sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Ya hele ki şu yemek paylaşanlar dan nefret ediyorum evet nefret !

Hayır onu paylaştın ya hamile var sa ya benim evim de yok sa ya imkanım yoksa , Neden her boğazından geçeni paylaşırsın ki

Bu sonra dan görme vallaha , hiç bir şey ile övünemiyor bununla ortaya çıkma çabası geliyor..

bi tanıdığım kendine aldığı her şeyin fotoğrafını facebookta paylaşıyor. sarı pantolonummm, ayy bakın mavi kazağımmm yepyeniii falan diye... ev döşedi evinin halısından biblosuna kadar her şeyini paylaştı... bi arkadaşım da sevgilisinin hediye olarak aldığı ayıcığın tam 16 tane farklı açılardan fotoğrafını paylaşmıştı. yazık ayıcığa
zaten yemeğini paylaşan insanlara ayrı bi kızıyorum. özendirmek neden anlamıyorum...

aslında demek istediğim misal gebelik bölümüne gidip kocasının derdiyle ilgili konu açmak gibi.örnek biraz garip oldu ama..hani bak demişsin kozmetik için ayrı topik kıyafet için ayrı topik..demem oki alakasız bi zamanda alakasız konulara girmek(parfüm bunun için söylenmişti alakasız bi anda parfümünden bahsetmiş biri...bu arada topiğine arada uğruyorum yazmasamda

Son düzenleme:
benim bi lafım var o aklıma geldi ;
android telefonu var kontörü yok,ferrarisi var benzini yok

Şimdi fark ettim ki evlendiğimde sırf eşimi hiç görmeyen yakınlarım ve arkadaşlarım için profilime bir düğün fotosu koydum.

Aylardır orda Unutmuşum foto değişmeyi, kaldırayım da yerine başka bir şey koyayım.

Kesin bana sanal dünyanın kezbanı falan diyorlardır

evet ama o farklı fikir sormak için yapılıyor onu bizde yapıyoruz.. yada ne bileyim yemek yapıyor resmini koyuyor.. çünkü kendi yapıyor, emeği var. isteyene tarifini veriyor. bir de bilmem ne restorantına gidip orda yediği bir tavuk sotenin resmini çekmek!! ilk kez mi yedin?? yada ne bileyim sunumunu farklı yapmışlardır çekersin ilginç diye anlarım da 3ü1 arada'nın resmini koyan var!! evine mobilya alır uyumlu mu güzel mi der bunu anlarım ama baaakkkk ben bunu x tlye y mağazasından aldım diyorsa zaten görgüsüzlük orda başlıyor...

ayıcığa şuan resmen bende acıdım

Paylaşımlarını beğemediğim arkadaşlarımın bildirimlerini kaldırmayı yada onları silmeyi akıl edebildiğim için şükürler olsun...

Ama bunla farklı şeyler , burada onlara göre katagoriler var , face twitter gibi sosyal paylaşım sitelerin de ki paylaşımlar beni çok itiyor ya da kk de alakasız yerler de paylaşılması

insanların bi gıpta damarı olduğunu ve o damarı tahrik etmenin kötü sonuçlar doğuracağını unutuyoruz bazen

recep ivedik1 filminde:
recep salih abiye diyor ya; " salih abiiiii facebook'a uye misin"
salih abi de, hayır dıodu heralde tam hatırlamıorum.
recep ivedik: "BOŞVER YAA ZATEN AMELE DOLDU" dio yaa, o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…