- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi istiklalll
-
O an ki psikolojim o beklenti içine girdi . Bilemiyorum belki siz olsanız sizde aynısını yaparsınız bilinmez . Ama maddiyata da çok önem vermem versem zengin koca peşine düşerdim.
Eşim hiç tip olarak düşüneceğim biri değildi çok sıradan biri gibi götünmüştü bana ama şuan çok seviyorum çok tatlı biri çıktı ilk götüşteki hoşlantı vs. inanmıyorum ben hiçÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
Hediye kolye idi. Bilemiyorum kafam karışık sevipte sonradan huyu körü olup da soğumak da var. İhtimaller ihtimaller.kafam karışık .Öncelikle şu hediye meselesini çok saçma buldum. Adam iyi niyetli bir şey yapmış kabul etmezsin diye. Gümüş tektaşla evlilik teklif etmedi ya? Ne aldığını yazmamışsın. Soruna gelince Sonradan sevgi diye bir şey bence mümkün değil. Sadece akla yatkın tarafları var diye bir adamla evlenilmez. O zaman iyi bir arkadaşınla da evlenebilirsin ne farkı olur hayatındaki özel insandan? Bence hem aşk önemli hem de denklik. İkisinden de olmalı evlilikte. Zaten geçen yıllar aşkı sevgiye dönüştürüp eşleri hayat arkadaşı yapıyor. İlk yıllar o heyecanı, o kalp atmasını yaşamalısın eşinle. Eşlerin birbirine aşkı aradaki hassasiyeti de sağlıyor. Biz eşimle ne kadar tartışsak da sonu hep birimizin karşıdakine kıyamayıp yola gelmesiyle biterumarım bu güzel duyguyu yaşayabileceğin biri çıkar karşına. Yoksa ilerleyen yıllarda Evliliğinde mutsuz ve agresif olabilirsin. Onunla görülmek bile istemiyorum diyorsun, sen sevgi aşamasına bile gelmemişsin. Bence bu saatten sonra da aşk, heyecan vs olmaz. Uzatmaya gerek yok diyorum ben. Senin de, karşıdakinin de zamanına yazık.
ÖZellikle evli olan bayanlara sorum . İlk etapta ısınmadığınız biri ile Hale'n görüşmeye devam eder misiniz . Tip olarak hoşunuza gitmedi ama konuşması normal yani yanında sıkılmazsınız muhabbet çıkıyor yani. Sonra aileler arası denge de var sayılır ne benden aşağı ne benden yukarı birisi. Ben bu çocukla birkaç kez görüştüm ama bu görüşmelerim çocuk istedi diye oldu ben isteyerek gitmedim yani.
Not: çocuğa ben soğuk davranıyordum her mesajlarına cevap bile yazmıyordum . O yüzden midir bilmem bana takı almış aldığı takı da gümüş bi takı . Bu çocuk çalışan biri .bu durum sizce gayet normal mi
onu Allah bilir. Zaman gösterecek onu ama inşallah pişman olmam olursa da olmazsa da .
her kişiye göre değil o bence . Tam tersi de olabilir sen tam sevmeye başladın bu sefer çocuk senden soğuyor. Bilinmez bilemeyiz .hayırlısı olsun.
ne güzel Rabbim daim etsin mutluluğunuzu. Dizilerde ki aşkı da istemiyorum .şimdi onunla yolda Yanyana yürümek bile heyecan vermiyor. Tam tersi kimse görmesin modundayım ama zamanla bu düşüncem değişir mi bilmem.
Muhabbet ediyorsun ortak yanlarımız oluyor . Çünkü dengim gibi ne benden aşağı ne benden yukarı. Tip olarak ısınmadım boyu benden kısa . Keşke diyorum boyu biraz daha uzun olsa belki sevmeye çalışırım diyorum .Birine hic isinmasaydim sadece konusmasi normal diye gorusmeye devam etmezdim. Bu isler hatirla gonulle olacak isler degil ama biraz dahi isinmissan -ki bunu ancak sen bilebilirsin gorusmeye devam etmekte yarar var.
