Sonradan sevilir mi

Yazdıklarımın hepsini okumadınız galiba , okusaydınız sormazdınız. Diyorum ki o araştırmış beni sormuş birkaç kez de görüştük ona kalsa hemen evlenecek çocuk aceleci . Vallahi bunu başkası anlatsa belki inanmazdım ama çocuk aceleci anlatabildim mi . Hatta ilk görüşmede beni aile yakınının düğününe götürmeyi bile teklif etti ben gitmedim .
Ayrıca hediye manidardı ben sordum ona bu hediye ne anlama geliyor diye . Kendisi dedi evlenmek niyetindeyim diye. Hadi hayırlısı
 

valla senin o davranışlarına ve hareketlerine rağmen hala evlilik niyetindeyse sen bunu kaçırma bence
 
Bence sonradan sevilebilir. Ama elbette garantisi yok. Sevmeden evlenip "belki severim" denmez fakat taniyip, vakit gecirip severseniz evlilik karari alabilirsiniz. Birisini tanimak uzun bir surec, sevmek de tanimakla olan bir sey. O ilk goruste asklar falan genelde cabuk sonen bir balon oluyor.
 
Sevgi olmadan evlilik olmayacagina inananlardanim ben
Acikcasi sevmedigim adamla ayni yataga giremem , sevgisiz sevisme isi bana ters
Ilk goruste asik olmazsiniz ama zamana birakirsiniz cikarsiniz , gorusmeye devam edersiniz baktiniz hala sevemiyorsaniz ayrilirsiniz
 
zamanla sevebilirsin de sevmeyebilirsin de... ama görüşme sürecini uzat. aceleye getirme. 6 ay görüş için hiç ısınmassa yapamam dersen evlenme.
bence karşıdaki insanın huyu güzelse sevilir, için de ısınır bunu zamanla anlayabilirsin. huyu kötüyse baştan çok elektrik alsan bile sonradan nefret edersin. birde iyi araştırmak lazım iş yerinden akrabalarından komşularından annesi babasını ve çocuğu sorun herkes iyi derse öyle devam ettirin. herkesin iç rahatlığıyla çok iyi dediği insanlar huyu suyu iyi insanlar oluyor genelde. araştırmadan sakın kimseyle evlenme
 
gümüş tektaş alıp benimle evlenirmisin demedikten sonra takılacak bir durum değil. ilk etapta gümüş alması bile incelik bence. yemeğe gittiniz mi hiç? hesabı öderken falan yüz ifadesi nasıldı ya da senden bekliyormuydu
 
Hesabı kendi ödeme taraftarı. Hatta bana diyor ben ödeyeceğim diye. bende diyorum bir dahakini ben ödeyeceğim diye öyle anlaşıyoruz . Zaten daha tanışma aşaması olduğu için masayı donatmıyoruz . Ya içecek içiyoruz ya da tek tip yiyecek.
 
Beni araştırmış komşumun tanıdığı çıkmış komşum bana dedi . İyi çocuktur kefilim diyince zaten konuşmaya başladım ilk görüşmede elektrik alamadım. Birkaç kez yine dış görünüşünden etkilenmedim ama aile yapısı ve kendini onun yanında kasmadan konuşmam bile acaba sevebilir miyim soru işaretini doğurdu.
 
O işler hiç belli olmuyor ben de eşimle tanıştıgımda sevmiyordum hatta ilk teklifini reddettim ama aynı huyu suyu iyi diyerek fırsat verdim nişanlana kadar öyle aşık gibi degildim bir nev, görücü usulu gibi ne zaman nişanlandık o uzaga gitti o zaman sevdiğimi anlamıştım.Not:Eşime basta anlaştık sevemezsem hemen kendimizi kaptırmayalım anlaşırız olur anlaşamayız olmaz diye.
 
Denemekte fayda var biraz daha görüşebilirsiniz yalnız işi çok ileri goturmeyin. Zamanında bende çok yakın bir arkadaşımın abisiyle görüştüm ilk görüşmede hoslanmadigim halde kıza ayıp olmasın çocuk üzülmesin diye bir süre devam ettirdim belki severim diye ama baktım iş büyümeye başlıyor evlilik lafları açıldı ve hala hicbirsey hissetmiyorum bende bitirdim. Arkadaşımla da bagimiz koptu tabii:) ben denedim gerçekten ama sevemedim olmadi.
 
devam et görüşmeye ama söz nişan işini aceleye getirme için ısınana kadar görüş sonra ciddi adımlar at derim ben
 

Ben çocuğa ayıp olmasın diye değil de acaba ısınır mıyum sever miyim diye görüştüm. Çünkü ahını almaktan korkarım.hala da ısınamadım zaman ne gösterirken bilinmez .
 
Vallahi ısınamadığınız birinden gümüş takı aldınız diye üzülmeniz de garip.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…