- 2 Ağustos 2015
- 47
- 33
- 18
- 46
- Konu Sahibi Duygudurumm
-
Cocuk babada mi kaliyor? Bana biraz bahane uyduruyor gibi geldi. Seven insan ne yapar eder bir yolunu bulur. İki cocugunuzun sorumlulugunu almak istemiyor olabilir mi?
Hayır onun çocukları annelerinde. Zaten biri 20 yaşında diğeri 12. Bakıma muhtac değiller yani. Söylediği şey çok kalp kırıcı aslında, Benim çocuklarım orada yalnızken ben başka çocuklarla aynı çatı altında kalamam dedi. Oysa isteseydi adı gibi biliyordu ki ben onun oğlunu da bagrima basardim. Korkak bir adama aşık olduysan bedelini boyle ödersin sanırımOnun da sizin de yanındq kalacak değil mi?Senin kız erkek?Çocukların birlikte kalmasını sprun ediyor belki .Ama onu baştan düşünecekti..
Kedi yavrusu sanırımSonucta 2 cocuk annesisiniz sonunu gormediginiz biseye devam etmemeniz tabiki anlasilir bisey.
Siz anne olarak evlenme riskini almisken o nasil alamamis anlamadim.
Onunkiler cocukta seninkiler ne?
Degmeyen bir insanla daha fazla vakit gecirmediginiz icin sukredin. Cocuklariniz sonradan mi oldu sanki ilk tanistiginizda da biliyordu cocuklariniz oldugunu.. Simdi evlilik lafi gecince bi bahaneler bi cabalar. Bosverin en iyisi sizi cocuklarinizla kabul edecek biri elbet cikacaktir karsiniza.Kedi yavrusu sanırım
2 yılımı, moralimi, duygularımı, aşka inancımı da çaldıBencede çocuğu bahane yapmışsınız iyi yapmışdınız zamanınızı çalıyormuş boşuna
Bazen acaba o mu haklı diye düşündüğüm de oldu. Onu kaybetmemek için hayat boyu sevgili olarak kalmaya da kendimi ikna etmeye çalıştım ama kendime saygi mi kaybettim. Çocuklarımın babası çoktan evlendi. Hemde düğün dernekle sanki ilk kez evlenir gibi, biz facebooktan gördük. Anne olunca sanırım yeni bir hayat kurmaya hakkımız yokValla çok benzer olay değilse de konuma bak istersen..Yaptığı saçmalık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?