- Konu Sahibi biricik mericik
-
o kaşıntıdan hepimizde var çok şükür:))ayy ne güzel 10 gündür gayet sakindim. Ben bile şaşıyodum kendi kendime. Ama ne olduysa bu gün oldu. Yerimde duramıyorum adeta. Aşılamamın 11. günü yarın test yaptırabilirim ama artık iğne fobim oluşmaya başladı. Boşuna kendimi deldirmiyim adetimi bekliyim diyorum.. Artık yarın sabah idrar testi yaparım. Aslında bu hisler besbelli kaşıntı. Tek çizgiye ve melankoliye kaşıntı.....
ikinci aşılamam, ilkinde de progestan kullandım, 1 gün gecikme yaptı...ama gecikmenin nedeni stres diye tahmin ediyorum arkadaşım...inşallah bir dahaki denemende başarılı olur umduğuna kavuşursunarkadaşlar progestan kullanıp adet gecikmesi yaşadınızmı ilacı bırakalı 4 gün oldu nerdeyse ama adet olmadım ama sonuçta negatif.
arkadaşlar progestan kullanıp adet gecikmesi yaşadınızmı ilacı bırakalı 4 gün oldu nerdeyse ama adet olmadım ama sonuçta negatif.
ayy ne güzel 10 gündür gayet sakindim. Ben bile şaşıyodum kendi kendime. Ama ne olduysa bu gün oldu. Yerimde duramıyorum adeta. Aşılamamın 11. günü yarın test yaptırabilirim ama artık iğne fobim oluşmaya başladı. Boşuna kendimi deldirmiyim adetimi bekliyim diyorum.. Artık yarın sabah idrar testi yaparım. Aslında bu hisler besbelli kaşıntı. Tek çizgiye ve melankoliye kaşıntı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?