- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.146
- 548
- Konu Sahibi istiklalll
-
Altın almadı diye kızdınız mı,sevgiliniz bile değilken size değer verip hediye aldı diye sevindiniz mi,anlamadım.Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
Yorumları okumadim. Direk konuda yazan kisma cevap veriyorum. Ve tabii ki bu benim evliligim, bu benim hayatım.
Benim için aşk önemli değildir. Olmasa da olur. Geçici duygular için mantıksız evlilikler yapan insanlari hic bi zaman anlamadim. Bu yuzden benim olmazsa olmazlarimdan biri degildi aşk, hiç aşkı aramadim.
Aileler birbirine denkti, bana güven verdi, gözlerine baktigimda "bu adam bana da ilerde olursa çocuğumuza da iyi bir dayanak olur" dedim, en önem verdigim sey merhametti, o da gozlerinden akıyordu. Birde cok istiyordu benimle evlenmeyi :) neden olmasın dedim, 4 yılı gecti evleneli, yeni bebek bekliyoruz, cok da güzel oldu, hic pisman degilim. Sevmek de cok guzel ama sevilmek bambaska.
Dedigim gibi tamamen onceliklerinize bagli. Eger dizilerdeki aski ariyorsaniz, benim anlattığım hayat sizi tatmin etmeyebilir.
onu Allah bilir. Zaman gösterecek onu ama inşallah pişman olmam olursa da olmazsa da .Ya sevemezsen?
her kişiye göre değil o bence . Tam tersi de olabilir sen tam sevmeye başladın bu sefer çocuk senden soğuyor. Bilinmez bilemeyiz .hayırlısı olsun.sevilen biri her geçen gün daha çok sevilir. ama sevilmeyen biri zamanla sevilmez. sıfırı kaçla çarparsan çarp sonuç sıfırdır.
ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu. Dizilerde ki aşkı da istemiyorum .şimdi onunla yolda Yanyana yürümek bile heyecan vermiyor. Tam tersi kimse görmesin modundayım ama zamanla bu düşüncem değişir mi bilmem.Yorumları okumadim. Direk konuda yazan kisma cevap veriyorum. Ve tabii ki bu benim evliligim, bu benim hayatım.
Benim için aşk önemli değildir. Olmasa da olur. Geçici duygular için mantıksız evlilikler yapan insanlari hic bi zaman anlamadim. Bu yuzden benim olmazsa olmazlarimdan biri degildi aşk, hiç aşkı aramadim.
Aileler birbirine denkti, bana güven verdi, gözlerine baktigimda "bu adam bana da ilerde olursa çocuğumuza da iyi bir dayanak olur" dedim, en önem verdigim sey merhametti, o da gozlerinden akıyordu. Birde cok istiyordu benimle evlenmeyi :) neden olmasın dedim, 4 yılı gecti evleneli, yeni bebek bekliyoruz, cok da güzel oldu, hic pisman degilim. Sevmek de cok guzel ama sevilmek bambaska.
Dedigim gibi tamamen onceliklerinize bagli. Eger dizilerdeki aski ariyorsaniz, benim anlattığım hayat sizi tatmin etmeyebilir.
herşey karışıklı olacak diye bir şey yok ki. senin sevgin zamanla artar ama bir şey olur adam senden buz gibi soğur. yada ne kadar seversen sen adam aldatmıştır buz gibi soğursun.onu Allah bilir. Zaman gösterecek onu ama inşallah pişman olmam olursa da olmazsa da .
her kişiye göre değil o bence . Tam tersi de olabilir sen tam sevmeye başladın bu sefer çocuk senden soğuyor. Bilinmez bilemeyiz .hayırlısı olsun.
ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu. Dizilerde ki aşkı da istemiyorum .şimdi onunla yolda Yanyana yürümek bile heyecan vermiyor. Tam tersi kimse görmesin modundayım ama zamanla bu düşüncem değişir mi bilmem.
Evet haklısınız .herşey karışıklı olacak diye bir şey yok ki. senin sevgin zamanla artar ama bir şey olur adam senden buz gibi soğur. yada ne kadar seversen sen adam aldatmıştır buz gibi soğursun.
ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
özellikle evli kadınlar neden ısınamadıkları biriyle hala görüşüyo olsun anlamadım.
soru sorma şekliniz tuhaf. iletişim sorunu yaşıyosunuz galiba. istemediğiniz şeyi belli etmek yerine belirtmeyi deneyin.
özellikle evli kadınlar neden ısınamadıkları biriyle hala görüşüyo olsun anlamadım.
soru sorma şekliniz tuhaf. iletişim sorunu yaşıyosunuz galiba. istemediğiniz şeyi belli etmek yerine belirtmeyi deneyin.
Ben gümüş almasına şu yönde takıldım. Evlilik teklifi yerine geçiyor o hediye . Bu çocuk cimri mi acaba dedim hadi kendi cimri acaba bana da paramı harcatmaz mı diye bir önyargı oluştu. Gümüşe takılmamdaki sebep bu. Yoksa çok şükür kendim alıyorum her istediğimi.ne demek gümüş almış?! pırlanta, elmas dururken?!
tövbe estaa....
Ben gümüş almasına şu yönde takıldım. Evlilik teklifi yerine geçiyor o hediye . Bu çocuk cimri mi acaba dedim hadi kendi cimri acaba bana da paramı harcatmaz mı diye bir önyargı oluştu. Gümüşe takılmamdaki sebep bu. Yoksa çok şükür kendim alıyorum her istediğimi.
Ben gümüş almasına şu yönde takıldım. Evlilik teklifi yerine geçiyor o hediye . Bu çocuk cimri mi acaba dedim hadi kendi cimri acaba bana da paramı harcatmaz mı diye bir önyargı oluştu. Gümüşe takılmamdaki sebep bu. Yoksa çok şükür kendim alıyorum her istediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?