sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

Bu insanların hiç mi mahrem anlayışı yok. Şahsen iş arkadaşımın kişiyi bornozla görmesini isteyecek zihniyeti anlamıyorum.

Yuhh artık böyleleride koca buluyo ya kimse bekar kalmaz ezik kompleksliler kaybolursam anla ki ban yedim

bi kız ayaklarına pedikür yaptırırken fotograf koymuştu bence çok çirkin bi hareket buda !

Sonrada açtıkları konuyu unuttup tekrar konu açarlar..

Bu insanların hiç mi mahrem anlayışı yok. Şahsen iş arkadaşımın kişiyi bornozla görmesini isteyecek zihniyeti anlamıyorum.

cahill işte diyebiliyorum sadece. aklı başında bir insan o kadarını yapamaz bence

Şey sonrası fotosu...

benimde cok marka esyam var.ilgikendigim icin son parami vermisimdir.ama kimseye bunlarla gosteris yaomam.marka oldugu icin drgil aldigim elbise tam ustume uydugu icin yada ayakkabiyi gercekten vegendigim icin alirim.gava oksun diye defil.size katiliyorum.hava atmalar resim koymalar cok gorgusuzluk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 'görgüsüz' olarak nitelendirdiğim yakınlarımı engelliyorum
Tavsiye ederim

aynen benımde çantalarım pahalıdır takarım ama biri sorsa ne kadara aldın diye utanırım çıkıptaa paylaşıcak kadar rahat olamam bi arkadaşım sevgilisinin aldıgı michael korssu paylaşmıştı geçenlerde ha birde guess saat ve 5s i dedim vay be hahahaha

Bunun adı aşşalık kompleksini bastırmak.eşi o seti almadan önce eminim e......şek gibi dövmüştür hahahayyyyy

Bizimde tanıdık gelin-kaynana var
Görgüsüz değiller ama her kavga ettiklerinde imalı şeyler paylaşıyorlar
Herkes anlıyo

Mesela en son
Gelin : ' Siz dünyanın en iyi insanı da olsanız hata bulomak isteyenbi bahane bulur, siz dünyanın en kötü insanı da olsanız sizi affetmek isteyen bi bahane bulur. O yüzden hayat benim için eşim, oğlum, annem ve babam demek '

Kaynana : ' Kaplanların sustuğu yerde kartallar kuşlar volta atar ama bilmezler ki kaplan bi konuşursa kıyamet kopar ! '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…