sonu nasıl olur

oykumasil

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
75
2
286
Isparta
Kızlar 4 yıllık bir ilişkim vardır telefonda bitti ayrı şehirlerdeydik ben onun bulunduğu şehire gittim telefonda ayrılığı kabul etmedim bu arada tel numarasını değiştirdi ,arkadaşlar vasıtasıyla geleceğimi bildirdim gittim. O gelmesin karşılamam demiş ama ben gittim bekledim bekledim bekledim dönsün demiş dönmedim saatlerce bekledim o gelesiye kadar. Gelmek zorunda kaldı istemiyorum soğudum artık senden dedi.İstemiyorum dedi beni sevmiyormusun dedim emin değilim dedi.Ben bunları söylemek için geldim gidiyorum dedi bende beni burada yalnız mı bırakıyorsun dedim ama içim doldu kötü oldum oda ağladı yürüdük yürüdük banka oturduk tabi ben kendimi tutamıyorum nasıl sesli sesli hıçkırarak ağlayorum oda sıkıca sarıldı bana ağladık sımsıkı sarıldık sonra benim otobüs kalkcaktı otogara döndük orada ayrılma vakti gelince yüzüne baktım sonra bana sıımsıkı sarıldı bende ona sarıldım ayrılırken ellerimiz zor ayrıldı ama hiç arkama dönüp bakmadım öylece bitti ona hediye almıştım onu verdim o söz yüzüğü almıştı zamanında iade etmedim ben ayrılmak istemiyorum dedim acaba versemiydim ki ya da vermelimiydim? bizim ileride barışma durumlarımız olabilir mi kızlar yaa lütfen bişeyler söyleyin

Ben senin yerinde olsaydım böyle davranmazdım.sana gelme falan demiş sonuçta keşke gitmeseydin.ben olsam yüzüğü verirdim.olur da ilerde barışırsanız zaten yüzüğü sana geri verir.üzülme ama belki şuan aklında başka biri vardır.bence o yüzden sende şimdilik önüne bak.barışacağınız varsa barışırsınız zaten olayları akışına bırak bence sen de onu arama bundan sonra.benim fikrim bu.

senden ayrılmayı kafasına koymuş ve sana söylüyorsa seni kaybetmeyi göze almış ... bilmiyorum döner mi dönsede eskisi gibi olur mu ... ... hayırlısı olsun ....

bence sonu iyi gibi durmuyo. birden bire mi bitirdi peki, kavga falan mı ettiniz?

çok mu ağır, kaldıramayacağı şeyler söyledin bilemiyorum ama öyle bile olsa saatlerce garda bekletmeler, istemiyorum dönsün demeler, seven birinin yapacağı şeyler değil bence.

Karşılıklı hatalarımız vardı oda hatalarını kabul etti bende zor bir insansın dedi seviyorsan beklersin dedi bende bana garanti ver döneceğine dedim o da veremem dedi.

Canım bence ayrılmazsınız yani kısa bir süre sonra döner
neden mi
cünkü bir kere saglam bir gecmis var istesede her sey seni hatırlatır
sonra pek kavganız falan da yokmus zamanla güzel günleri hatırlar
gecici bir travma bence ya da ikinci secenek gecici bir gönül macerası var
ama nihayetinde icimden dönecekmis gibi geciyo
bence sen geri çekil ve hamleyi ondan bekle
tabi caktırmadan da haberlerini al nedeni neyse ona göre bir yol cizersin ama simdi sadece umursama

Arada onca yıl yaşanmışlıklar var seni orda yalnız başına bırakmamalıydı ne olursa olsun..telefon numarasını değiştirip,soğudum falan demesi acı ama bitmiş sanırım sevgisi..yüzüğü vermeliydin diyemem ben sana bu senin bileceğin bir şey seviyorsan zamana bırak..illa onunda sevmesi gerekmiyor senin onu sevmen için zaten ne kadar bırakta desek acı çekiceksin..zamanla bir şekilde geçicek.dönermi onuda Allah bilir dönsede sen kabul edebilecek misin?..

