yemek olaylarını filan geçtimm geçenlerde gördüğüm bir şeyi anlatayım size
bir arkadaşım yeni evlenmiş yaşı çok büyük değil küçükler evdeki her anlarını paylaşmış onu da geçiyorum en son ki resimde yok artık dedim banyodan sonra bornozlu fotoğraflarını paylaşmışlarrr buna ne demeliii
Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından şimdi bu na ne denir ki
Sonrada açtıkları konuyu unuttup tekrar konu açarlar..Evim Evim Güzel Evim bölümünde evlerin paylaşılması kadar doğal birşey yok
Bu ve benzeri şeyleri kapsamıyor bence konu, bunlar dışında kişisel övgüleri kast ediyorum en azından ben
Ben çok güzel marka şeyler alıyorum, 8 bin gelirim, 100 bin takılarım, öss derecem var demek mesela hemde BDV de
Fiziğim güzel, çingene pembesi rujuma rağmen mikemmelim, kocişim sağ olsun onu-bunu-şunu aldı bakın
Gibi şeyler, bana göre evet görgüsüzlük, çok itici ve komik.
Maalesef çevremde de var böyleleri, merhaba-merhaba der geçerim en fazla.
Bu insanların hiç mi mahrem anlayışı yok. Şahsen iş arkadaşımın kişiyi bornozla görmesini isteyecek zihniyeti anlamıyorum.
Yuhh artık böyleleride koca buluyo ya kimse bekar kalmaz ezik kompleksliler kaybolursam anla ki ban yedim
Şey sonrası fotosu...yemek olaylarını filan geçtimm geçenlerde gördüğüm bir şeyi anlatayım size
bir arkadaşım yeni evlenmiş yaşı çok büyük değil küçükler evdeki her anlarını paylaşmış onu da geçiyorum en son ki resimde yok artık dedim banyodan sonra bornozlu fotoğraflarını paylaşmışlarrr buna ne demeliii
bi kız ayaklarına pedikür yaptırırken fotograf koymuştu bence çok çirkin bi hareket buda !
Herşeyi bi yere kadar anlarım çünkü bende çok yer bildirimi yaparımyemeğmin resmini çekip koymam ama manzaralı bi yere gittiysek manzara resmini koyarım neyse geçen haftalarda face te dolanıyorum bi baktım görümcem sırf kolunu çekip koymuş kolundada 4 tane altın bilezik en kalınlarından şimdi bu na ne denir ki
Şey sonrası fotosu...
Sonrada açtıkları konuyu unuttup tekrar konu açarlar..
Ben 'görgüsüz' olarak nitelendirdiğim yakınlarımı engelliyorum
Tavsiye ederim
benimde cok marka esyam var.ilgikendigim icin son parami vermisimdir.ama kimseye bunlarla gosteris yaomam.marka oldugu icin drgil aldigim elbise tam ustume uydugu icin yada ayakkabiyi gercekten vegendigim icin alirim.gava oksun diye defil.size katiliyorum.hava atmalar resim koymalar cok gorgusuzluk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim anlatmak istediğim aslında daha çok gidilen yer ilginç yemek vs değildi....adam çıkıyor pijamasını paylaşıyor eşinin aldığı seti paylaşıyor....bunun adı nedir onu sormak istiyorum tabikide herkes özgür istediğini paylaşmakta....paylaşır yada paylaşılamaz demiyorum sizce bunun adı nedir diyorum
Görümcemi engelleyemiyorum malesefevlenince engellerim artık malum şimdi nişanlımla aynı evdeler sürekli yüzyüze gelmek durumundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?