Sonradan sevilir mi

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.

Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi

Ben ihtimaller üzerine yaşamayı sevmeyen biri olarak söyleyeyim.
Hayatta ısınmadım ama isinirmiyim
Sevmedim ama sonradan severmiyim
Vs. Demedim. Diyemiyorum da.
Bu sunun gibi geliyor bana az paran var çok pahalı bisey aliyorsun bi şekilde öderim gibi.
Ben elektirik meselesine inanıyorum. Bi etkileşim olmalı bence

Ben görüşmezdim, zamanla alışırım nasılsa diye evlilik yapılmaz, mantık evliliği yapılacaksa onu bilemem.
Hediye alması gerekmiyor daha aranızda bişey yokken, içinden gelmiş heralde.
Ama siz beğenmemişsiniz sanırım altın mı beklerdiniz?
Yeni tanıdığı birine altın alması saçma olurdu bence.

Hahah beni anlatmışsın
Eşimle ilk önce arkadaş gibi tanıştık, üniversite okuduğum ilde görev yapıyordu.
1 buluştuk 2 buluştuk derken, başta arkadaşım bile olamaz bu benim derken, 1 yıllık evliyiz :)
Önyargı kötü.
Büyük de konuşmamak lazım

Basiretim mi kapalı bilmiyorum.karşıma evet bununla olabilir diyeceğim kişi çıkması. Yaşımda geçiyor sırf çevre baskısı yüzünden bu çocukla görüşmeyi düşünüyorum. Bu çocukta dediğim gibi aile yapıları bizim gibi ve çocuğa rahat rahat herşeyi söylüyorum .Artık evlen yaşın geçti vs laflarını artık duymak istemiyorum. Zamanla vakit geçirdikçe sever miyim acaba . Çünkü evlenince bayağı değişen evliliklere şahit olduk.

Hediyesi evlilik teklifi gibi manidar olduğu için evet ben altın olmasını bekledim çünkü çalışan biri ve bende çalışıyorum.
Bilmiyorum ya Hale'n ısınamadım zamanla vakit geçirdikçe alışırım herhalde

Bir süre arkadaş gibi görüşün baktınız seviyorsunuz evlenirsiniz yok baktınız halen içinizde bir şey yok yolunuza bakın ..çevre baskısını boşverin nice evlilikler bitiyor ..

Şimdi diyelim ki belki diye evlendiniz ve ısınamadınız ne olacak? Size de karşıdakine de yazık. Evlenmeden tanıyın önce ısınırsınız belki.Ayrıca henüz hiçbir şeyiniz olmayan birinin gümüş takı alması bile fazla bence.Ben olsam kabul etmezdim.Altın niye alsın ki?

Bir süre arkadaş gibi görüşün baktınız seviyorsunuz evlenirsiniz yok baktınız halen içinizde bir şey yok yolunuza bakın ..çevre baskısını boşverin nice evlilikler bitiyor ..
Sıkıntı şurada ben arkadaş gibi görüyorum o acele ediyor yarın evlenelim desem hemen evlenmek istiyor neden böyle yapıyorsa . Beni çevreye tanıdıklarına sormuş o onun için yeterliymiş . Öyle söylüyor kendisi. Ben ise doğru düzgün tanımıyorum .hatta buluşurken kimse görmesin modundayım sevgili sanmasınlar diye çünkü ben Hale'n tanıma evresinde olduğumu düşünüyorum.

Altın ı kabul etmeyeceğimi düşündüğü için almamış ki doğru düşünmüş . Altın Almaması ise aklımda acaba cimri mi diye düşündürdü yoksa seven insana bi papatya bile kopartılıp getirilirse dünyalar onun olur.

Isinamadigim biriyle gorusmeye devam etmem
Ailelerin denk olmasi guzel,ikinizin de denk olmasi lazim egitim durumlari ve maddiyat gibi.
Daha aranizda bir sey yok,aldigi taki gumus olmasi bu nedenle normal. Evlilik teklif etmiyor sonucta basit bir hediye

Siz onunla net bir şekilde konuşun ben evlenmek için evlenmiyorum diyin ...ben sevgisiz evlilik istemiyorum arkadaş olarak tanıma fırsatı ver sana karşı hislerin olursa tabi ki evleniriz ama öyle hop damdan düşer gibi evlenmem diyin ...zaten anlaysliysa inşallah öyledir tabi sen nasıl istersen birbirimiz i tanıyalım edelim der sizi kazanmaya çalışır çok acelesi varsa acele evlilik için hazır bir kız bulsun kendine

Canım ufak bir kipirtida mı yok..Yoksa bir daha düşün derim.toplum baskısını geç yani.olabilirmi sence iyi düşün.ama çevremde sonradan seven karakterini beğenip evlenen mutlu olan var.

Aranızda resmi bir şey yok nisan söz vs ..niye altın alsın ki ?

Biraz daha zaman ver belki bi kıvılcım olur.ama olmazsada sırf yokluktan evlenme.bırak çevreyi baskıyı ya evlendikten sonra sevemezsen cevremi kurtaracak seni.sen iyice tanımaya çalış hele

Ama siz sevmiyorsunuz ki adamı. Aranızda henüz ciddi bir durum yok altın beklemek tuhaf geldi bana.

Ben hediye konusunda bonkörüm sevdiğim bir kişi olursa arkadaşım da dahil olmak üzere onun mutlu olabileceği hediyeyi alır ve fiyatına da bakmazdım belki o yüzdendir benim beklenti içinde olmam. Çünkü kendim için bile küçük takı alırsam altınını alırım ki sonradan bozdurayım zarar etmeyeyim.Gelelim ısınma konusuna bana değer verdiğini görünce içim cız ediyor ama çocuk tip olarak beni tatmin eden biri tipte olmadığı için içim istemiyor . Ama belki ileride tanıdıkça seversem tipi benim gözüme görünmez .

İste doğru bir tespit. Sevenler bile değişiyor. Onlar o kadar sevip te doğuyorsa sen bastan soguksun zaten. Yani bunu sunun gibi dusun.
2 ayrı kapta su var biri kaynar su diğeri buzlu su. 15 dakika sonra hangisi daha sıcak olur.(bilimsel yanını bilmiyorum mantıksal olarak)
Sıcak su ilk zamana gore biraz soğumuş olsa bile diğeri ne gore daha sıcaktır.
Boşver milletin lafını sevmediğin adamla yaşayacak olan sensin. Ayni evde yasa ayni yatakta uyu bunlar zor isler sevgi ask elektirik olmadan olmaz. Kalbin pıt pıt çarpıyor mu ona bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…