- Konu Sahibi biricik mericik
-
Kızlar heyecan dorukta yarın aşılamam yapılacak. Dün gece iğnemi yaptırdım. Balon gibi oldum iyice karnım şişti... İnşallah bu sefer biyerinden yakalayacağım mırmırımı:)
merhaba arkadsalar 24022009 tarıhınde asılama için ankaraya gıttım dr baktı 4 tane yumurta olmus kendılıgınden catlar dedı cuma gunu cagırdı yıne baktı yumurtalar catlamıs 3 tanesı sperm aldılar 3 saat sonra aşılama yapıldı yarım saat dınlandım masada sonra yatakta 1 saat dınlendım 3 gun ankara da kaldım ayın altısında progesteron 11 hcg baktırıcam meraktan uyuyamıyorum keske uyusam kaltıgımda tahlıl gunu gelse benıde yazın sonuc bekleyenlere[/QUOT
:ecrin_bebek:
biricik benimde senden 2 gün önce belli olcak.allah gönlümüze göre versin.çookkk heyecanlıyım ben.
Canım o zaman senin müjdeli haberin bana da uğur getirsin inşallah. Senin ilk aşılaman mı? Benim 4. :) Bu defa sakinim ben. Neden bilmiyorum. Bir önceki aşılamamda günler hatta saatler geçmemişti... İnşallah gelir böbüşlerimiz.gamyoncuiremsu
inşallah tutar aşılaman da bu saydığın saatler bir anı olarak kalır demetçiğim.
Canım benım daha 11 gunum var teste ama
benımde gobek altımda batmalar var onun dısında bel agrısı var gecermı bılmıyorum ama belım ve kasıklarımdakı agrı neye ısaet bılmıyorum senın kacıncı gunun canım
ejder77 progesteron sonucu kac cıktı bende yaptırdımda senle aynı gunde
ejder77 progesteron sonucu kac cıktı bende yaptırdımda senle aynı gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?