Canım bence ayrılmazsınız yani kısa bir süre sonra döner
neden mi
cünkü bir kere saglam bir gecmis var istesede her sey seni hatırlatır
sonra pek kavganız falan da yokmus zamanla güzel günleri hatırlar
gecici bir travma bence ya da ikinci secenek gecici bir gönül macerası var
ama nihayetinde icimden dönecekmis gibi geciyo
bence sen geri çekil ve hamleyi ondan bekle
tabi caktırmadan da haberlerini al nedeni neyse ona göre bir yol cizersin ama simdi sadece umursama

İnşallah dediğin gibi olur evet bu sefer zamana bıraktım ve geri çekildim ama işin açıkçası çok korkuyorum

birbirinize sarılarak ağlamalarınız ...4 senelik bi ilişkii kolay kolay bitemezz. Peki hiç mi sormadın canım neden bitiriyorsun diye ?

birbirinize sarılarak ağlamalarınız ...4 senelik bi ilişkii kolay kolay bitemezz. Peki hiç mi sormadın canım neden bitiriyorsun diye ?

Karşılıklı hatalarımız vardı ailevi nedenler falan oda kabul etti hatasını seni koruyamadım falan dedi zor bir insansın dedi yoruldum çok yoruldum dedi

keşke gitmeseydin ama aşkın peşinden koşmuşsun ama işe yaramıyor böyle şeyler canım. aynısını yapmştım bir zamanlar sonu hüsran tabikide. bir insan ya seviyordur ya sevmiyordur ortası yoktur bunun. bir insandan soguyunca ne yaşanmışlıkların değeri kalıyor ne yüzügün ne başka bişeyin.

Bak canım ne olursa olsun sevgilinin davranısları cok yanlıs
ama onun hesabını sonra sorarsı
anladıgım kadarıyla cok seviyorsun zaten yapacagını yapmıssın bundan sonra
ararsan bu gurursuzluk olur onu da bıktırır
bak kendi hayatımdan örnek vereyim esimle üni.de cıktık sonra aynen böyle nedensiz uzaklastı
ben ne yaptım yüzüne bile bakmadım bu sefer o kostu pesimden cünkü biliyordum ki ararsam kaybedecektim
simdi evliyiz ve masallah hala cok seviyoruz
ben hislerimde yanılmam güclü bir sevgi var olmasa bir erkek aglamaz
bekle sabirlı ol kazanacaksın

Bak canım ne olursa olsun sevgilinin davranısları cok yanlıs
ama onun hesabını sonra sorarsı
anladıgım kadarıyla cok seviyorsun zaten yapacagını yapmıssın bundan sonra
ararsan bu gurursuzluk olur onu da bıktırır
bak kendi hayatımdan örnek vereyim esimle üni.de cıktık sonra aynen böyle nedensiz uzaklastı
ben ne yaptım yüzüne bile bakmadım bu sefer o kostu pesimden cünkü biliyordum ki ararsam kaybedecektim
simdi evliyiz ve masallah hala cok seviyoruz
ben hislerimde yanılmam güclü bir sevgi var olmasa bir erkek aglamaz
bekle sabirlı ol kazanacaksın

Bizde üniversitede tanıştık mezun olduktan sonra ayrı şehirlerde devam ettik atanamayan öğretmenlerdeniz onunda vermiş olduğu sıkıntı var ama o kadar emek verdik ki bu ilişkiye ikimizde çok emek verdik bu şekilde olmamalıydı insallah dediğiniz gibi olur

sonu ne olursa olsun, yapacağın herşeyi bence gereksiz şekilde fazlaca yapmışsın.

o yüzden artık ne yapmalıyım gibi bir düşüncede olma, yapılacak bişey kaldıysa o yapmalı.

bunun rahatlığıyla bekle dicem ama bence beklememelisin de bilmiyorum.

ağlaması belki vicdan azabından, sevgisinden aşkından ağlayan adam her türlü iletişim yolunu kapatıp, başka şehirde otobüs garında seni saatlerce bekletmez.

bir saat önce beklemekten vazgeçseydin, gelmeyecekti

gece gece içini karatmak istemiyorum ama gördüğüm bu.

