Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

herkese selam en son yazılanları okuyordum negatşf sonuç görenler üzümesin lütfen ben üzülmiyorum çünki allaha şükür sağlıklıyızz yeniden deneriz. pozitifi görenlere ise allah sağlıkla sıhatle eline almayı nasip etsin diyorum.

birde sizlere bişey sormak istiyorum ben ankarada oturuyorum başkentte hast. tüp bebek yaaptırdım. ilk denemem aam olmadı. şimdi pazartesi ıspartaya taşınıyoruz ve gelip gitme sorunundan antalyaya gitmeyi düşündüm bugün özel antalya tüp bebek dr. kemal beyle görüştüm
tedavimi anlattım ve buradaki doktorumun adetin ikinci günü doğum kontrol hapı ile başlayalım yenidenn rahmi toparlayalım dediğini söledim antalyadaki de kemal bey yani bu ay bekle gelecek ay başlarız dedi kafam karıştı antalyaya giden varmı orada yaptıran kemal beye giden ne olur yardım edinnnnnnnnnnnnnnn

kafam karışıkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar yardım edın ya bugun transferın 11. gunu ve koyu kahve bı lekelenmem oldu acaba adet mı olcam yoksa normal mı bu ne oluyo ya ne olur yardım edınnnn

sankı adet olcam da olamıyo gıbıyım sancımda var kahverengı bı sıvı gelıyo

canım inşallah adet olmazsın ama adet olmaya başlarsan hemen doktorunu ara bir iğne yapıyorlar ve hemnen test yapıyorlar kanama duruyor 11 gün demişsin belli olur.aslında sende kan testi veya idrar testi yapabilirsin hakkında hayırlısı olsun

kızlar bu gun benı yanlız bıraktınız cok korkuyorum halen adet olmadım cok sancım var ve lekelen me devam edıyor yarın test yapcaz ve cok endıselıyım ınsallah bunlar tutunma belırtısıdır

kızlar bu gun benı yanlız bıraktınız cok korkuyorum halen adet olmadım cok sancım var ve lekelen me devam edıyor yarın test yapcaz ve cok endıselıyım ınsallah bunlar tutunma belırtısıdır

benim 7.gün lekelenme oldu ondan sonra geçti o da tutunma kanamasıymış...ama korkma 11. gün tutunanda duydum rahat ol stres yapma.yarın belli olur.bence tutunma kanamasıdır sakin ol.

canom bugun gıremedım ev ısı yaptımbıraz ama sımdı bende cok rahatsızım karnım nasıl sıstı anlatamam ohss denılen olay mı bu acaba,bende sastım kaldım bu cocuklar bızı mahvetmeden bı gelselerdı artık yoruldummmm.ama sen korkma tutunma lekesı derler gnelde kahverengı lekeye yarın ınsalh hayırlı bır gun olsun senın ıcın benm ıcınde karnımın sısınden nefes alamıyorum yaaaaa

canım benım galıba tutmadı lekeler artık ıyıce kırmızı ve sancıdan olucem neyse adresımı yazmıstım sana aldın mı bılmıyorum ama yıne yazayım eklersen sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…