sonradan görme/görgüsüzlük...ne derseniz adına..

yemeğe çıktım ben..afiyet olsunn herkese...

Bende kozmetik ve parfüm bölümüne resimler koydum hatta koymaya devam edeceğim.
Özellikle kozmetik bölümün de arkadaşların paylaştıkları sayesinde bilmediğim ürünleri öğrendim ve aldım.(sağolsunlar)
Evimin fotosu da var kk da,eminim fotolardan fikir alan çok arkadaş olmuştur,benim oldu.
Bunları görgüsüzlük olarak görmüyorum,bir nevi fikir alışverişi.

"Chanel çantamın fermuarı bozuldu kızlar" yerine"Kızlar çantamın fermuarı bozuldu" mantıklı olan.
Ha sorarım"çantan çok hoş markası ne?" O zaman söyle be arkadaşım.
Mesela;
"Ayakkabım nasıl?500 tl verdim" yerine"Kızlar,yeni bir ayakkabı aldım çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim"denmesi bana daha uygun geliyor.
Bu yazdıklarım sadece sanal için geçerli değil.

Herseyin resmini cekio ani yasamayan insanlara bende sinir oluyorum am naparsin. Bende yer bildirimi paylasirim kedimin reaimlerini paylasiyorum ilk kez farkli yemek yiyorsam paylasirim ama her yedigin her ictigini paylasmak ta artik gormemislik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sade bir mutfakta peyniri domatesi çeken de var ve benim yakınım..
nereye gitse resim çeker çok resim çekip gelir bana bunları yükle der hiç son bulmaz...

insanın kendinin farkında olmadan kendini kınaması ne ilginç rabbim

Bence de çok doğru..

Katılıyorum
Baydılar artık
Kocişim bunu aldıdan ziyade ben yurt dışına geldim 'medeni' oldumlar çıktı bi de
Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım

Bu konulara ben de çok sinir oluyorum. Yer bildirimini ben de yapıyorum ara ara. Yapan kimseye de laf edemem bu yüzden ama yemek meselesi benim çok sinirlerimi bozuyor. Yiyen var yiyemeyen var. İlk önce bunun düşünülmesi lazım. Ne gerek var içtiğin suya kadar her şeyini milletin gözüne gözüne sokmaya? Annemle kuzenime şunu demiştim bir gün: Hadi yemeklerinin resimlerini koyuyorlar, utanmıyorlar mı o telefonu havaya kaldırıp da masanın resmini çekmeye?
Şahsen ben yapamam. Utanırım. Çiçek, böcek, manzara vs anlarım da abartanlara uyuz oluyorum.

Evet çok cıvıttılar sanki dünyaya ilk kez geliyorlar sinir ya

son zamanlarda kkda da türedi bu tipler
karşı çıkılan resim paylaşmak değil, gösteriş amacıyla paylaşmak, bence görgüsüzlükten başka bir şey değil..

Evim Evim Güzel Evim bölümünde evlerin paylaşılması kadar doğal birşey yok
Bu ve benzeri şeyleri kapsamıyor bence konu, bunlar dışında kişisel övgüleri kast ediyorum en azından ben

Ben çok güzel marka şeyler alıyorum, 8 bin gelirim, 100 bin takılarım, öss derecem var demek mesela hemde BDV de
Fiziğim güzel, çingene pembesi rujuma rağmen mikemmelim, kocişim sağ olsun onu-bunu-şunu aldı bakın

Gibi şeyler, bana göre evet görgüsüzlük, çok itici ve komik.
Maalesef çevremde de var böyleleri, merhaba-merhaba der geçerim en fazla.

Komik sadece gülüyorum onlara. Kapasiteleri ancak o kadar şey için çalışıyor.

beni en çok sinir eden erkeklerin araba markalarını koymaları

Görgüsüzkük her zaman vardı da şimdi bunların elindeki imkanlar çeşitlendi sanal dünya sayesinde.
artık saniyeler sürmüyor yediklerini aldıklarını sanal alemde afişe etmek.
artık neyse beklentileri.dikkat çekmek mi,hava atmak mı.
arada yapılır o ayrı ama takıntı haline getirenlerin cidden görgüsüz olduğunu düşünüyorum.
ama burada ilgili topiklerde yapılan paylaşımları bundan ayrı tutmak lazım.bu topiklerin zaten amacı o.paylaşıp yorum almak-yorum yapmak için.

yemek olaylarını filan geçtimm geçenlerde gördüğüm bir şeyi anlatayım size
bir arkadaşım yeni evlenmiş yaşı çok büyük değil küçükler evdeki her anlarını paylaşmış onu da geçiyorum en son ki resimde yok artık dedim banyodan sonra bornozlu fotoğraflarını paylaşmışlarrr buna ne demeliii

Töbe töbe
İyi ki duş alırken çekmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…