Benim aklıma da şu karikatür geliyor öylelerini görünce
Bende kozmetik ve parfüm bölümüne resimler koydum hatta koymaya devam edeceğim.Simdi demisiz ki aldigi parfumun botun vs resmini cekmek gorgusuzluk denmis
.ama
kkda bu tarz topikelr var.hatta ben o bolumlerin moduyum.
mesela
pembe dolap
aldigimiz kiyafetleri paylastigimiz bir topik
makyaj bolumunde resimlrele en son aldigimiz makyaj malzemeleri konusuda bir ornek.
kisacasi buralara bende resim koyuyorum ve kouyulmasi da hosuma gidiyor
.Banada yarari okuyor. Yeni cikmis yada bilmadigim makyaj ürünlerini goruyorum.hatta soruyorum memnunlarmi diye.
O konulari guncel tutmak hos benim gorevim.
bende resim koyarim bugün yine koyacagim ayrica.
kisacadi bunu gorgusuzluk olarak gormuyorum
Bende kozmetik ve parfüm bölümüne resimler koydum hatta koymaya devam edeceğim.
Özellikle kozmetik bölümün de arkadaşların paylaştıkları sayesinde bilmediğim ürünleri öğrendim ve aldım.(sağolsunlar)
Evimin fotosu da var kk da,eminim fotolardan fikir alan çok arkadaş olmuştur,benim oldu.
Bunları görgüsüzlük olarak görmüyorum,bir nevi fikir alışverişi.
"Chanel çantamın fermuarı bozuldu kızlar" yerine"Kızlar çantamın fermuarı bozuldu" mantıklı olan.
Ha sorarım"çantan çok hoş markası ne?" O zaman söyle be arkadaşım.
Mesela;
"Ayakkabım nasıl?500 tl verdim" yerine"Kızlar,yeni bir ayakkabı aldım çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim"denmesi bana daha uygun geliyor.
Bu yazdıklarım sadece sanal için geçerli değil.
son zamanlarda artan ,sanalda olsun normal yaşantılarımızda olsun görgsüzülük adına çok şeyle karşılaşır olduk .açıkçası beni çok rahatsız etmeye başladı...sizler ne düşünüyorsunuz
Bu konulara ben de çok sinir oluyorum. Yer bildirimini ben de yapıyorum ara ara. Yapan kimseye de laf edemem bu yüzdenama yemek meselesi benim çok sinirlerimi bozuyor. Yiyen var yiyemeyen var. İlk önce bunun düşünülmesi lazım. Ne gerek var içtiğin suya kadar her şeyini milletin gözüne gözüne sokmaya? Annemle kuzenime şunu demiştim bir gün: Hadi yemeklerinin resimlerini koyuyorlar, utanmıyorlar mı o telefonu havaya kaldırıp da masanın resmini çekmeye?
Şahsen ben yapamam. Utanırım. Çiçek, böcek, manzara vs anlarım da abartanlara uyuz oluyorum.
Evet çok cıvıttılar sanki dünyaya ilk kez geliyorlar sinir ya
yemek olaylarını filan geçtimm geçenlerde gördüğüm bir şeyi anlatayım size
bir arkadaşım yeni evlenmiş yaşı çok büyük değil küçükler evdeki her anlarını paylaşmış onu da geçiyorum en son ki resimde yok artık dedim banyodan sonra bornozlu fotoğraflarını paylaşmışlarrr buna ne demeliii
Töbe töbe
İyi ki duş alırken çekmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?