- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi istiklalll
-
ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
Benim yapımda sizin gibi ilkokulda bir çocuk vardı ben onu sevmezdim o beni severdi . Birgün öğretmen beni o çocukla aynı sıraya oturtmuştu ben o çocukla Yanyana oturmayayım diye çocukla arama okul çantamı koymuştum .Kendi yapınızı daha iyi bilirsiniz ben mesela ısınamazsam öyle gider dünyada bir erkek o kalsa ağzıyla kuş tutsa yine ısınamam yapım böyle başkasına göre düsünmeyin ama ben de başlarda ölsem olmaz diyip de sonra deli gibi sevip evlenen çok duydum
Sevilir canım bede eşimi hiç beyenmemistim ama şimdi 4. Cocuguma hamileyim. Bazen ona bakıp Allah iyiki onu bana yazmış diyorum.ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
İlk başta körkütük aşık olmasan bile bir etkileşim olmalıÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
Sizin gibi örnekleri duyunca ümitleniyorum. Belki ileride evlenirsek bende derim iyi ki evlendim bununla diye .Sevilir canım bede eşimi hiç beyenmemistim ama şimdi 4. Cocuguma hamileyim. Bazen ona bakıp Allah iyiki onu bana yazmış diyorum.
O etkileşimi de kendi yapacak hareketleriyle bende gözümü kapatıp evet diyeceğim onaİlk başta körkütük aşık olmasan bile bir etkileşim olmalı
Elektrik şart :)
olabilirliği olduğu için fırsat veriyorum. Zamanla ne olur bilmem .Hoslanmadigimla gorusmezdim.goruşuyorsam sevebilirim demektir.
Benim için önemli olan iki arkadaş gibi iyi anlasabilmek.Evlenince aşkın bitsede arkadaşin yanına kar kaliyor.
2-3 defa gorustuyseniz hala bir sey yoksa bence olmama ihtimali daha yuksekBenim yapımda sizin gibi ilkokulda bir çocuk vardı ben onu sevmezdim o beni severdi . Birgün öğretmen beni o çocukla aynı sıraya oturtmuştu ben o çocukla Yanyana oturmayayım diye çocukla arama okul çantamı koymuştum .
Kafam allak bullak gece de uyuyamadım zaten
ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?