Kızlar 4 yıllık bir ilişkim vardır telefonda bitti ayrı şehirlerdeydik ben onun bulunduğu şehire gittim telefonda ayrılığı kabul etmedim bu arada tel numarasını değiştirdi ,arkadaşlar vasıtasıyla geleceğimi bildirdim gittim. O gelmesin karşılamam demiş ama ben gittim bekledim bekledim bekledim dönsün demiş dönmedim saatlerce bekledim o gelesiye kadar. Gelmek zorunda kaldı istemiyorum soğudum artık senden dedi.İstemiyorum dedi beni sevmiyormusun dedim emin değilim dedi.Ben bunları söylemek için geldim gidiyorum dedi bende beni burada yalnız mı bırakıyorsun dedim ama içim doldu kötü oldum oda ağladı yürüdük yürüdük banka oturduk tabi ben kendimi tutamıyorum nasıl sesli sesli hıçkırarak ağlayorum oda sıkıca sarıldı bana ağladık sımsıkı sarıldık sonra benim otobüs kalkcaktı otogara döndük orada ayrılma vakti gelince yüzüne baktım sonra bana sıımsıkı sarıldı bende ona sarıldım ayrılırken ellerimiz zor ayrıldı ama hiç arkama dönüp bakmadım öylece bitti ona hediye almıştım onu verdim o söz yüzüğü almıştı zamanında iade etmedim ben ayrılmak istemiyorum dedim acaba versemiydim ki ya da vermelimiydim? bizim ileride barışma durumlarımız olabilir mi kızlar yaa lütfen bişeyler söyleyin