Sonradan sevilir mi

Keske sen biraz olsaydin da diyebilirsin. Sana gore kisa olan, baskasina gore uzun olur. Bunlar aslinda bakman gereken kistaslar degil. Boya onem veriyorsan bastan, benden kisa deyip kestirip atmaliydin. Bosver sen bu isi.
İnsanın sevmediği ot başında biter hesabı istemeğim tiplerin hepsi beni buluyor. Ya ısınırsam diye hep kestirip atmıyorum.

Evlilik olsada zor yürür.. Kalp ısınması şart, heyecan şart.. Mecburi bir evlilik olur.. Çocukta olursa hiç çıkamazsın işin içinden.. Gümüş hediyede neymiş..:)))napsın yaklaşmaya çalışıyor :)) buluşurken insanların görmesinden rahatsız oluyorsan.. Yarın öbürüne nasıl elini tutup koluna girip gezeceksinn..? Bizim eski bir aile dostumuz.. Yakışıklı, boylu bir adamdı..görücü usulü bir kızla evlendi.. Çoluğu çocuğunda oldu.. Başka bir tanıdığımıza.. karısından utandığını, yanında yürümek bile istemediğini söylemiş çokk acı.. Kadın içinde, erkek içinde.. Üzülmüştük

Bende o çocuğun durumdayım kibirliliğimden mi kaynaklanıyor neden böyle oluyor bilmiyorum. Mantığım duygularımın önüne geçemiyor. İlla sevmem lazım heyecanlanmam lazım. Değiştiremiyorum yapımı belki zamanla severim ısınırım diyorum ama ne bileyim .

Hayayimda bu hatayi bir kez yaptim, bin pisman oldum. Cok pesimden kosmustu bir sans verip birkac kez gorustum sonra kurtulana kadar akla karayi sectim. En basta bir his yoksa sonradan olusacagina pek ihtimal vermiyorum.

Sadece ilk görüşmeden sonra bunu yazsaydınız belki zamanla değişir hisleriniz derdim ama birkaç kez görüşmüşsünüz, ki muhabbetine bile çok iyi demiyorsunuz eh işte yoklukta gider modundasınız. Bu durumda ben olsam devam etmezdim, bence siz de eh işteyle yetinmekten fazlasını hak ediyorsunuz. Ama siz bilirsiniz.
Şunu da demeden geçemeyeceğim, değerini hediyenin pahasıyla ölçen insanları hiç anlamamış ve kabullenememişimdir. Size altın alsaydı oo iyi deyip ısınacak mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…