• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonradan sevmek

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.357
498
37
Iliskiye veya evliliğe hiç sevmeden başlayıp sonradan seven var mı aranızda ? Veya Çevrenizde...varsa ne şekilde bu sevgi sağlandı kendiliğinden mi karşı tarafın çabalarıyla mi ?

her türlüsü olur.Mevzu niyettir.Tek taraflı olmaz bu işler.Her iki tarafın çabası ile olur.Oturup sevilmeyi beklemek,armut piş ağzıma düş demekten başka birşey değildir.emeksiz rahmet olmaz.Aşk ve sevgi de mucize beklenmez.

nikahtaki keramet dedikleri şey olsa gerek..

insan iyi olduktan sonra,nıye sevılmesın..
Peki bu ilişki veya evlilik bir taraf için zorakiyse ve bu iki kişi eski sevgililerse? Mümkün müdür

sevilmez gibi geliyor sadece kendini sartlıyorsun yada alıştığın için seviyormuşun gibi de olabilir.karışık durum:KK53:

Şunu bilmeceye çevirmeden açıklasan nasıl olur ? mümkün müdür ?
Mümkün tabi ama olayı daraltmak istemiyorum. Her türden ilişki tarzını merak ediyorum. Ne şekilde mümkün ne şekilde mümkün değil diye .böyle bir durumu yaşayan veya şahit ola var mı kumesini daraltmak istemiyorum

Mümkün tabi ama olayı daraltmak istemiyorum. Her türden ilişki tarzını merak ediyorum. Ne şekilde mümkün ne şekilde mümkün değil diye .böyle bir durumu yaşayan veya şahit ola var mı kumesini daraltmak istemiyorum

o zamanda istediğin cevabı alman çok zor.Kimse destan yazamaz ki...

Sen çoklu denklem çözümünü istiyorsun ama sokma bizi zora ve ne öğrenmek istiyorsan onu sor

Siz hiç görmediniz yani etrafınızda ?

gördüm eski evlilikleri halamı mesela evlenmeden 3 gün önce görmüş eşini oda nikah yapılacakmış onun için görmüş halam derki ne yapalım sevdik gitti der yani yapacak bir şey yoktu alıştı öyle olması gerekiyordu adı şimdiki aşklar sevgiler gibi olmasa da onların sevgisi de başka şekilde olmuş gitmiş.o yüzden bence sevmek gerekiyor sonradan zoraki oluyor olmak zorunda oluyor.öyle evlilikte nasıl yürü bilemiyorum

Back
X