Sonradan sevilir mi

Sonradan sevilir sevilmez, orasını sonraya bırak. Tanımak istiyosan tanı. Ama dikkat et, bir anda sevmediğin bir insanla evlenirken bulma kendini. "Öpüşürken keyif almadığın biriyle evlenme" yazısını okumuştum gazetede. kocaman başlık atmışlar. Uzun uzun bakakalmıştım yazıya çünkü o zamanlar beni ilgilendiriyordu. Her şey iyi gitseydi, 28 yaşında aşık olmadığım bir adamla evlenmiş olacaktım. Şimdi 31 yaşındayım sevdiğim adamla evliyim. Bu 32 olur, 33 olur... İnan bana kimse için evlenilmez. Sen mutlu ol yeter.

Asik olmadigin adamla evlenirsen ileride asik olma ihtimalin sifir. Ask entrika sever, kacma kovalama niye aramiyor diye merak ettirmeyi sever. Asik olmadan yola ciksaydin gorusseydin askla sevme ihtimalin vardi ee haliyle o zamanda askla evlenmis olurdun ama asik olmadan evlendigin adami ileride seversin evet ama askla sevebilecegini sanmiyorum.
Esin oldugu icin seversin, ayni evi paylastigin icin seversin ve en onemlisi aliskanlik oldugu icin seversin

Kendi yapınızı daha iyi bilirsiniz ben mesela ısınamazsam öyle gider dünyada bir erkek o kalsa ağzıyla kuş tutsa yine ısınamam yapım böyle başkasına göre düsünmeyin ama ben de başlarda ölsem olmaz diyip de sonra deli gibi sevip evlenen çok duydum

birkaç bu şekilde denedim birileriyle. hiç sevemedim.
evlenmedim bu yüzden.
sonradan sevileceğine kesinlikle inanmıyorum.
sevmediğin insanla yatağa girmek cehennem olsa gerek.
tiksinç. ne gerek var böyle risklere.
iyi insan diye seversin ancak ama kalbin atma, her halini göreceksin düşünsene. aşksız, heyecansız zindan olur hayat.

Z

Eşime çok aşık bir şekilde evlendim bazı zamanlar öldürmek istiyorum sevmeden çekilir şey değil evlilik hiç bulaşmayın derim.

Benim yapımda sizin gibi ilkokulda bir çocuk vardı ben onu sevmezdim o beni severdi . Birgün öğretmen beni o çocukla aynı sıraya oturtmuştu ben o çocukla Yanyana oturmayayım diye çocukla arama okul çantamı koymuştum .

Kafam allak bullak gece de uyuyamadım zaten

Sevilir canım bede eşimi hiç beyenmemistim ama şimdi 4. Cocuguma hamileyim. Bazen ona bakıp Allah iyiki onu bana yazmış diyorum.

İlk başta körkütük aşık olmasan bile bir etkileşim olmalı
Elektrik şart :)

Hoslanmadigimla gorusmezdim.goruşuyorsam sevebilirim demektir.
Benim için önemli olan iki arkadaş gibi iyi anlasabilmek.Evlenince aşkın bitsede arkadaşin yanına kar kaliyor.

Sevilir canım bede eşimi hiç beyenmemistim ama şimdi 4. Cocuguma hamileyim. Bazen ona bakıp Allah iyiki onu bana yazmış diyorum.
Sizin gibi örnekleri duyunca ümitleniyorum. Belki ileride evlenirsek bende derim iyi ki evlendim bununla diye .
İlk başta körkütük aşık olmasan bile bir etkileşim olmalı
Elektrik şart :)
O etkileşimi de kendi yapacak hareketleriyle bende gözümü kapatıp evet diyeceğim ona
Hoslanmadigimla gorusmezdim.goruşuyorsam sevebilirim demektir.
Benim için önemli olan iki arkadaş gibi iyi anlasabilmek.Evlenince aşkın bitsede arkadaşin yanına kar kaliyor.
olabilirliği olduğu için fırsat veriyorum. Zamanla ne olur bilmem .

Ben de ilk tanıştığımız gün arkadaştan öteye gidemeyeceğimiz konusunda çok emindim... Sonra 3 yıl sevgili olduk, 3 yıldır da evliyiz.. Hayatımda yaptığım en doğru seçimdir eşim..

Isınıp ısınamayacağını hissedersin Zaten , ama bu çocuk sende negatif bence , baksana aldığı gümüş hediye bile hoşuna gitmemiş... Sen de azıcık bile kıpırdama olsaydı çok mutlu olurdun ... Bence düşünceli bile bir çocuk , ben sekiz ay biriyle görüştüm bir çöp dahi görmemiştim

2-3 defa gorustuyseniz hala bir sey yoksa bence olmama ihtimali daha yuksek

Arkadaşlıklar aşka dönüşebiliyor. Ben de eşimle çok iyi arkadaşken aşık olup evlendik. Ama evlenip sonrasında aşık olunmaz bence aksine evlenince aşklar bitiyor yada şekil değiştiriyor. Ama ben mantık evliliğinden yanayım sevgi saygı uyum olsun yeter diyorsan sen bilirsin.

sonradan sevme, eski zamanlarda kaldı. olmaz boşuna görüşme. gümüş mevzusunu anlamadım altın alsa oluru var mıydı?

Kaç kere görüştünüz, 1-2 kez görüşmek az gelmiş olabilir. Biraz daha görüşün, beraber vakit geçirmekten zevk alıyor musunuz ? Tek sorun fiziksel beğeniyse biraz beraber vakit geçirmenizi öneririm. Henüz adı konmamış bir ilişkide çıkıp da altın, pırlanta almak kabalık olur zaten, adam muhtemelen bir hediye almak istedi aklına da bu geldi. Burma bilezik alıp kolunuza taksa da öküz derdik.

Tanidikca bir insan tabii ki sevilebilir. Hem de cok sevilebilir. Kopek gibi aşık bile olunabilir
Ama sevmeden evlenmek olmaz. Sans verecekseniz verin, tanıyın severseniz evlenin. Sevme isini evlilik sonrasına bırakmayın, sevmeyebilirsiniz de cunku.

Hem cocugu sevmiyorsunuz hem altin bekliyorsunuz. O da ayri konu.

Kızlar şimdi çocuklayım ama arkadaş gibi görüyorum ya. Evlilik düşününce hemen yüzüm düşüyor oyyy ben oyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…