- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 358
- Konu Sahibi istiklalll
-
Ben hediye konusunda bonkörüm sevdiğim bir kişi olursa arkadaşım da dahil olmak üzere onun mutlu olabileceği hediyeyi alır ve fiyatına da bakmazdım belki o yüzdendir benim beklenti içinde olmam. Çünkü kendim için bile küçük takı alırsam altınını alırım ki sonradan bozdurayımzarar etmeyeyim.Gelelim ısınma konusuna bana değer verdiğini görünce içim cız ediyor ama çocuk tip olarak beni tatmin eden biri tipte olmadığı için içim istemiyor . Ama belki ileride tanıdıkça seversem tipi benim gözüme görünmez .
Zamanla kalbim çarpar mı ona bakacağım şimdi . Normalde kestirip atan bir tiptim ilk defa birinde bu kadar kararsız kaldım . İki ucu b. Değnek misali çaresizim.İste doğru bir tespit. Sevenler bile değişiyor. Onlar o kadar sevip te doğuyorsa sen bastan soguksun zaten. Yani bunu sunun gibi dusun.
2 ayrı kapta su var biri kaynar su diğeri buzlu su. 15 dakika sonra hangisi daha sıcak olur.(bilimsel yanını bilmiyorum mantıksal olarak)
Sıcak su ilk zamana gore biraz soğumuş olsa bile diğeri ne gore daha sıcaktır.
Boşver milletin lafını sevmediğin adamla yaşayacak olan sensin. Ayni evde yasa ayni yatakta uyu bunlar zor isler sevgi ask elektirik olmadan olmaz. Kalbin pıt pıt çarpıyor mu ona bak
Bende sevmek sevilmek istiyorum karşıma çıkmadı her yönüyle istediğim kişi . Tipi hoşuma gitse huyu hiç iyi olmuyor özellikle güzel bayan düşkünü oluyorlar .ki böyle bir insanla da ben yapamam . Çaresizim anlayacağın . Ama Benim bi arkadaşım vardı bana sürekli aşık olmak istiyorum derdi. Nişanlandı Hale'n aşık olmak istiyorum derdi . Evlendi yine aşık olmadı kocasına . Kocası ile birşeyler paylaştıktan sonra çocuğun arkadaşıma karşı iyi anlayışlı davranışlarını gördükten sonra kız şimdi kocamı çok seviyorum diyor.bende mi öyle olacağım acabaİyi de bonkör olmak başka, söylediğiniz başka bir şey. Herkesin maddi durumu farklı sonuçta. Kimine göre yakut, zümrüt, pırlanta bonkör, kimine göre ufak bir gümüş kolye de bonkör. Değer verdiğimi göstermek için kocamın üstüne araba mı alayım ne yapayım?
Asıl sorunuza gelecek olursak da sonradan insan sevilmez bence. İlk gördüğünde ya da bu yola ilk girdiğinde gönlün kıpırdanmadıysa bir daha zor. Evlilik de sevilmeyen insanla çekilecek çile değil. Ben çok severek evlendim, hala da çok seviyorum kocamı ama bazen "nerden evlendim, evlilik ne biçim bir şey, ne güzel yaşayıp gidiyordum" diyorum yani. Diğer bir noktada da hiçbir şey hissetmediğin adamla sevişemezsin, her gün tecavüze uğradığını hissedersin. Boşver çevreyi. Olmaz bu adamdan.
Evet huyu güzelse zamanla çirkinde olsa dünyanın engüzel insanı gibi oluyor . Sadece zamana ihtiyacım varGünaydın..
Yazmadan geçemedim.
Benim eşim tip olarak normalde çokta hoşlanacağım biri değildi..
Konuşmaya başladığımızda arkadaslarım sacmalama vs dedi..
Bende cok ciddiye alarak başlamadım zaten konusuyordum daha da yasım cok büyük değildi..
Biz konuştukça bana o kadar şevkatli , dürüst, esprili geldi ki zamanla umursamayan ben adamın peşinde pervane oldum ..
Sonra kaşı gözü yüzü daha da güzel gelmeye başladı gözüme , ondan baska bişey düşünemez oldum ..
7 sene sevgililik , 1 yıla yaklaşan evliliğimiz var şu an
Evet huyu güzelse zamanla çirkinde olsa dünyanın engüzel insanı gibi oluyor . Sadece zamana ihtiyacım varAllah bozmasın mutluluğunuzu
Eğer konuşması hoşunuza gdiyorsa seversiniz.ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
Severim inşallah zamanla .önceden fazla görüşme şansı vermediğim için tam tanıyamadım . Bundan sonra bakacağım.Eğer konuşması hoşunuza gdiyorsa seversiniz.
Bunaldım artık çevrenin ailenin evlen artık demesinden . Dedim gibi istediğim biri çıkmadı . Bu da baktım ısrarcı o yüzden yoksa çok meraklısı değilim bu çocuğun. Tanıdıkça severim belki hemen evlenmeyeceğim için .Sevmediğin adamın her gece sana dokunmasına nasıl izin vereceksin?
Mide bulantısı ilacı mı kullanacaksın?
Yapma nolur böyle belki ile soru işareti ile evlilik mi olur?
Birbirinizi sevmezseniz bebeğinizi nasıl büyüteceksiniz?
Etraf sevgisiz, cani insanla dolu.
Hem adamın huyu suyu bile belli değil.
Mantığınızı asla anlamıyorum ya.
Bunaldım artık çevrenin ailenin evlen artık demesinden . Dedim gibi istediğim biri çıkmadı . Bu da baktım ısrarcı o yüzden yoksa çok meraklısı değilim bu çocuğun. Tanıdıkça severim belki hemen evlenmeyeceğim için .
İşe girememem de dert olmuştu çok şükür işim oldu çevrenin ağzını kapattım . Şimdi imtihanım bu yönde .Allah büyük .Ya millet desin dursun sen güçlü ol.
Ne zaman istersem o zaman evlenirim de.
Napcan teyze aramızda mı yatcan ben evlenince de..
Millete dert olmuş birilerinin evlenmesi.
Bu işin "BELKİ" si olmaz.belki ileride tanıdıkça seversem tipi benim gözüme görünmez .
Sevmediğin biri için büyük beklentilere girmişsin. Nezaketen almış onu bulamayanlarda varHediyesi evlilik teklifi gibi manidar olduğu için evet ben altın olmasını bekledimçünkü çalışan biri ve bende çalışıyorum.
Yaş 30 . Bu zamana kadar çıkmadı .Kac yasindasiniz ? eger karsima bu cocuktan daha farkli ve hos birileri cikar diyorsaniz bekleyin derim. sonucta bunun ilerisi varsa ilerde her ihtimalde ondan nefret edebilirsiniz.. yinede iyi dusunun
söylediklerinizde haklısınız yine incelik yapıp almış .Bu işin "BELKİ" si olmaz.
Evlilik,çocuk oyuncağı değil ki...
Karşındaki adama da yazık.
Zaten soğuk davrandığını, bazen mesajlarına bile cevap vermediğini söyleyip,altın bir hediye beklemen abesle iştigal.
Yine de incelik yapıp gümüş bir hediye almış.
Yaş 30 . Bu zamana kadar çıkmadı .
söylediklerinizde haklısınız yine incelik yapıp almış .
30 yaş dediğiniz nedir ki...Yaş 30 . Bu zamana kadar çıkmadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?