Sonuç bekleyenler buraya kızlar hadi tarih yazalım inş olucak

bende ıstanbul umranıye deoturuyorum ılkını erdem hastanesınde yaptırmıstım bunu da hısar hastanesınde denedım

kızlar benım pozitıf ALLAH isteyen herkese versin inş

merhaba benım 6. gunum bugun ama lekelenme falan yok ve sancım da olmuyo acaba tutmadımı senın belırtı varmı

canım herkezde lekelenme olmuyormuş benimde 9.günüm ve çok heyecanlıyım adet olucam diye çok korkuyorum benimde adet ağrılarım var sanki adet olcak gibiyim.tahlilide çok erken yapmışsın normal hamilelerde bide adet gününden çok sonra çıkıyor.

canım ınsallah senınde mutlu haberını alırız az kalmıs senın ne guzel azcık daha dısını sık ve bıze ınsallah mutlu haberı ver

tskler cicişlerim ALLAHIM sızede nasıp etsn ıns hayırlısyla ınss

canım ınsallah senınde mutlu haberını alırız az kalmıs senın ne guzel azcık daha dısını sık ve bıze ınsallah mutlu haberı ver

inş canım yaa çok dua et olurmu vakit azaldıkça iyice gerildim.dayanamadım idrar tahlili yaptım negatif çıktı inş perşembe pozitif haberi veririm size.

inş canım yaa çok dua et olurmu vakit azaldıkça iyice gerildim.dayanamadım idrar tahlili yaptım negatif çıktı inş perşembe pozitif haberi veririm size.

Canım 12. gün kan testi pozitif olup aynı gün merak edip idrar testi yapanları okudum idrar negatif kan pozitif çıkanlar olmuş,hatta birinin ikizmiş buna rağmen 12. gün dahil idrarda çıkmamış,hiç bozma moralini

Hayır cnm iğneler transferden önce bitti...şimdi sadece jel ve hap kllnyrm...29 undan evvel test yapmayı düşünüyo muusn

Valla düşünüyordum aslında hatta bugün progestan hap aldım yanında da iki tane gebelik testi:18: ama wish i okuyunca korktum yapmasam mı acaba????????Erken olduğu için negatif çıkar ve canım sıkılır bir de??Sen ne düşünüyorsun?

kızlar bence idrar testi büyük bi hata..yaptırmayın derim.ben yaptırıcaktım ama vazgeçtim, büyük güne 4 gün kaldı.
benim 3.denemem,
kaçıncı gün embriyosu oldugunu bilmiyorum hiç sormadım belki söylediler de ben mi dikkat etmedim
eşime de sordum o da bilmiyo
çok önemli mi bu? ya da 3.gün embriyosuna göre 5.gün embriyoları daha mı kaliteli oluyo ( :18::18::18:

evet ben de vazgeçtim neden kesin sonuç öğrenmek yerine boşu boşuna idrar testi yapıp kafamızı karıştırıyoruzki

doğru diyosun canım yaa dayanamadım amasenin yazını okumuştum diğer topikte 2 gün kala test yapıcam demiştin bende sabah yapıcaktım dayanamadım alır almaz yaptım.ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum.az kaldıya hiç bukadar gerilmemiştim ben yaaa:18::18::18:

İnşallah hepimiz (+) sonuçlar alırız :) Allah yardımcımız olsun
Durup durup moralim bozuluyo zaten çok stresli bir işte çalışıyorum...eve gelince de akşamları iş yapmasam da içim içimi yiyo...
bu 3.denemem çok korkuyorum 4 gün sonra ctesi kan tsti yapmaya gitmekten...yine olumsuz sonuç almaktan...

günaydın kızlarr.....
sonuç beklemek tedaviden çook daha zorrmuş.sabırsızlanıyorum.cuma günü benim test günüm.
aklıma sürekli getirmiyeyim diyorum ama çalışırken bile sürekli aklımdan çıkmıyor.allah hepimize sabır versinnn.

Haklısın canım, öyle yazmıştım ve 2 gün kala değil 4 gün kala idrar testi yaptım bu sabah güldüğüme bakma bariz bir negatif, yapmamam gerekiyordu ,hatta sana da erken dedim güya,bile bile yaptım ve şimdi anlamsız olduğunu,erken olduğunu bilsem de umutsuzluğum kucakladı beni:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…