yanımda oluyor eşlik ediyor . Öyle olunca ben kendimi daha çok mahcup hissediyorum.Müdür yardımcısı mı yoksa :) az da olsa cekim olmalı sonra büyük sevgiye dönüşebiliyor cünkü. kelebekler uçuşmuyor olabilir ama heyecan,göresin özleyesin gelmiyorsa yok karşılıklı zaman kaybı ve seven tarafı incitmek olur.
Acıma vicdan değil de mutlu olur muyum diye.İki ayda olsaydı olurdu bence, eğer karşılık verirseniz biraz acıma-vicdan karışımı bir şey olacak
Ben zamanla hissedemedim hiçbir zaman hissedeceğimi de sanmıyorum. Evet bir erkeğin konuşması, karakteri, olgun davranıp bana bir şeyler katması insanı etkiliyor bu doğru fakat belli bir süreye kadar hala hoşlanmadıysan ilerisinde olur mu bilmiyorum anca mantığınla hareket edersin önce ama bu seferde ona haksızlık olur işte.Ortak arkadaşımız(erkek) aracılığıyla biriyle tanışıp arkadaş olduk. 2 ay olacak. Aramızda çok iyi sağolsun nerede olursa olsun her zaman bir telefonuma çıkar gelir her zaman beni anlar dinler paylaşır. Fakat hissediyorum anlamazlıktan geliyorum ama ilk zamandan beri bende bir ilgisi var ortak arkadaşımız(en yakın arkadaşı) bile bana gelip x senden hoşlanıyor farkında mısın demişti. Ben öyle şey olmaz diye konuyu kestirip atmıştım. Ama şu aralar düşünüyorum hayatımda hiçbir erkek ya da kadın bana bu kadar iyi davranmamıstı, her sıkıntımda yanımda ilgisi olduğunu bilmeme rağmen ilgisiyle beni boğmuyor ,üzülsem yanımda, sevinsem yanımda beni mutlu etmek için sürekli dört dönüyor. Ama sorun şu ki ben kendisine karşı hiçbir şey hissetmiyorum yokluğunu aramıyorum,özlemiyorum. O da bunun farkında hal hareketleriyle laf aralarında belli etse de sözel olarak gelip açıkça diyemiyor senden hoşlanıyorum diye. Sadece ona da değil genel olarak kimse beni heyecanlandırmıyor. 4 ay önce kalbimi kıran bir ilişkim bitmişti. Hala aynı kişiye aşık olmasamda aklımda ve kalbimde o ilişkiyi tamamen bitiremedim. Ailemle ve kendimle olan sıkıntılarımı tamamen çözmeden Bir ilişki de istemiyorum. Önceki iliskilerimde hep daldan dala atladigim bir boşluğu öbür boslukla doldurmaya calistigim için hüsranla bitti hep. Bir yandan bana karşı bu kadar iyi olan değer veren birini kaybetmek istemiyorum diğer yandan da kimseyi oyalamak istemiyorum. Birine zamanla bir şeyler hissetmek mümkün mü ?
ya oo cook heyecan ayakların yerden kesilmesi kıpır kıpır olma vs benim en asık oldugun kişide bile olmayan duygularımdı. Ama özlerdim iyi gelirdi olmak onla .Eşime de öyleyim yoklugunu cok farkediyorum iyi anlaşırız severiz ama kelebekleri uçurmuyoruz :) ŞU devirde kadın için de erkek için de iyi insan zorlaştı. adını koymadan bi süre daha gözlemlerdim hislerimi ona göre adım atardım ben olsamHayır bambaşka bir meslekten. Göresim geliyor aslında onunla vakit geçirmeyi de seviyorum. Hiç beğenmiyorum da diyemem. Ama öyle kelebekler ucmuyor varlığı iyi gelse de yokluğunu hissetmiyorum.Bir ilişkiye başlamaktan da korkuyorum açıkçası. Sağolsun kendisi de bu durumları biliyor beni zor durumda bırakmamak için sadece yanımda oluyor eşlik ediyor . Öyle olunca ben kendimi daha çok mahcup hissediyorum.
Acıma vicdan değil de mutlu olur muyum diye.
Basta sevmediysen sonra da sevemezsin...Ortak arkadaşımız(erkek) aracılığıyla biriyle tanışıp arkadaş olduk. 2 ay olacak. Aramızda çok iyi sağolsun nerede olursa olsun her zaman bir telefonuma çıkar gelir her zaman beni anlar dinler paylaşır. Fakat hissediyorum anlamazlıktan geliyorum ama ilk zamandan beri bende bir ilgisi var ortak arkadaşımız(en yakın arkadaşı) bile bana gelip x senden hoşlanıyor farkında mısın demişti. Ben öyle şey olmaz diye konuyu kestirip atmıştım. Ama şu aralar düşünüyorum hayatımda hiçbir erkek ya da kadın bana bu kadar iyi davranmamıstı, her sıkıntımda yanımda ilgisi olduğunu bilmeme rağmen ilgisiyle beni boğmuyor ,üzülsem yanımda, sevinsem yanımda beni mutlu etmek için sürekli dört dönüyor. Ama sorun şu ki ben kendisine karşı hiçbir şey hissetmiyorum yokluğunu aramıyorum,özlemiyorum. O da bunun farkında hal hareketleriyle laf aralarında belli etse de sözel olarak gelip açıkça diyemiyor senden hoşlanıyorum diye. Sadece ona da değil genel olarak kimse beni heyecanlandırmıyor. 4 ay önce kalbimi kıran bir ilişkim bitmişti. Hala aynı kişiye aşık olmasamda aklımda ve kalbimde o ilişkiyi tamamen bitiremedim. Ailemle ve kendimle olan sıkıntılarımı tamamen çözmeden Bir ilişki de istemiyorum. Önceki iliskilerimde hep daldan dala atladigim bir boşluğu öbür boslukla doldurmaya calistigim için hüsranla bitti hep. Bir yandan bana karşı bu kadar iyi olan değer veren birini kaybetmek istemiyorum diğer yandan da kimseyi oyalamak istemiyorum. Birine zamanla bir şeyler hissetmek mümkün mü ?
Anlıyorum tabikiBen şeyi merak ediyorum, birinin sizden hoşlandığını gerçekten anlamıyor musunuz?
Mesela bir arkadaşım bana gelip x senden hoslaniyor dese inanmazlik hadi canim olur mu oyle sey yapmam, o anladiysa siz de anlamışsınızdır, haksız mıyım?
Ben arkadaş gözüyle baktım her zaman o yüzden zamanla hoslantisi geçer demiştimYokluğunda özlemediğiniz, yokluğunu hissetmediğininiz birini neden bir telefonla çıkıp gelecek yakınlığa getirdiniz ki?
Bencillik bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?