Aşılama Sonuç Bekleyenlerin Listesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Eşim beni evlenmeye biran önce bebeğimiz olsun deyipte ikna etti üstelik ben öğrenciydim. Okula rağmen korunmadık. 3 yıl oldu bu yıl okulda bitiyo ama hala bebek gelmedi. Kocam hep hesap yapıyor yok çocuk askere giderken o 50 yaşında olacakmış, yok bu çocuk ne zaman doğacakmış da büyüyecekmiş...

ben soğan kürünü denemedim ama burda deneyen arkadaşlar var çok etkili olduğunu söylüyorlar.Eğer hamiş değilsem iğnelerle birlikte hemen başlamayı düşünüyorum

Dünyanın en sabırlı annelerinin listesi
1) Nazliözger...............................17 Ocak
2) Boncukx………………………....17 Ocak
3) Esraçağ..................................19 Ocak
4) Ces_nar..................................19 Ocak
5) İrena……………………………....26 Ocak
6) Biricik Mericik..........................28 Ocak
7) DeliMavi……………………….....31 Ocak

kızlar şu ana kadar bi anormallik yok ama karnım çok ağrıyor sanırım hasta olacağım üzgünüm..........bide ben geçen ay 15 gün geç adet gördüm o yüzden bugün olmasamda ne düşünmem gerektiğinide inanın bilmiyorum. ama size yine haber vereceğim mutlaka.
nazlıcım umarım senden hayırlı haberler alırızda bu bizi biraz motive eder.............

bide söylemişmiydim bilmiyorum bu ay bende ilaçdan dolayı 1 tanede kistim oldu şu an 45mm. bu yüzden de biraz umutsuzum.olumsuz bi r etki edermi onuda bilmiyorum ama artık test sonuçlarında tek çizgi görmekten öyle bıktım ki test alıp yapmaya cesaret edemiyorum da............

Arkadaşlar merhaba,
Ben başardım galiba bugün kan testi yaptırdım veeeeee (+). Ama pazartesi tekrar tahlillerim var. Darısı başınıza inşallah. Artık dualarım sizin için:lepi:

yaşasın nazlıcım canım senin adına çok sevindim.canım inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hadi bakalım sıra bize geliyor bu akşamı ve yarını da geçirirsem sanırım bende başarmış olacam.canım gerçekten çoook sevindim

selam kızlar benide ekleyebilirsiniz listeye. gerçi benim için sonuç belli ama olsun bakarsınız bir mucize gerçekleşir. 16 ocakta aşılama oldu sonuçta sanırım 30 ocakta belli olur dedi doktor. hayırlısı artık. burda umutla bekleyen herkesin duasını kabul eder inşallah yüce rabbim

Arkadaşlar merhaba,
Ben başardım galiba bugün kan testi yaptırdım veeeeee (+). Ama pazartesi tekrar tahlillerim var. Darısı başınıza inşallah. Artık dualarım sizin için:lepi:

canım çok ama çok sevindim senin adına. böyle haberler duyunca umudumuz biraz daha artıyor. hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim arkadaşlar daha çok başındayım ama bunu duymakda güzeldi. Daha önce kendiliğinden oluşan gebeliğim düşükle sonlanmıştı. O yüzden hala hayırlısını dileyelim. İnşallah bu kez başarıcam:ecrin_bebek::CüvCüv:

İnşallah sizinde olacakkk

arkadaşlar ben bişey merak ediyorum şimdi hastanedeki hemşire bana 19 ocakta gebelik testi yaptır dedi zaten hamile değilsen o tarihe kadar adet olursun demişti.yani ben hamile değilsem kesin adet olurmuyum yani herhangi bir gecikme yada yumurtam kiste dönüşmüş olabilirmi.kısaca şöyle özetliyim ben 19 ocağa kadar adet olmazsam yaptırdığım kan testi çok büyük ihtimalle pozitifmi çıkar.yoksa adette gecikme yaşayabilirmiyim kafam karışık baya anlatabildimmi bilmiyorum

Yok gecikme olabilir.Bence o güne kadar bekle.. Herşey olabilir Ben çok zor sabrettim 2 kere eczaneden geri döndüm test almamak için.

ben de varııımm.. 10 ocak aşılama...24 ocak sonuç..bu arada birşey sorayım..ilk aşılamada ilk günden itibaren taaki adet olana kadar göğüslerim inanılmaz ağırmıştı..bu sefer hiçbirşey yok..yani hiçbir belirti yok..sizde de öyle mi?

Arkadaşlar merhaba,

hihoyyytİşşşşşte bu yaaa. çok sevindim. Ben de müjde vercem ama daha çok var.
Listemizin en başına :CüvCüv: işareti ekleyebiliriz artık. Ama liste uğurlu geldi dimi. sen de bize uğurlu gel iinşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…