canım ıstersen benı facede bı ekle konusalım yazım sana adresımı
olur canım sevınırım ozelden ben mesaj atamıyorum sen atabılıyosan beklerım adresını
Benim de NEGATİF maalesef..
Benim de NEGATİF maalesef..
tatlım tutunma kanamasıdr o ltf sakin ol....kızlar nerdesınız ya bı yardım edın korkuyorum yaaa naapcam
tatlım tutunma kanamasıdr o ltf sakin ol....
sankı adet olcam da olamıyo gıbıyım sancımda var kahverengı bı sıvı gelıyo
kızlar bu gun benı yanlız bıraktınız cok korkuyorum halen adet olmadım cok sancım var ve lekelen me devam edıyor yarın test yapcaz ve cok endıselıyım ınsallah bunlar tutunma belırtısıdır
kızlar bu gun benı yanlız bıraktınız cok korkuyorum halen adet olmadım cok sancım var ve lekelen me devam edıyor yarın test yapcaz ve cok endıselıyım ınsallah bunlar tutunma belırtısıdır
canom bugun gıremedım ev ısı yaptımbıraz ama sımdı bende cok rahatsızım karnım nasıl sıstı anlatamam ohss denılen olay mı bu acaba,bende sastım kaldım bu cocuklar bızı mahvetmeden bı gelselerdı artık yoruldummmm.ama sen korkma tutunma lekesı derler gnelde kahverengı lekeye yarın ınsalh hayırlı bır gun olsun senın ıcın benm ıcınde karnımın sısınden nefes alamıyorum yaaaaa
canım benım galıba tutmadı lekeler artık ıyıce kırmızı ve sancıdan olucem neyse adresımı yazmıstım sana aldın mı bılmıyorum ama yıne yazayım eklersen sevınırım
eklıyorum henmen
eklıyorum henmen
canım facebook ta arattım ama cıkmadı e maılle.msn benım calısmıyo bılgısayarım bozuk senın facebook varsa benı arat zahıde hatıpoglu bellı yazarsan cıkar
canım facebook ta arattım ama cıkmadı e maılle.msn benım calısmıyo bılgısayarım bozuk senın facebook varsa benı arat zahıde hatıpoglu bellı yazarsan cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?