ben ılk 2 gun yattım sadece
sonra gunluk hayatıma dondum hatta gezdıgım bıle oldu ıstanbulda :)evımde dun dınlendım bugun ıse geldım mesela ama ısım sakın rahat bı ıs.ben cok yatarsam cok dusunuyorum cok kuruyorum kafamda bende de belırtı fln yok kısmetımızde varsa olacak emınım.ınsalh ıkımızde aynı gun buraya hamıleyızz yazarızz sen nere yaptırdın canım?ben ıstanbul acıbadem hastanesınde yaptırdım
kızlar benım pozitıf ALLAH isteyen herkese versin inş
merhaba benım 6. gunum bugun ama lekelenme falan yok ve sancım da olmuyo acaba tutmadımı senın belırtı varmı
canım herkezde lekelenme olmuyormuş benimde 9.günüm ve çok heyecanlıyım adet olucam diye çok korkuyorum benimde adet ağrılarım var sanki adet olcak gibiyim.tahlilide çok erken yapmışsın normal hamilelerde bide adet gününden çok sonra çıkıyor.
canım ınsallah senınde mutlu haberını alırız az kalmıs senın ne guzel azcık daha dısını sık ve bıze ınsallah mutlu haberı ver
inş canım yaa çok dua et olurmu vakit azaldıkça iyice gerildim.dayanamadım idrar tahlili yaptım negatif çıktı inş perşembe pozitif haberi veririm size.
Hayır cnm iğneler transferden önce bitti...şimdi sadece jel ve hap kllnyrm...29 undan evvel test yapmayı düşünüyo muusn
Valla düşünüyordum aslında hatta bugün progestan hap aldım yanında da iki tane gebelik testi:18: ama wish i okuyunca korktum yapmasam mı acaba????????Erken olduğu için negatif çıkar ve canım sıkılır bir de??Sen ne düşünüyorsun?
Canım 12. gün kan testi pozitif olup aynı gün merak edip idrar testi yapanları okudum idrar negatif kan pozitif çıkanlar olmuş,hatta birinin ikizmiş buna rağmen 12. gün dahil idrarda çıkmamış,hiç bozma moralini
wish
tuba53
nilüfer ve
nazlı
benle beraber 5 kişi mi bu hafta inşallah güzel hbrler alıcaz???
canım denizcerende var 29 ekim inş hepimiz güzel sonuçlar alırız:)
doğru diyosun canım yaa dayanamadım amasenin yazını okumuştum diğer topikte 2 gün kala test yapıcam demiştin bende sabah yapıcaktım dayanamadım alır almaz yaptım.ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum.az kaldıya hiç bukadar gerilmemiştim ben yaaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?