Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

kızlar sonuçlarınızı almadınızmı hadi pozitifli günler beklıoruzz

aldık cnm koca bir sıfır, negatif
ben bi daha drların ve embriyologların oyuncağı olmak istemiyorum
3.denemem de olumsuz
bir senedir bu işle uğraşıyorum bi daha denemeyi düşünmüyorum

banucum üzülme nolur bende 3 gündür gözyaşı döküyorum ama çözüm olmuyo..sakın vazzgeçme ümidini yitirme bizde anne olucaz bir gün ama bugün değilmiş ben inanıyorum (ağladığımız kadar güldürücek yüceRABBİM bizi)

ço teşekkürler canım ben herşeyin doğal yollarla olmasından yanayım
bundan sonraki tek inancım Allah verirse olur, vermezse de olmaz, ne olacağına ne de olmayacağına başka hiçbişeye inanmıyorum..
Ama tüp bebek merkezlerinden aşırı şekilde soğudum.

canım banucum uzulme ınsallah bır gun yuzun gulecek bebegını kucagına alacaksın ve sakın vazgecme denemeye devam ben bugun dayanamayıp test yaptırmayı dusunuyodum ama cesaret edemedım beklıcem artık 1 kasımı zaten ıkı gun kaldı

aldık cnm koca bir sıfır, negatif
ben bi daha drların ve embriyologların oyuncağı olmak istemiyorum
3.denemem de olumsuz
bir senedir bu işle uğraşıyorum bi daha denemeyi düşünmüyorum

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilimiyorum allah sabır versin lüften umudunu yitrme.maddi imkanımız olduğu sürece denemek zorundayız. biraz ara ver canım sonra kenddini ne zamaniyi hissedersen tekrardan başla canım.inş canım bizlerde anne olacağız.

bugun test yaptıracaktım ama ne ben nede esım cesaret edemedık galıba bır kasımı beklıcez yapacak bır sey yok umudum da yok cunku hıc bır belırtım yok neyse sonuca ıkı gun kaldı nasıl olsa gorcez artık ne oldugunu

Yani bu tamamen senle ilgili aslında ben belki de olmayacağını hissetmiştim ondan erteledim son güne kadar, sen kafana koyduysan belki vardır bi hayır yaptır,inşallah olumlu çıkar..kötü düşünme benim yüzümden, kısmet işte.

kaçıncı denemendi deniz.
üzülme diyemicem çünkü çok sinir bozucu bi durum

denızcım uzlme demek bos bılıyorum ama yapacak bırsey yok bır daha denersın tutana kadar denersın ne yapalım rabbım demekkı ugrasmamızı ıstıyor sen gonlunu ferah tut ve kendını bıran once toparla bır daha kı denemen de ınsallah sevınclı haberler vereceksın bıze

tuba bende senı merak edıyodum demek yaptıramadın,yaa belırtıye baglama bence belırtısı olmadan hamıle kalan bısuu ınsan var sonucta.hakkımızda hayırlısı olsun bende bazı agrılar fln var goguslrım buyudu sankı ama bu da kesın oldu demek degılkı belkı ılaclardan belkı gercekten adet olcam ondan bende nasıl beklıyorum 1 kasımı ama bır yandan da cok korkuyorum kan vermeye bı umutta olsa var ıcımde dıyorum ya hepten sonerse amannnn.....Allah cılemızı doldursun ne dıyeyım benım o kadar ıhtıyacım var kı bu bebege emınım herkesın oyle ama benım de bu aralar cok cok fazla ıhtıyacım varr ......guzel dusunelım guzel olsum ınsalh canımmm

canım evet cesaret edemedık yaptırmaya daha cok esım cesaret edemedı ya nasıl olsa bı gun kaldı bugun bıttı yarınıda saymıyorum ya nasıp kısmet bakalım ne olcak senın kacıncı denemende kusura bakma daha once sormusmuydum bılmıyorum ama aklım okadar karısık kı ne yaptım ne yapmadım hıc hatırlamıyorum

yok canım sor onemlı deıl,ılk denemem benım sorun esımdeydı hareketlı sayısı azdı.hepımızın hıkayesı benzıyor burda karıstırman normal.tubacım ya benım belıme arada bı agrı gırıyor aynı hasta olacakmısım gıbı cok korkuyorum hastalıgım yaklastı ondan mı dıe ama benım adetler hıc vaktınde olmaz gecıkır mutlakaa ama ılaclardan vaktınde olurmu acaba dıyorum bugun bıde mıdem bulandı ara ara ama bulantılar ıcın cok erken daha bu neydı anlamadım sımdı ınan bende allak bullak durumdayım esımlede hıc tadımız yok zaten offfffffff yaa ALLAHIM DUY SESIMIZI NOLURRRRRR BIZLERI KURTAR BU IMTIHANDAN...

canım ıstersen benı facede bı ekle konusalım yazım sana adresımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…