- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.357
- 498
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu ilişki veya evlilik bir taraf için zorakiyse ve bu iki kişi eski sevgililerse? Mümkün müdürnikahtaki keramet dedikleri şey olsa gerek..
insan iyi olduktan sonra,nıye sevılmesın..
Peki bu ilişki veya evlilik bir taraf için zorakiyse ve bu iki kişi eski sevgililerse? Mümkün müdür
Mümkün tabi ama olayı daraltmak istemiyorum. Her türden ilişki tarzını merak ediyorum. Ne şekilde mümkün ne şekilde mümkün değil diye .böyle bir durumu yaşayan veya şahit ola var mı kumesini daraltmak istemiyorumŞunu bilmeceye çevirmeden açıklasan nasıl olur ? mümkün müdür ?
zorla Bi cacık olmazPeki bu ilişki veya evlilik bir taraf için zorakiyse ve bu iki kişi eski sevgililerse? Mümkün müdür
Peki bu ilişki veya evlilik bir taraf için zorakiyse ve bu iki kişi eski sevgililerse? Mümkün müdür
Siz hiç görmediniz yani etrafınızda ?sevilmez gibi geliyor sadece kendini sartlıyorsun yada alıştığın için seviyormuşun gibi de olabilir.karışık durum![]()
Mümkün tabi ama olayı daraltmak istemiyorum. Her türden ilişki tarzını merak ediyorum. Ne şekilde mümkün ne şekilde mümkün değil diye .böyle bir durumu yaşayan veya şahit ola var mı kumesini daraltmak istemiyorum
Mümkün tabi ama olayı daraltmak istemiyorum. Her türden ilişki tarzını merak ediyorum. Ne şekilde mümkün ne şekilde mümkün değil diye .böyle bir durumu yaşayan veya şahit ola var mı kumesini daraltmak istemiyorum
Siz hiç görmediniz yani etrafınızda ?