- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
Yazdıklarımın hepsini okumadınız galiba , okusaydınız sormazdınız. Diyorum ki o araştırmış beni sormuş birkaç kez de görüştük ona kalsa hemen evlenecek çocuk aceleci . Vallahi bunu başkası anlatsa belki inanmazdım ama çocuk aceleci anlatabildim mi . Hatta ilk görüşmede beni aile yakınının düğününe götürmeyi bile teklif etti ben gitmedim .tatlım ne evlilik teklifi yahu? siz o boyuta geldiniz mi ki?
"çocuga ısınamadım, begenmiyorum, istemeden yanına gidiyordum, çok soğuk davranıyorum....." bunlar senin sözlerin. bu durumda kim neden sana evlilik teklifi ile gelsin?
bütün bunlara rağmen çocuk yine de gönlünü almak, kalbini kazanmak için hediye almış. burada düşünmen gereken şey ne aldığı değil, tüm bunlara rağmen eyvallah demek yerine hediye almış olması.
anlatabildim mi?
Yazdıklarımın hepsini okumadınız galiba , okusaydınız sormazdınız. Diyorum ki o araştırmış beni sormuş birkaç kez de görüştük ona kalsa hemen evlenecek çocuk aceleci . Vallahi bunu başkası anlatsa belki inanmazdım ama çocuk aceleci anlatabildim mi . Hatta ilk görüşmede beni aile yakınının düğününe götürmeyi bile teklif etti ben gitmedim .
Ayrıca hediye manidardı ben sordum ona bu hediye ne anlama geliyor diye . Kendisi dedi evlenmek niyetindeyim diye. Hadi hayırlısı
Sevgi olmadan evlilik olmayacagina inananlardanim benSıkıntı şurada ben arkadaş gibi görüyorum o acele ediyor yarın evlenelim desem hemen evlenmek istiyor neden böyle yapıyorsa . Beni çevreye tanıdıklarına sormuş o onun için yeterliymiş . Öyle söylüyor kendisi. Ben ise doğru düzgün tanımıyorum .hatta buluşurken kimse görmesin modundayım sevgili sanmasınlar diyeçünkü ben Hale'n tanıma evresinde olduğumu düşünüyorum.
Siz evli misiniz ? Evliyseniz aşk evliliği mi yaptınız mantık evliliği mi?
Size yazarken cümlelerime dikkat edeceğim
zamanla sevebilirsin de sevmeyebilirsin de... ama görüşme sürecini uzat. aceleye getirme. 6 ay görüş için hiç ısınmassa yapamam dersen evlenme.Basiretim mi kapalı bilmiyorum.karşıma evet bununla olabilir diyeceğim kişi çıkması. Yaşımda geçiyor sırf çevre baskısı yüzünden bu çocukla görüşmeyi düşünüyorum. Bu çocukta dediğim gibi aile yapıları bizim gibi ve çocuğa rahat rahat herşeyi söylüyorum .Artık evlen yaşın geçti vs laflarını artık duymak istemiyorum. Zamanla vakit geçirdikçe sever miyim acaba . Çünkü evlenince bayağı değişen evliliklere şahit olduk.
gümüş tektaş alıp benimle evlenirmisin demedikten sonra takılacak bir durum değil. ilk etapta gümüş alması bile incelik bence. yemeğe gittiniz mi hiç? hesabı öderken falan yüz ifadesi nasıldı ya da senden bekliyormuyduBen gümüş almasına şu yönde takıldım. Evlilik teklifi yerine geçiyor o hediye . Bu çocuk cimri mi acaba dedim hadi kendi cimri acaba bana da paramı harcatmaz mı diye bir önyargı oluştu. Gümüşe takılmamdaki sebep bu. Yoksa çok şükür kendim alıyorum her istediğimi.
Hesabı kendi ödeme taraftarı. Hatta bana diyor ben ödeyeceğim diye. bende diyorum bir dahakini ben ödeyeceğim diye öyle anlaşıyoruz . Zaten daha tanışma aşaması olduğu için masayı donatmıyoruz . Ya içecek içiyoruz ya da tek tip yiyecek.gümüş tektaş alıp benimle evlenirmisin demedikten sonra takılacak bir durum değil. ilk etapta gümüş alması bile incelik bence. yemeğe gittiniz mi hiç? hesabı öderken falan yüz ifadesi nasıldı ya da senden bekliyormuydu
Beni araştırmış komşumun tanıdığı çıkmış komşum bana dedi . İyi çocuktur kefilim diyince zaten konuşmaya başladım ilk görüşmede elektrik alamadım. Birkaç kez yine dış görünüşünden etkilenmedim ama aile yapısı ve kendini onun yanında kasmadan konuşmam bile acaba sevebilir miyim soru işaretini doğurdu.zamanla sevebilirsin de sevmeyebilirsin de... ama görüşme sürecini uzat. aceleye getirme. 6 ay görüş için hiç ısınmassa yapamam dersen evlenme.
bence karşıdaki insanın huyu güzelse sevilir, için de ısınır bunu zamanla anlayabilirsin. huyu kötüyse baştan çok elektrik alsan bile sonradan nefret edersin. birde iyi araştırmak lazım iş yerinden akrabalarından komşularından annesi babasını ve çocuğu sorun herkes iyi derse öyle devam ettirin. herkesin iç rahatlığıyla çok iyi dediği insanlar huyu suyu iyi insanlar oluyor genelde. araştırmadan sakın kimseyle evlenme
O an ki psikolojim o beklenti içine girdi . Bilemiyorum belki siz olsanız sizde aynısını yaparsınız bilinmez . Ama maddiyata da çok önem vermem versem zengin koca peşine düşerdim.Altin beklemekmi? Ne kdr maddiyata onem veren birisiniz.
devam et görüşmeye ama söz nişan işini aceleye getirme için ısınana kadar görüş sonra ciddi adımlar at derim benBeni araştırmış komşumun tanıdığı çıkmış komşum bana dedi . İyi çocuktur kefilim diyince zaten konuşmaya başladım ilk görüşmede elektrik alamadım. Birkaç kez yine dış görünüşünden etkilenmedim ama aile yapısı ve kendini onun yanında kasmadan konuşmam bile acaba sevebilir miyim soru işaretini doğurdu.
Dediğiniz gibi yapacağım . Aceleye getirmeyeceğim . Birde fazla naz aşık usandırıyormuşdevam et görüşmeye ama söz nişan işini aceleye getirme için ısınana kadar görüş sonra ciddi adımlar at derim ben
Denemekte fayda var biraz daha görüşebilirsiniz yalnız işi çok ileri goturmeyin. Zamanında bende çok yakın bir arkadaşımın abisiyle görüştüm ilk görüşmede hoslanmadigim halde kıza ayıp olmasın çocuk üzülmesin diye bir süre devam ettirdim belki severim diye ama baktım iş büyümeye başlıyor evlilik lafları açıldı ve hala hicbirsey hissetmiyorum bende bitirdim. Arkadaşımla da bagimiz koptu tabii:) ben denedim gerçekten ama sevemedim olmadi.
Kadınları mutlu etmem çok zorVallahi ısınamadığınız birinden gümüş takı aldınız diye üzülmeniz de garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?