Sonradan sevilir mi

İyi de bonkör olmak başka, söylediğiniz başka bir şey. Herkesin maddi durumu farklı sonuçta. Kimine göre yakut, zümrüt, pırlanta bonkör, kimine göre ufak bir gümüş kolye de bonkör. Değer verdiğimi göstermek için kocamın üstüne araba mı alayım ne yapayım?

Asıl sorunuza gelecek olursak da sonradan insan sevilmez bence. İlk gördüğünde ya da bu yola ilk girdiğinde gönlün kıpırdanmadıysa bir daha zor. Evlilik de sevilmeyen insanla çekilecek çile değil. Ben çok severek evlendim, hala da çok seviyorum kocamı ama bazen "nerden evlendim, evlilik ne biçim bir şey, ne güzel yaşayıp gidiyordum" diyorum yani. Diğer bir noktada da hiçbir şey hissetmediğin adamla sevişemezsin, her gün tecavüze uğradığını hissedersin. Boşver çevreyi. Olmaz bu adamdan.

Zamanla kalbim çarpar mı ona bakacağım şimdi . Normalde kestirip atan bir tiptim ilk defa birinde bu kadar kararsız kaldım . İki ucu b. Değnek misali çaresizim.

Bende sevmek sevilmek istiyorum karşıma çıkmadı her yönüyle istediğim kişi . Tipi hoşuma gitse huyu hiç iyi olmuyor özellikle güzel bayan düşkünü oluyorlar .ki böyle bir insanla da ben yapamam . Çaresizim anlayacağın . Ama Benim bi arkadaşım vardı bana sürekli aşık olmak istiyorum derdi. Nişanlandı Hale'n aşık olmak istiyorum derdi . Evlendi yine aşık olmadı kocasına . Kocası ile birşeyler paylaştıktan sonra çocuğun arkadaşıma karşı iyi anlayışlı davranışlarını gördükten sonra kız şimdi kocamı çok seviyorum diyor.bende mi öyle olacağım acaba

Günaydın..
Yazmadan geçemedim.

Benim eşim tip olarak normalde çokta hoşlanacağım biri değildi..

Konuşmaya başladığımızda arkadaslarım sacmalama vs dedi..

Bende cok ciddiye alarak başlamadım zaten konusuyordum daha da yasım cok büyük değildi..

Biz konuştukça bana o kadar şevkatli , dürüst, esprili geldi ki zamanla umursamayan ben adamın peşinde pervane oldum ..

Sonra kaşı gözü yüzü daha da güzel gelmeye başladı gözüme , ondan baska bişey düşünemez oldum ..

7 sene sevgililik , 1 yıla yaklaşan evliliğimiz var şu an

Evet huyu güzelse zamanla çirkinde olsa dünyanın engüzel insanı gibi oluyor . Sadece zamana ihtiyacım var Allah bozmasın mutluluğunuzu

Sevmediğin adamın her gece sana dokunmasına nasıl izin vereceksin?
Mide bulantısı ilacı mı kullanacaksın?
Yapma nolur böyle belki ile soru işareti ile evlilik mi olur?
Birbirinizi sevmezseniz bebeğinizi nasıl büyüteceksiniz?
Etraf sevgisiz, cani insanla dolu.
Hem adamın huyu suyu bile belli değil.
Mantığınızı asla anlamıyorum ya.

Evet huyu güzelse zamanla çirkinde olsa dünyanın engüzel insanı gibi oluyor . Sadece zamana ihtiyacım var Allah bozmasın mutluluğunuzu

Eskiler hep der huyu güzel olsun diye gençken umurunuzda olmuyor bu söz .
Hepimiz kıvançlar , Kenan'lar arıyoruz .

Ama kesinlikle güzel huyu hiç bir yakışıklılığa değişmem, sonuçta bu adamı yanımda süsleyip gezdirmek için almıyorum ..

Koca bi ömür sadece bibloyla geçmez

Teşekkür ederim , Allah sizede en güzelini nasip etsin

Eğer konuşması hoşunuza gdiyorsa seversiniz.

Bunaldım artık çevrenin ailenin evlen artık demesinden . Dedim gibi istediğim biri çıkmadı . Bu da baktım ısrarcı o yüzden yoksa çok meraklısı değilim bu çocuğun. Tanıdıkça severim belki hemen evlenmeyeceğim için .

Ya millet desin dursun sen güçlü ol.
Ne zaman istersem o zaman evlenirim de.
Napcan teyze aramızda mı yatcan ben evlenince de..
Millete dert olmuş birilerinin evlenmesi.

Ya millet desin dursun sen güçlü ol.
Ne zaman istersem o zaman evlenirim de.
Napcan teyze aramızda mı yatcan ben evlenince de..
Millete dert olmuş birilerinin evlenmesi.
İşe girememem de dert olmuştu çok şükür işim oldu çevrenin ağzını kapattım . Şimdi imtihanım bu yönde .Allah büyük .

belki ileride tanıdıkça seversem tipi benim gözüme görünmez .
Bu işin "BELKİ" si olmaz.
Evlilik,çocuk oyuncağı değil ki...
Karşındaki adama da yazık.
Zaten soğuk davrandığını, bazen mesajlarına bile cevap vermediğini söyleyip,altın bir hediye beklemen abesle iştigal.
Yine de incelik yapıp gümüş bir hediye almış.

Kac yasindasiniz ? eger karsima bu cocuktan daha farkli ve hos birileri cikar diyorsaniz bekleyin derim. sonucta bunun ilerisi varsa ilerde her ihtimalde ondan nefret edebilirsiniz.. yinede iyi dusunun

Hediyesi evlilik teklifi gibi manidar olduğu için evet ben altın olmasını bekledim çünkü çalışan biri ve bende çalışıyorum.
Sevmediğin biri için büyük beklentilere girmişsin. Nezaketen almış onu bulamayanlarda var

Kac yasindasiniz ? eger karsima bu cocuktan daha farkli ve hos birileri cikar diyorsaniz bekleyin derim. sonucta bunun ilerisi varsa ilerde her ihtimalde ondan nefret edebilirsiniz.. yinede iyi dusunun
Yaş 30 . Bu zamana kadar çıkmadı .
söylediklerinizde haklısınız yine incelik yapıp almış .

Bir insanla "belki ısınırım, zaman gectikce alısırım" diyerek bulusup, her bulusmada kendime "ay dur bakayım suralarda bir yerlerde belki bi hoslanma kırıntısı vardır" diye kurcaladıgım birinden hoslanmazdım ve alısmazdım. Cünkü sevgi-hoslantı bi insan bana denk diye "hoslanmam lazım" mantıgıyla hissedilebilen seyler degildir fikrimce.

Biraz zaman geçireyim olmadı ısınamadım devam etmem. Bizim çevrede benim yaşımda bekar kalan YÖK gibi o yüzden herhalde çok göze batıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…