Ek olarak , Isinmadigin kisiyle muhabbet de edemezsin, sohbet akmaz yani sanirim az da olsa biraz isinmissin. Kestirip atma o zaman.
bununda muhabbeti iyi hatta onun yanında özgüvenim yükseliyor. Sadece tip olarak ısınamadım o da zamanla olur mu bilmem.Allah tamamına erdirsin sizindeBen de ısınmamıştım, çoğu şeyi batıyordu bir muhabbeti güzeldi. 3 yıl uzattım, şimdi onsuz yapamam..1 ay sonra düğünümüz var.
bana işte bununla evlenebilirim diyebileceğim biri çıkmadı bu zamana kadar . Bende mi sıkıntı var anlamadımSevmedigim biriyle gorusmem. Dunyadaki erkeklerin suyu cikmadi.
Muhabbet ediyorsun ortak yanlarımız oluyor . Çünkü dengim gibi ne benden aşağı ne benden yukarı. Tip olarak ısınmadım boyu benden kısa . Keşke diyorum boyu biraz daha uzun olsa belki sevmeye çalışırım diyorum .
bununda muhabbeti iyi hatta onun yanında özgüvenim yükseliyor. Sadece tip olarak ısınamadım o da zamanla olur mu bilmem.Allah tamamına erdirsin sizinde
bana işte bununla evlenebilirim diyebileceğim biri çıkmadı bu zamana kadar . Bende mi sıkıntı var anlamadım
Şimdiki gumuşler çok pahali.Altın ı kabul etmeyeceğimi düşündüğü için almamış ki doğru düşünmüş . Altın Almaması ise aklımda acaba cimri mi diye düşündürdü yoksa seven insana bi papatya bile kopartılıp getirilirse dünyalar onun olur.
Haklı olabilirsiniz .Iste diyorumya erkeklerin suyu cikmadi muhakkak seveceginiz biri cikar.
Sevmediginiz birini sevmek icin zorlamayin bence.
şimdi aklıma geldi . Bu çocuk benim doğumgünümü de sormuştu. Ama doğumgünüm gelince bana mesaj ya da arayarak Doğumgünümü kutlamamıştı. Sonuçta bu çocuk beni ikna etmeye çalışıyor değil mi . Unutmuştum bu detayı nereden aklıma geldiyseŞimdiki gumuşler çok pahali.
Cok ince eliyorsunuz
Evlilik bir kumar zaten
altin almasi cok cok abes olur beklemek kadar diger konunuza gelirsek benim icin tip onemli ama yeterli drgilBen görüşmezdim, zamanla alışırım nasılsa diye evlilik yapılmaz, mantık evliliği yapılacaksa onu bilemem.
Hediye alması gerekmiyor daha aranızda bişey yokken, içinden gelmiş heralde.
Ama siz beğenmemişsiniz sanırım altın mı beklerdiniz?
Yeni tanıdığı birine altın alması saçma olurdu bence.
ortada hol yok yumurta yok dogum gununuzu unutmus olabilir anlil burc uyumu icin sormustur bu kadar beklenti icinde olmak ama karsiliginda bir sey vermem olayi neden madem ciddi dusunmuyorsunuzHaklı olabilirsiniz .
şimdi aklıma geldi . Bu çocuk benim doğumgünümü de sormuştu. Ama doğumgünüm gelince bana mesaj ya da arayarak Doğumgünümü kutlamamıştı. Sonuçta bu çocuk beni ikna etmeye çalışıyor değil mi . Unutmuştum bu detayı nereden aklıma geldiyse
Bana karşı ilgisi hoşuma gider belki severim diye düşündüm. Aslında hata bende bu kadar beklenti içine girmemek lazım . Akışına bırakmak gerekir zaman insana neler getirir bilinmezortada hol yok yumurta yok dogum gununuzu unutmus olabilir anlil burc uyumu icin sormustur bu kadar beklenti icinde olmak ama karsiliginda bir sey vermem olayi neden madem ciddi dusunmuyorsunuz
evet biraz oyle biraz da insanin kendini bilmesi lazimBana karşı ilgisi hoşuma gider belki severim diye düşündüm. Aslında hata bende bu kadar beklenti içine girmemek lazım . Akışına bırakmak gerekir zaman insana neler getirir bilinmez
Keske sen biraz olsaydin da diyebilirsin. Sana gore kisa olan, baskasina gore uzun olur. Bunlar aslinda bakman gereken kistaslar degil. Boya onem veriyorsan bastan, benden kisa deyip kestirip atmaliydin. Bosver sen bu isi.Muhabbet ediyorsun ortak yanlarımız oluyor . Çünkü dengim gibi ne benden aşağı ne benden yukarı. Tip olarak ısınmadım boyu benden kısa . Keşke diyorum boyu biraz daha uzun olsa belki sevmeye çalışırım diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?