sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

spam haline sokmadiklari surece rahatsiz olmuyorum paylassin oyle mutlu oluyor demek ki, ama gorgusuz olanlar 1 seyi ya da arada sirada paylasanlar degil resmen paylasmak icin olay yaratanlar.

adam sanki kahveyi yanina cikolata koyup kocisle kahve keyfi diye paylasmak icin iciyor. cunku yapilir tamam da ayni olay hergun iki kere paylasilmaz ki? yani cekeyim diye ugrasma direk dunku resmi paylas daha iyi.

hani evini birkere gosterirsin akraba konu komsu gormemistir, ama yeni aldigin her kucuk buyuk esyayi evin detaylandirilmis fotolariyla vermek,
cayin tatlinin fotosunu cekip askitom gel yiyelim demek. yani mesaj at kocana. coooook bunaltici cidden. arada boyleleri spamliyorum. bir de gunde 5-6 profil fotosu degisenler yani tam uyuzsunuz haberiniz olsun. kabak gibi suratinizi ezberletiyorsunuz millete

Madem boş tartışmalara girmiyceksin o zaman gelipte buraya yok söyle yok böyle yazma. Ben böyle düşünüyorum. Birşne göre osurmak çok doğaldır ama bana göre herkese göstererk yapılmaz. Benim düşüncemde budur sende gelip destan yazsan benim fikrim değişmiycek ki zaten kimse gezmesin etmesin demiyo ( koşa koşa gidersiniz demişsiniz ya) gittiğin yee git ama her lokmayı görmek zorundamıyız? Bence değiliz! Ki bu insanlar yüzyüze bakmak zorunda oldugmuz insanlar olunca rahatsız oluyosan sil durumuda olmuyo.

Yo bence gayet söyleyen oluyormuş. Ayrıca ergence kısmında haklı olduğunu belirtmiştim sanırım. Sadece bir kişi yapsa ben avukatlığına savunmazdım muhtemelen ama sayısal eşitsizlik bana saçma geliyor. Tekrar ediyorum sanal zorbalık nedir biliyor muyuz?

Konu nereden nereye gelmis...artik herkes yazarken daha dikkatli olur:)

ona tahteravalli denir canım tahtı revanı değil
ayrıca bu herkesin kendi sorunu
adam aç kalır ama teknoloji manyağıdır öyle mutlu oluyodur kime ne bundan
sana ne zararı var

Doğrusu taht-ı revan'dır. Revani yada tahterevalli degil. Dort yada iki kisinin tasidigi ustu yada etrafi kapali, icine yolculuk amaciyla oturulan bir cesit kabindir.

Bu tarz şeylere takılı kalmam hiç. İnsan mutlu olduğu şeyi paylaşmak ister aldığı hediyeyi, gittiği yerde çekindiği fotoğrafları , mutlu olduğu anları..Güzel şeyler bunlar. Arkadaşıma sevgilisi her gün çiçek gönderiyor arkadaşımda fotoğrafını çekip koyuyor. Gördüğümde onun adına mutlu oluyorum O kişi işi abartsa bile görmemezlikten gelirim çokta umrumda olmaz açıkçası .

aynen katılıyorum...
görgüsüzlük bile değil bu.. başka bişey....
geçen bir tanıdığım düğün resimlerinden öyle bir resim paylaşmış ki yuhh dedim artık...
illa düğün resmi koyacaksan salonda orda burda çekilen mekanlardan koy....
gelinliğiyle yatak odasında yatağın üzerine uzanmış... çeken de kocası....çünkü gardrobun aynasından eşi görünüyor..
birde altına yorum yazmış.... BİRKAÇ SAAT ÖNCEEEE....diye
üstüne de HEYECANLI HİSSEDİYOR yazmış...
yuhh dedim artık yuhh..ayıp be kardeşim...günah yaa..millete gerdek dakikalarını afişe edecek kadar edepsizmisin yaa....
resmen ben utandım vallahi.... kocası da iyi genişmiş....terbiyesizler....
utanma duygusundan yoksun insanlar olduk artık....böyle şeyler özeldir...ömür boyu da özel kalır....şimdi senin ne farkın kaldı alenen yapandan....

herkes herdeyini paylasabilir rahatsz olan siler kıskanıp görgüsüz edip arkasından burda dedikodusunu yapacagına silsen günaha girmezdin...

facebook kullanmiyorum ama asiri bi gorgusuzluge denk gelmedim hic neyseki.sadece bazilarinin abuk subuk mesajlarla birlikte olan check-in lerine denk geliyodum.o kadar belli ediyolarki kendilerini onlar.bakip geciyodum takilmiyodum zaten.yanliz bu yedigi yemegin fotografini cekip koymak gorgusuzluk gibi gelmesede gercekten bana cok rahatsizlik veriyo.bi kac kez olmadik bi saatte gorup cok canim istemisti cunku.dusunceli olmak gerek biraz..

Son düzenleme:
Eşimin uzaktan akrabası gelmişti.kamerasını çıkardı evin tüm odalarını çekti.hadi denizi,manzarayı çekse anlayacağım.facene koyacakmış.eşim de,ben de çok rahatsız olmuştuk.gösterişi kime yapacak,böbürlenecekse artık. :/

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

senin evini mi çekiyor
ay sinir oldum...ne yapacakmış? sormadınmı?

Evet ,bizim evi.banyoyu bile çekti.face koycakmış , ......'nın evi diye! :///

oha diyorum yuh

Yok artık,video da paylaşsalar tam olacakmış.

Hahahahaha :) ya ,insan accık utanır yaww!

AA bu konuyu okuyunca aklima geldi.. Bizde kadinlar kulübüne şuan ne yapıyoruz? Diye resim ekleme topigi mi acsak napsak:))))

Neler cikar acaba:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay abla sen ciddi misin resmen böyle oldum

Bencede bu kullanilanlar daha iyi ve daha ozel sanki facebookta herkes herseyi goruyor biliyor ama kisi rahatsiz dgilse bu durumdan saygi gostermek lzm sonucta herkesin yasantisi kendini bagliyor !!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…