Bizde üniversitede tanıştık mezun olduktan sonra ayrı şehirlerde devam ettik atanamayan öğretmenlerdeniz onunda vermiş olduğu sıkıntı var ama o kadar emek verdik ki bu ilişkiye ikimizde çok emek verdik bu şekilde olmamalıydı insallah dediğiniz gibi olur

himm bak aynı zamanda meslektasız
bak iste atanamamak ne büyk stres o bile yetiyor aslında esimde 1 yıl beklemisti
zor günlerdi
umarım her sey gönlünce olur canım
yıpratma kendini olacagına varır aeo

sonu ne olursa olsun, yapacağın herşeyi bence gereksiz şekilde fazlaca yapmışsın.

o yüzden artık ne yapmalıyım gibi bir düşüncede olma, yapılacak bişey kaldıysa o yapmalı.

bunun rahatlığıyla bekle dicem ama bence beklememelisin de bilmiyorum.

ağlaması belki vicdan azabından, sevgisinden aşkından ağlayan adam her türlü iletişim yolunu kapatıp, başka şehirde otobüs garında seni saatlerce bekletmez.

bir saat önce beklemekten vazgeçseydin, gelmeyecekti

gece gece içini karatmak istemiyorum ama gördüğüm bu.

Haber yolladı 4 de otobüs var dönsün diye ben dönmüycem dedim benim arkadaşların yanına gittiğimi düşünmüş telefon gelmeyince herhalde arkadaşların yanında demiş ama aramamış sormamış tabi geldiğinde ben hastalanmıştım havada çok soğuktu ve saatlerce bekledim öksürükten ölüyordum ilaçlar falan aldı bana

Bence bitmez devam edersiniz sen yapacağını yapmışsın sıra onda hiçbir şey yapmadan seyret sadece, üstüne düşme, kendi hatalarını da düzeltmeye çalış bu arada ama illa ki dönecektir sabırlı ol 4 sene sonuçta dile kolay.

5 yıllık bir ilişkim vardı. Sizin gibi tüm üniversite hayatımi kapsayan. Ben mezun oldum ailemin yanına döndüm o ise okulu uzattı. Kpss ye girdim atama arefesinde tamda tercih döneminde küçücük bir tartışmadan bitirdi. Hem de mesajla. Numarasını değiştirdi. Kabullenemedim mesajla bitmesini. Sebep ne öğrenmek istedim. Kalktım onun şehrine gittim habersiz. Evine gittim ki ne goreyim meger başkası varmış. Ustelik de sonradan öğrendiğime gore ben o şehirden ayrılır ayrılmaz varmış o kız. Üstelik de beni biliyormuş. Bir süre beni oyalamışlar resmen. Şaka gibi. çok kötü zamanlar geçirdim ama şimdi çok mutluyum. İyi ki o zaman bunlar olmus da şimdiki sevgilimi tanimisim diyorum. Bir erkek bunca yıllık alışkanlığını bir anda terkedemez. En azından yerine baskasini koymadan. Sen önüne bak zamana bırak. Tabikİ canın acıyacak ama hicbir acı sonsuza dek sürmüyor. Birgün bir bakacaksın ki sadece anı olarak kalmış. Benim bazı durumlar farklıydı,o, yüzden atlatma sürecim biraz sancılı oldu ama şimdi çok mutluyum. Ve asla hatalarımı tekrar etmiyorum. Hayat da her aci bir ders.

Back
X