- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Bide durumu orta olupta taksitle alabilir can istemiştir sizene demek ki bî şekilde geçiniyo ki alabiliyo bırakın onu da o kişi düşünsün. Ayrıca birisi de hergün hergün yemeğe gidilmez dısarı cıkılmaz ki demiş milletin aile ekonomisini de siz düzenleyin olsun bitsn:)) eminim kocanız götürse kosa kosa gidersiniz ama asıl görmemişlik kendinde olmayana laf atmaktır . Dahada mesaj yazmıcam zaten bos tartısmalara giremiycem sadece içimdekileri döktm ..size nacizane önerim bos kıskanclıklara girmeyin kendi hayatınıza bakın burda destanda yazsanız o însanlar paylasıma devam edicekler
Tabir var tabir var şimdi. Ergence şuyca buyca demek hoş bi tabir olabilir mi ?
Kızlar didişmeyin lütfen demek başka bişey bazıları ergence laflar söylüyor demek başka bişey, birincisinde camimiyet ikincisinde küçümseme var bana göre
Evet gereksiz ahlak bekçiliği demişken buna lüzum yok
Sınrıları aşanı banlıyorlar zaten
Konuya yorum yapmak kafi
O kız dediğinde kendi konuşabiliyo değil mi ? Demek ki sende ergence avukatlıklara başvurabiliryomuşsun ama söyleyen olmuyomuş.
Tahtıravalli parkta bindiklerimiz değilmiydi yahuu. Niyeyse öyle biliyorum bu lafıcanım bak cümlelerime dikkat et ben teknolojş manyakalrından bahsetmedim o telefonla bi face ye giriyo birde arama yapıyo. Ee anacım şimdi parasızlık çekmeye değermi? Değmez ama milelyimizde hiç bişeyden eksik kalmama gibi bişey var
ona tahteravalli denir canım tahtı revanı değil
ayrıca bu herkesin kendi sorunu
adam aç kalır ama teknoloji manyağıdır öyle mutlu oluyodur kime ne bundan
sana ne zararı var
spam haline sokmadiklari surece rahatsiz olmuyorum paylassin oyle mutlu oluyor demek ki, ama gorgusuz olanlar 1 seyi ya da arada sirada paylasanlar degil resmen paylasmak icin olay yaratanlar.
adam sanki kahveyi yanina cikolata koyup kocisle kahve keyfi diye paylasmak icin iciyor. cunku yapilir tamam da ayni olay hergun iki kere paylasilmaz ki? yani cekeyim diye ugrasma direk dunku resmi paylas daha iyi.
hani evini birkere gosterirsin akraba konu komsu gormemistir, ama yeni aldigin her kucuk buyuk esyayi evin detaylandirilmis fotolariyla vermek,
cayin tatlinin fotosunu cekip askitom gel yiyelim demek. yani mesaj at kocana. coooook bunaltici cidden. arada boyleleri spamliyorum. bir de gunde 5-6 profil fotosu degisenler yani tam uyuzsunuz haberiniz olsun. kabak gibi suratinizi ezberletiyorsunuz millete
Hahahayyy içinde kontör olmayan milyarlık telefonları da unutmayalım
Eşimin uzaktan akrabası gelmişti.kamerasını çıkardı evin tüm odalarını çekti.hadi denizi,manzarayı çekse anlayacağım.facene koyacakmış.eşim de,ben de çok rahatsız olmuştuk.gösterişi kime yapacak,böbürlenecekse artık. :/
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
aynen katılıyorum...
görgüsüzlük bile değil bu.. başka bişey....
geçen bir tanıdığım düğün resimlerinden öyle bir resim paylaşmış ki yuhh dedim artık...
illa düğün resmi koyacaksan salonda orda burda çekilen mekanlardan koy....
gelinliğiyle yatak odasında yatağın üzerine uzanmış... çeken de kocası....çünkü gardrobun aynasından eşi görünüyor..
birde altına yorum yazmış.... BİRKAÇ SAAT ÖNCEEEE....diye
üstüne de HEYECANLI HİSSEDİYOR yazmış...
yuhh dedim artık yuhh..ayıp be kardeşim...günah yaa..millete gerdek dakikalarını afişe edecek kadar edepsizmisin yaa....
resmen ben utandım vallahi.... kocası da iyi genişmiş....terbiyesizler....
utanma duygusundan yoksun insanlar olduk artık....böyle şeyler özeldir...ömür boyu da özel kalır....şimdi senin ne farkın kaldı alenen yapandan....
aynen katılıyorum...
geçen bir tanıdığım düğün resimlerinden öyle bir resim paylaşmış ki yuhh dedim artık...
gelinliğiyle yatak odasında yatağın üzerine uzanmış... çeken de kocası....çünkü gardrobun aynasından eşi görünüyor..
yuhh dedim artık yuhh..ayıp be kardeşim...günah yaa..millete gerdek dakikalarını afişe edecek kadar edepsizmisin yaa....
utanma duygusundan yoksun insanlar olduk artık....böyle şeyler özeldir...ömür boyu da özel kalır....şimdi senin ne farkın kaldı alenen yapandan....
aynen katılıyorum...
Aslında bence orada da sıkıntı var. Şahsen ben facebook kullanmıyorum. Vardı başta sonra baktım sarmadı beni iptal ettim. Şehir dışında+ yurt dışında bir sürü arkadaşım var. Skype, mail, whatsapp bunlardan çok kolay haberleşip resim gönderebiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?